Yap ozamanOooo kaptanım ipsiz 10 000 yaparim
Iple daha kalori yakıyor efor harcıyoruz bol suYap ozamaniple dahami zor oluyo
Oyleyse yarisda ip kullanmayalim adil olsun
Ama ilk ipsiz yapıp binleri bulduktan sonra iple yapınca fazla zorlanmıyor insanYap ozamaniple dahami zor oluyo
Oyleyse yarisda ip kullanmayalim adil olsun
Ama ben ayni ip atlar gibin yapiyomIple daha kalori yakıyor efor harcıyoruz bol su
Olsun kaptanım sen nasıl istiyorsan. Hayali de güzelAma ben ayni ip atlar gibin yapiyomellerimi ip varmis gibi oynatiyorum. Bizim kizlarin cogu calisiyo wc de fln zipliyolar genelde ipsiz
İpsizler giremiyor o gruba kaptanım senin kalemin ben mişimYok cnm iple atlayinca cok toz oluyo :) 200 yapip dinlendim 3 defa durdum yani :)
Sıkıntı değil almışım ipimi elime ipli ipsiz herkese karşıyımİpsizler giremiyor o gruba kaptanım senin kalemin ben mişim
Kız ben orda neden hiç spor yapmamışımJj de bsya gayretliyim herkesle yarışıtım
Ama
Seninle hiç bir yarışa girmem
Sadece bu foto beni avutuyorEki Görüntüle 2100004
Devamı gelsin isteHeeey gibi günler Heeey
Bilmem gaza gelmemişsin sanırımKız ben orda neden hiç spor yapmamışım
Gerçekten yaBilmem gaza gelmemişsin sanırım
O ara iyi yiyordum altı öğün enerjim oluyordu bu ara çok kıstım yemeği akşam iftardan sonra bacaklarım titredi üşüme aldıDevamı gelsin iste
Allah kabul etsin bacım. Ballı süt sabahları iç enerji depola sonra ver kendini sporaO ara iyi yiyordum altı öğün enerjim oluyordu bu ara çok kıstım yemeği akşam iftardan sonra bacaklarım titredi üşüme aldı
Amiiiin canım cümlemizin borçlarım bitti şükürAllah kabul etsin bacım. Ballı süt sabahları iç enerji depola sonra ver kendini spora
Tamam kaptanım sen öyle diyorsanHayır canım sen yapamazsın onu sana izin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?