- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Arkadaşlar 3 gündür menü paylaşmayanlar var. Az sonrabulutungokyuzu etiketleyecek hepinizi. Kural açık 1. Sayfada yazıyor. Lütfen kurallara uyalım.
Mezun olanların menü paylaşmasına gerek yoktur. Liste dışı yarışanlar şayet listeye girmek istiyorlarsa paylaşmak zorundalar. Liste dışı devaö etmek isteyenlerin zorunluluğu yoktur. Bilginize.
Ayyy çok pardon mezun olanların menü paylaşna zorunluluğu yoktur arzu ediyorlarsa paylaşabilirler olacaktı. Yanlış olmuş canımmm
Evet canım normalde bide ip atlıyorum da geçen haftadan beri hastayım tam toparlanmadan başlamak istemedim. Bugün başlarım tekrar insallahgünaydın canlarrr lemonade sporu biraz artırmalısın bence kuzu
Az kaldı kuzum dayan ama son saatler dakikalar hiç geçmez bilirimGünaydıınnn gece doğru düzgün uyuyamadım heycandan
Ayyy kıyamam ne zaman inecekGünaydıınnn gece doğru düzgün uyuyamadım heycandan
hımm geçmiş olsun cnm tamamEvet canım normalde bide ip atlıyorum da geçen haftadan beri hastayım tam toparlanmadan başlamak istemedim. Bugün başlarım tekrar insallah
Valla ağlıycaktım pişman oldum mezun olduğuma ..Ayyy çok pardon mezun olanların menü paylaşna zorunluluğu yoktur arzu ediyorlarsa paylaşabilirler olacaktı. Yanlış olmuş canımmm
Ayyy canım Allah hayırla kavuştursun inşallahGünaydıınnn gece doğru düzgün uyuyamadım heycandan
günaydın cnm teşekkürler sanada inşallahBu arada günaydın kızlar
Yeni gün huzur mutluluk bol eksi getirsin hepinize
Merhabalar kızlar ben aranıza yeni geldim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyordum bu grubun faydalı olabileceğini düşündüm :) umarım sağlıklı sağlıklı zayıflarız. Boyum 1.70 kilom 74 ilk defa bu kadar kilolu oluyorum, geçmişte hep zayıftım
hoşgeldin cnm 1.sayfada kurallar var onları okuyabilirsin bide 15 günlük deneme süresi var kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı vsMerhabalar kızlar ben aranıza yeni geldim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyordum bu grubun faydalı olabileceğini düşündüm :) umarım sağlıklı sağlıklı zayıflarız. Boyum 1.70 kilom 74 ilk defa bu kadar kilolu oluyorum, geçmişte hep zayıftım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?