- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Zor donem cnm ama kendini zorlamayinca olmuyor firsat yaratmak lazimglstn99 Benimde bitmedi evi işi çocuklar küçük ve çok dağılıyor bu yüzden bide gece uykularimiz hala düzensiz alıştık böyle öğlene kadar yatıyoruz buda günü bitiriyor
5350 kaptanim
Katiliyorum
Katiliyorum
Anacim sen nirvananinda otesine gectin masallah bu ne enerji bi yerini kasi nazarimuz degmesin bence mezun olmamaliydin hedefi yukseltmeliydjn bu azimle viktoria secret mankeni olarak alirlar seni
6. Takıma etiketledim bende 5350
Diğer sporları yapmayınca ipe başladım arada sadece mekik yapiyorum göbek gitsin diyeAnacim sen nirvananinda otesine gectin masallah bu ne enerji bi yerini kasi nazarimuz degmesin bence mezun olmamaliydin hedefi yukseltmeliydjn bu azimle viktoria secret mankeni olarak alirlar seni
Gecmis olsun cnmbenim bebis bugün ateşli sabahtan beri ya ayağımda yada mememde hic spor yapamadım onuda bırak yemekte yapamadim dışardan söyledik
benim bebis bugün ateşli sabahtan beri ya ayağımda yada mememde hic spor yapamadım onuda bırak yemekte yapamadim dışardan söyledik
Gecmis olsun cnm
sağolun kızlar şimdi ateşi dustu canlandı da ben bittimGeçmiş olsun tatlim
iyi geceler canım bende kız uyusun yaticamHadi bana musade herkese iyi geceler
Allah acil sifalar versin insallahbenim bebis bugün ateşli sabahtan beri ya ayağımda yada mememde hic spor yapamadım onuda bırak yemekte yapamadim dışardan söyledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?