simdi baktimda 1750 ip atladim yazmis anacim ben 500 tane anca atliyorum neyse cumaya kadar 1000 e yukseltirim ben onu. Abooo sasirdim kaldimmm
Olsun maksat hareket etmek degil miSen bine yükselt o 3000 yapr onu
Bi gaflete dustumbizi bunalıma sokuyo..
Keşke önce bi baksaydın spor listelerinde ki sporlarına kaptanım.
Yani takımda herkesle rakip olunur da niloya ile olunmaz.
Ben onun başka bi gezegenden olduğunu düşünüyorum..
Eskisi kadar olmaz dq çok alıştım ben size kopamam kiYaaa mezun olunca gelmeyecek misin
Niloyabebe çok iyi spor yapar o na yetişemiyoruz sayende hiç yetişemeyiz kaptanBi gaflete dustumolan oldu yenilcem ama olsun yine 1000 yapcam bugun. Maksat spor yapmak:)
Bu hafta taşınma işlerim olabılır fazla yapamaya bılırımGamzemdwf bizde senle rakip olak mi sporda
Şimdi gönlünce sevinebilirsin bu durum uzun sürmicekben atliyorum ama dpogru ya ben senden zayiftim
Oyleymis :) biraZ daha azim etmesini saglarsam ne mutlu bana :)Niloyabebe çok iyi spor yapar o na yetişemiyoruz sayende hiç yetişemeyiz kaptan
hiii gorcez :) herzmn sendrn once olcam benŞimdi gönlünce sevinebilirsin bu durum uzun sürmicek
Sen burdamısın kaptanım ya 1300 yaptım ben haberin olsunsimdi baktimda 1750 ip atladim yazmis anacim ben 500 tane anca atliyorum neyse cumaya kadar 1000 e yukseltirim ben onu. Abooo sasirdim kaldimmm
Cansın sen yaNiloyabebe çok iyi spor yapar o na yetişemiyoruz sayende hiç yetişemeyiz kaptan
Olsun canim oda bir sporBu hafta taşınma işlerim olabılır fazla yapamaya bılırım
Bi gaflete dustumolan oldu yenilcem ama olsun yine 1000 yapcam bugun. Maksat spor yapmak:)
Öyle bir gaza geldimki üç kere durdum atlarkenVayyyy yürek mi yedin geldin bacım sen bu ne cesaret
Ben daha 600 yaptimS
Sen burdamısın kaptanım ya 1300 yaptım ben haberin olsun
Vayyyy kaptanım maşallah kaç kere durdun iplemi atliyorsunBen daha 600 yaptim1000 yaparim bugun en fazla
Yok cnm iple atlayinca cok toz oluyo :) 200 yapip dinlendim 3 defa durdum yani :)Vayyyy kaptanım maşallah kaç kere durdun iplemi atliyorsun
Oooo kaptanım ipsiz 10 000 yaparimYok cnm iple atlayinca cok toz oluyo :) 200 yapip dinlendim 3 defa durdum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?