- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ayıptır sorması ""ayılsa neden soruyorum""Emzikli olduğumdan mı ihtiyar olduğumdan mı hem az ye hem çok spor yap olmuyor
senin gibi yapamıyorum canım
Kendimi bir an uzayli sandimbizi bunalıma sokuyo..
Keşke önce bi baksaydın spor listelerinde ki sporlarına kaptanım.
Yani takımda herkesle rakip olunur da niloya ile olunmaz.
Ben onun başka bi gezegenden olduğunu düşünüyorum..
evet canım aynadan babadan koca dan erzincanlı ilic a bağlı bi koyKız sen erzincanlı mısın Gerçekten mi neresinden
maşallah rabbim kolaylık versin en büyüğün kiz mi erkek mi1.5 ... 3.5...... 6 .....8.... 13
Evet kiz cümlemizin insallahevet canım aynadan babadan koca dan erzincanlı ilic a bağlı bi koy
maşallah rabbim kolaylık versin en büyüğün kiz mi erkek mi
78 doğumluyum canım senAyıptır sorması ""ayılsa neden soruyorum""yasin kac
33 yasindayim78 doğumluyum canım sen
Canim omega yi iki tane almanin özel bir nedeni var miSbah 10:00 2 tane omega 3
13:00 3 yumurta 1 greyfurt
15:00 avuç içi kadar peynirli sandiviç
16:00 bi tane küçük muz
20:00 150 grm et döner
Kuzucum sen 5 çocukla yapıyosun ondanKendimi bir an uzayli sandim@Gamzemdwf sporda benden önde gidiyor
Normalde günlük doz 3 tane ben iki tane alıyorum gün içinde ceviz badem tüketiyorum dıye bazen 3 tane aldığımda oluyor kendımde liste tuttuğum için ordab direk geçiriyorumCanim omega yi iki tane almanin özel bir nedeni var mi
Sabah ikiden beri girmeyince oku oku bitiremedimbulutungokyuzu okuya okuya geliyor
niye sordum biliyonmu en büyüğün kızsa birax faydasi olur sana iş konusundaEvet kiz cümlemizin insallah
hangi grup o canim biz kendi aramizda yariscaz gruba dahil olmicaz ki :)İpsizler giremiyor o gruba kaptanım senin kalemin ben mişim
Hmm anladim canim teşekkürlerNormalde günlük doz 3 tane ben iki tane alıyorum gün içinde ceviz badem tüketiyorum dıye bazen 3 tane aldığımda oluyor kendımde liste tuttuğum için ordab direk geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?