Tamam yapıcamBu gün kilo bildirimi yapman lazımdı canım. Yarın sabah mutlaka yap.
Kız ayağındakiler falan ne kadar kalın soyunup tartılsaydın da 500 gr giderdi kesin
Hep çıplak çık o zaman bundan sonra :)))ne bilim hep oyle cikiyorummm hic ciplak cikmadim kii tartiya
Evet ya çıplak olsa idin baya giderdi bacimne bilim hep oyle cikiyorummm hic ciplak cikmadim kii tartiya
Hep çıplak çık o zaman bundan sonra :)))
Aaa kaptanim hemen mezun ol git diyosun yaniiii :) ask olsunnnnHep çıplak çık o zaman bundan sonra :)))
Tebrikkk ederimmmm cnmmm
1 kilo farkediyor canımne bilim hep oyle cikiyorummm hic ciplak cikmadim kii tartiya
Teşekkür ederim canimTebrikkk ederimmmm cnmmm
ben spor yapamıyorum yürüyüş ara sıra oda 30dk sizinkinin yanında huc biseySpor listesi icin son 10 dk.kizlar hadi bakalim sporlar gume gitmesin
soffty lemonade17 bulutungokyuzu E Ecembal @Gulumse25
kozalakperisi
Olsun yaz sen yine de. 40 dakika yürüyüş yap 280 puan. Alt limit 250 zaten. Ceza alacaksın artık. Floyla innuk da böyle böyle liste dışındalarben spor yapamıyorum yürüyüş ara sıra oda 30dk sizinkinin yanında huc bisey
Öyle düşünme canım.ben spor yapamıyorum yürüyüş ara sıra oda 30dk sizinkinin yanında huc bisey
Teşekkür ederim canimNiloyabebe canım seni de tebrik eder in hedefin altındadır azmine hayranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?