Benimki muhteşem güzel değil ama yine de regl e bir kala ödemden çok korkuyordum korktuğum olmadı şükürBaktım şimdi maşallah yüzden çok güzel
Küçült canim bendede öyle diyorduAnka dosya boyutu hatasi veriyor is yerine gidince atabilirim resmi 63.1
Yok canım ben görmedim ne zaman konuşuldu akşam mi?Bu hafta tartı fotosu atacaktık çekmedin mi?
Kendi çektiğin fotonun Ekran fotosunu alır kırparsan boyut küçülüyor canımAnka dosya boyutu hatasi veriyor is yerine gidince atabilirim resmi 63.1
Ekran görüntüsü alıp atarsan sorun olmaz canım.Anka dosya boyutu hatasi veriyor is yerine gidince atabilirim resmi 63.1
kaptanim senin için sıfır kaçamaksiz anne evinde ama bu hafta biraz esnetecem sutum etkilendiBaktım şimdi maşallah yüzden çok güzel
Vayyy
Hafta boyunca ara ara tekrarladım neyse bakalım çok uçuk yüZden yok itiraz etmez kimse herhaldeYok canım ben görmedim ne zaman konuşuldu akşam mi?
Aa Ben niye kaçırmışım yaa çok pardonHafta boyunca ara ara tekrarladım neyse bakalım çok uçuk yüZden yok itiraz etmez kimse herhalde
Maşallah sabitten kurtulmuşsun canım tebrik ederimBenden -600 gitmis, 67.2 yim kizlar
Aynen söylesene kaptanım bi da tartılsınÇıplak çekse daha giderdi aslında
Teşekkür ederimHarikasın canın
Oleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?