Bugün evi temizleyip anneme geçtim. Annemdeki misafirler kalabalık falan derken garip bir menü oldu. Çocuğu bir uyutayım bende ip atlamaya heveslendim. Bir deneyeyim diyorum
Anka ip alayim ben de katilayim yarismaya tesvik olsun spora hangi gun baslangicti katilabilir miyim
O helvaları 1 dilim olmak üzere akşam balıktan sonra yeseydin hiç sorun olmayacaktı. Neyse dikkat et bu gün.27.01 cts
Kahvaltı 10:00
Tahıllı ekmek ile lor pernirli tost
1 sb süt
2 dilim helva
Ara öğün 13:00
1 dilim helva
1 sb süt
Akşam 20:00
1 porsiyon balık kızartma
Salata
Evet kızlar cumanın başı kel mi kızlar ceza vermiyoruz diye mi böyle oldu.cuma menü yazmayanlar
@florence_N
@Gulumse25
@Hamzakifzulal mezun
@Niloyabebe mezun artık menülerine bakmam gerkmiyor sanırım
@hCrb
@glstn99
@Ecembal
F feyzax
@kozalakperisi
Anka kaptanım dün doğru düzgün menü yazan olmamış cumanın başı kel mi
Sen daha iyi bilirsin aslında canım ama kuru fasulye ve makarna olmuş mu senceSbah 1 yumurta donates peynır çeyrek simit
Ara türk kahvesi 1 kare bitter yarım muz
Akşam iki kepçe kuru fasulye 4 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
O zaman bende varımBaşlayın kızlar hemen 6. Takımdakiler ipsiz atlıyor isterseniz ipsiz atlayabilirsiniz.
Olmamış tabiki ama karbonhidrat almam gerektiğini düşündüm kuru fasulye azdı makarnayı sırf enerji olsun diye yedin valla kaptanım ama emin ol kalmamıştır eriyip gitmiştirSen daha iyi bilirsin aslında canım ama kuru fasulye ve makarna olmuş mu sence
2 kepçe kuru az mıOlmamış tabiki ama karbonhidrat almam gerektiğini düşündüm kuru fasulye azdı makarnayı sırf enerji olsun diye yedin valla kaptanım ama emin ol kalmamıştır eriyip gitmiştir
Az az annemin kepçesi küççük2 kepçe kuru az mı
Kaç ml su alıyor ölçseneAz az annemin kepçesi küççük
Çok güzel bir kitap canım bence herkesin mutlaka okuması gerekiyor. Örnek diyet menüleri de varlemonade17 bu gün çıkabilirsem şekersiz 21 gün kitabını alayım diyorum. İnşallah faydasını görürüm.
Tamam ölçeyim kadın iyice kafayı yedı demesin deKaç ml su alıyor ölçsene
Bende iyileşince katılmayı düşünüyorum, normalde her gün atlıyorum da şu 4 gündür atlayamadım
Karatayı okuyunca da bir gazla şekeri hayatımdan çıkardım ama sonra yine girdiÇok güzel bir kitap canım bence herkesin mutlaka okuması gerekiyor. Örnek diyet menüleri de var
Demez demez merak ettimTamam ölçeyim kadın iyice kafayı yedı demesin de
40ml kaptanımKaç ml su alıyor ölçsene
Hııı tamam küçükmüş gerçekten40ml kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?