- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ben spor yapiyorum eklerim ne dersiniz spor listesineTakımda kendi kendime konuşuyorum level atladım
BilmemkiBen spor yapiyorum eklerim ne dersiniz spor listesine
Sen sevmiyormusun kelle paçaSelam, oğluşun uyku vakti... Ayaklarımı battaniyeye sarıp limonlu yeşil çay içeceğim.. Acıktım da aslında.. Sabah kahvaltı edemeyince yumurtam duruyor, onu yiyim, 1 tabak da bamya yiyim diyorum.. Bozulmadıyla ebegümeci kavurması olacaktı ona bakım.. Bamya akşama kalır.. Evdekiler kelle paça içecek akşama...
Canım sakatat sadece ciğer yiyorum, 6 yıldır yiyorum onu da sadece..Kokusuna bile dayanamam kelle paçanin. Kayınvalidem bahçede odunda pişiriyor, o derecede tiksinirim. Ama çok faydaliymis eklemlere..Sen sevmiyormusun kelle paça
Haşlamadamı yemiyorsun oda onun kadar olmasada faydalıCanım sakatat sadece ciğer yiyorum, 6 yıldır yiyorum onu da sadece..Kokusuna bile dayanamam kelle paçanin. Kayınvalidem bahçede odunda pişiriyor, o derecede tiksinirim. Ama çok faydaliymis eklemlere..
Suyunu hayatta icemem, etini de seçerek az biraz yerim..Haşlamadamı yemiyorsun oda onun kadar olmasada faydalı
@Niloyabebe | 9.11.2017 | 70 | 81 | 80,2 | 79,4 | |
SPOR | HESAPLAMA TÜRÜ | PUAN |
leslie | dakika | 1,5 puan |
yürüyüş | dakika | 1 puan |
ip atlama | 5 adet | 1 puan |
hiit cardio | dakika | 4 puan |
koşu | dakika | 3 puan |
jilian | dakika | 3 puan |
zumba | dakika | 1,5 puan |
jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı/ şınav/ mekik/ jump frog vb | 1 adet | 1 puan |
twister / bölgesel | 5 adet | 1 puan |
plank/ wall sit vb sabit hareketler | 10 saniye | 1 puan |
park aletleri | dakika | 3 puan |
eliptik | dakika | 3 puan |
bisiklet | dakika | 2 puan |
yüzme | dakika | 3 puan |
plates | dakika | 2 puan |
Tabiki katilabilir
@Niloyabebe | 9.11.2017 | 70 | 81 | 80,2 | 79,4 | |
SPOR | HESAPLAMA TÜRÜ | PUAN |
leslie | dakika | 1,5 puan |
yürüyüş | dakika | 1 puan |
ip atlama | 5 adet | 1 puan |
hiit cardio | dakika | 4 puan |
koşu | dakika | 3 puan |
jilian | dakika | 3 puan |
zumba | dakika | 1,5 puan |
jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı/ şınav/ mekik/ jump frog vb | 1 adet | 1 puan |
twister / bölgesel | 5 adet | 1 puan |
plank/ wall sit vb sabit hareketler | 10 saniye | 1 puan |
park aletleri | dakika | 3 puan |
eliptik | dakika | 3 puan |
bisiklet | dakika | 2 puan |
yüzme | dakika | 3 puan |
plates | dakika | 2 puan |
Noldu ?Ayyyy offff
Iki kere yanlıs yere kuralları yazdı kaptancigimiz ondanNoldu ?
Aslında içebilsen nasıl faydası olur sanaSuyunu hayatta icemem, etini de seçerek az biraz yerim..
Öyle de. Alışık olmayınca..Aslında içebilsen nasıl faydası olur sana
Aynen herkesin vardır böyle bende bamya sevmem hemde hiçÖyle de. Alışık olmayınca..
Bayılırım bamyaya..Aynen herkesin vardır böyle bende bamya sevmem hemde hiç
94.5 kilo ile başladığım bu 50 bedenden 42 bedene yaptığım yolculuğun ilk bölümünde yardımcı olan karatayla sağılıklı yaşıyoruz günlüğü sevgili @tuanairem ve topik arkadaşlarıma,
kalan son inatçı kilolardan kurtulurken ise desteğinize esirgemeyen sevgili kaptanımAnka ve 12. Grubun tüm güzellerine teşekkür ederim.
Elinizde, emeğinize sağlıkseaBahAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?