- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Anladim canim neyse sağlık olsun artikCuma 1metro
Cumartesi 1avuc leblebi
Dün yarım kek
Salı galiba 2kepçe patates yazdım ama 3takta kaşıktı tam hesaplamadım belirli ölçü olsum dye iki kepçe yazdım.
Eğer bunlar kaçamaksa evet çok kaçamak yapmışım. Birde reglyim
Regldeyken zaten şişlik oluyor ya olabildiğince karbonhidrat tan uzak durmakta fayda var ama sağlık olsun canımCuma 1metro
Cumartesi 1avuc leblebi
Dün yarım kek
Salı galiba 2kepçe patates yazdım ama 3takta kaşıktı tam hesaplamadım belirli ölçü olsum dye iki kepçe yazdım.
Eğer bunlar kaçamaksa evet çok kaçamak yapmışım. Birde reglyim
Canım sadece rakamlar görünecek şekilde kırp rengi görünmezKaptan atayimda sana atmam lazim sen gosterirsin sıkıntı cikarirlarsa esimin ailesiyle ilgili actigim konular var gorumceler okuyo bir derdim var bolumlerini tartinin renginden falan iyice cakarlar kim oldugumu konularda onlarla yasadiklarimi anlattiydim
Tamam canım 3 mezunumuz var
Çok sağol canımHayirli olsungulenyuzumsunsen ama bizi birakmak yok ona göre
Kozalak uçurdu listeyiListeyi çok merak ediyorumçl
Teşekkür ederim kızlar darısı başınıza bende buradayım hep.
Canım hileci olduk ya . Yüzden çok yüksek yine inanmazlar diyeYukledim kizlar ben sabah foto koyulcagini bilmiyodum gecen haftada koymamistik sabah tartildigimda 57.2 dim kahvalti yapmadim spordan geldim foruma girince kaptan foto.lazim dedi cektim 57.00 ciktim tartida o yuzden hak gecmesin diye 57.2 yazim kilomu cunku ben sabahki kilomuz gecerli diye biliyodum
Canımmmm sen helal et asıl hiç üzmedin beni... Hayırlı olsun meZuniyetin inşallah bir daha kilolarla hiç sorunun olmazGitmiyorum burdayım ama yinede bunları size söylemek istiyorum ki ;
Başta Anka _misali olmak üzere destek veren ,
yüreklendiren,
hep yanımda olan sizlere çok teşekkür ederim
Bilerek veya bilmeyerek kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin
Anka sende emeğini helal et canım çok sağol herşey için
Hepinize de başarılar kızlar
Yılmayın azimli olun istediğiniz güzel günleri göreceksiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?