Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

boşver cnm takma kafana bu arada senin smothi tariflerini alabilirmiyim
Tabi canim yazayim
Yesil smonite
Pazi ispanak maydanoz nane kereviz sapi feslegen bulursan oda ferahlatiyo kati meyve sikacagindan gecir bir limon suyu ekle taze zencefil rendele azicik her ogunde tazesini yapmalisin
Kirmuzi smonite
Nar taneleri kirmizi lahana pancar kati meye sikacagindan gecir bir limon suyu ekle zencefil rendele tarcin da eklersen daha iyi oluyor tadi canim kolay gelsin

Kaptan ben oyle anladim kac gun olmus bu mevzulari acmasi dogru gelmiyor bak tartisma cikti o konuda en sonunda olay bana patlicak diskalifiye edicekler
Sen benim üyemsin dışardan kimse seni diskalifiye edemez. Ama evet menü pylaşımı yok spor yok takıma girme yok ben edebilirim.
boşver cnm takma kafana bu arada senin smothi tariflerini alabilirmiyim
yapacak mısın. Ben artık kesinlikle izin vermiyorum taşın altında ben kalıyorum.

teşekkür ederim cnm katı meyve sıkacagından geçiyomu onlar kaç gün yapabiliyoruz başka bişey yemiyoruz dimi bide her öğün ayrıysa zor benim ancak haftasonu evde yaparım

teşekkür ederim cnm katı meyve sıkacagından geçiyomu onlar kaç gün yapabiliyoruz başka bişey yemiyoruz dimi bide her öğün ayrıysa zor benim ancak haftasonu evde yaparım

Canim iki gun ust uste yapman lazim o gun mesela aralarda bitki caylari ic kivi ananas ez ye bunlar hep yag yakiyor bide her ogunde taze olmali evdeyken yap bence canim

Kaptan ben senin tavrini anlayamadim gercekten giremememin sebeplerini yazdim kac defa gormemisin gibi girmiyosun menu paylasmiyosun diyosun napabilirim esimin telini alamiyorum arkadasiminkinden giriyorumda dedim bugun kizin telefonunu mu alayim bende kalsin mi diyeyim
İkincisi gecen hafta olanlar benim sucummu niye miulegonun dediklerini kabullendin gecen haftada kilo verdim ben bu hafta bi kac gun detoks yaptim herkes ayaklandi noluyo diye onlarin takimlarindada var detoks yapanlar orda kadinin agzini payini veriyorum bana diyosun ordada sert oldu diye herkesin bi kspasitesi var cok doldum artik cekemedi iste ben boyle anladim tasin altinda kaliyorum demisin ben bu kadar sikinti yarattim madem cikartin takimdan

Neyini anlamıyorsun canım telefonun cuma bozuldu geçen hafta da yoktun.sen çok yazarken mi gönderdim ben sana uyarıyı. Miunun takımı veya başka takım beni ilgilendirmiyor. Orda da toplight kaptana sert çıkmışsın yanlış anladığını düşündüğüm için yazmak istedim.

Bu saatten sonra takımdan çıkarsam nolcak. Yüzdesi yüksekken aldı sonra çıkardı olacak. Yine ben zor durumda kalacağım.

Ve bütünnnnnn sorun ne biliyor musunuz altta okunduğumu göre göre bunu yazıyorum.

Ben çok kişiyi yeterli paylaşım yapmadığı için takımdan gönderdim. Çok kişiyi takıma almadıö bile. Şimdi seni yüzden için aldığımı sanıyorlar.

Miunun takimi degil konu o soyledi kilo aldi verdiginde takima aldin dedi sen beni listeden cikardin gecen hafta ben hep menulerimi sporumu yazdim bu hafta foto koyarim cuma sonrada ayrilirim

Miunun takimi degil konu o soyledi kilo aldi verdiginde takima aldin dedi sen beni listeden cikardin gecen hafta ben hep menulerimi sporumu yazdim bu hafta foto koyarim cuma sonrada ayrilirim
Evet ben gerçekten kafam karıştığı için o an öyle karar verdim. Yanlış karar verdim ama oldu napayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…