Olsun yaz sen yine de. 40 dakika yürüyüş yap 280 puan. Alt limit 250 zaten. Ceza alacaksın artık. Floyla innuk da böyle böyle liste dışındalar
anka kaptanım listen nerde aratma beniOlsun yaz sen yine de. 40 dakika yürüyüş yap 280 puan. Alt limit 250 zaten. Ceza alacaksın artık. Floyla innuk da böyle böyle liste dışındalar
Kız bizi çıkardın onları çıkarmıyon demeyin diye uyarı yapayım dediydim...Yani şimdi yine vurmasan olmaz dı dimi..
Paylaşıma ekleyince görürsün canım bomba gibi yüzdeler varanka kaptanım listen nerde aratma beni
Tesekkur ederim ismim yine yaninda kaldi oleyyyOoooo spor kraliçemiz bu haftaNiloyabebe olmuş
Gamzemdwf 2. Olmuş
bulutungokyuzu 3. olmuş tebrik ediyorum canlarrrr puanlarınız süper
Önümüzdeki cuma 250 altında kalanlar listeden çıkacak arkaşlar. Hiç spor yapılmaz mı 0 puan ne allah aşkına çok ayıp gerçekten.
Kız bizi çıkardın onları çıkarmıyon demeyin diye uyarı yapayım dediydim...
ellerine sağlık liste için
bi tırstım mı ne hadi kulagıma söylePaylaşıma ekleyince görürsün canım bomba gibi yüzdeler var
Yoookkk sizin 1500 mü yoksabi tırstım mı ne hadi kulagıma söyle1,500 var mı
yok canım ben sizden bekledim bunuYoookkk sizin 1500 mü yoksa
tamam kaptanim spordan dolayı liste dışı olunacağını bilemiyordumOlsun yaz sen yine de. 40 dakika yürüyüş yap 280 puan. Alt limit 250 zaten. Ceza alacaksın artık. Floyla innuk da böyle böyle liste dışındalar
Ayy korktum bir anyok canım ben sizden bekledim bunu
Spor menü paylaşımı kilo vermek hepsi bir bütüntamam kaptanim spordan dolayı liste dışı olunacağını bilemiyordum
Bir bikkinlik yoksa devam et cnmGöğüs:100
Bel :80
Göbek:93
Basen:100
Ben şimdi ecemin alıntısında gördüm canım. Mezun olsan bile devam etmelisin bence. Göbek 85 i geçince sağlık açısından da sıkıntı.Göğüs:100
Bel :80
Göbek:93
Basen:100
Ayy ben dun 45 dk yurudum.sogukta yazmadim.misafir gelince sonra da unuttum tuhhh neyse 250yi gecmisimListede nokta hatası nedeniyle sıralama yanlış olmuş canlar..
Revize hali..
Niloyabebe Mezuniyeti taçlandırdın tebrikler..
@Gamzedwf vebulutungokyuzu sizleride tebrik ederim..
Eki Görüntüle 2101175
Valla kızlar üşenmedim listenizi oluşturdum meraktan harikasınız gerçekten süper yüzdeler var
Niloyabebe
H Hamzakifzulal
gulenyuzumsunsen
Mezuniyetinizi tebrik ediyorum kızlar
bence 65i görene kadar devam etmelisiniz.
kozalakperisi canım yüzden herkeste şok etkisi yapacak ama bence artık şu smootilerden falan vazgeçmen lazım bundan sonra normal beslenme düzeninde devam etmelisin yoksa sağlığından olacaksın Allah korusun
Valla kızlar üşenmedim listenizi oluşturdum meraktan harikasınız gerçekten süper yüzdeler var
Niloyabebe
H Hamzakifzulal
gulenyuzumsunsen
kozalakperisi canım yüzden herkeste şok etkisi yapacak ama bence artık şu smootilerden falan vazgeçmen lazım bundan sonra normal beslenme düzeninde devam etmelisin yoksa sağlığından olacaksın Allah korusun
Ben devam edeceğim canım inşallahValla kızlar üşenmedim listenizi oluşturdum meraktan harikasınız gerçekten süper yüzdeler var
Niloyabebe
H Hamzakifzulal
gulenyuzumsunsen
Burda mezun olcam bugün inşallah ama kendi çapımda yavaş yavaş dikkat edeceğim canım inşallahBir bikkinlik yoksa devam et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?