Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sorun kalmicak cuma resmi koyarim ki takimin ustune gelmesinler zaten soyledim normsl beslenmeme dondugumu pazartesi yuzde mi de verdim ben buraya dostluk edinmeye geldim ya herkes bir yerden tutmus cekustiriyor sorun basariyi kabullenememek iste bu kadar gerginlik bana iyi gelmiyor zaten ozel hayatimdada zor bir surecteyim yoruluyorum artik

gerilmeyin bence gerek yok arkadaşlar takımı bozmayın

Canım sen sadece güzelce diyetini yap sakin ol ve kimseyle ikili üçlü muhabbete girme olurmu .. haddim olmadan söylüyorum ama dost tavsiyesi..

Normal de telefon bozulması anlaşılır birşey ama karışık durumlar olduğu için tereddütte kalıyor insan.
Günlük veya iki günde bir menünü paylaş
Tartını da artısıyla eksisiyle koy gerisini boşver
Sakinleş .
Takımdan ayrılmayı falan da düşünme yanlış kararlar bunlar .
sadece önüne bak boşver herkesi

@anka_misali
Seni de çok seviyor yaşadıklarına üZülüyorum ama herşey açıkça ortadayken ve gerçekten doğrusunu yapıyorken kimseye açıklama yapma zorunda hissetme artık kendini canım.. yıpratma kendini...

Fıkranın sırasımı deme ama sana bi fıkra kopyalayacağım sen anlayacağını ordan anla artık kendini yorma olurmu...

Hoca Nasreddin, oğluyla birlikte köyüne gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş, kendisi yürümüş. Karşıdan gelenler, oğlunu göstererek:
—“ Ak sakallı adam yürürken bacak kadar velet eşekte gidiyor. Zamane çocuğu işte.” , demişler.
Hoca oğlunu indirip kendisi binmiş. Az sonra birkaç kişiyle daha karşılaşmışlar. Bunlar ise:
— “Koca adama bak! Bu sıcakta minnacık çocuğu yaya yürütüyor. Hiç insafı yok.” demişler.
Hoca, eşeğe oğlunu da bindirmiş. Çok geçmeden yine üç beş kişiye rastlamışlar. Adamlar:
— “Zavallı hayvan! Düşüp ölecek! Hiç acımadan iki kişi birden binmişler üstüne!” demişler.
Hoca inmiş, oğlunu da indirmiş. Eşek önde, onlar arkada ilerlemişler. Biraz sonra, yol kıyısında duranlar:
— “Amma aptal adammış bu hoca, Eşek bomboş gidiyor, kendisi oğlu ile kan ter için de arkasından koşuyor!” diye konuşmaya başlamışlar.
Hoca dayanamamış. Oğluna dönüp:
— “Gördün mü, her kafadan bir ses çıkıyor. Şu dünyada kimseyi hoşnut edemiyor, kimsenin dilinden bir türlü kurtulamıyorsun! iyisi mi, kimseye kulak asmayacaksın ve kendi doğru bildiğinden şaşmayacaksın.” demiş

aynen öyle cnm insanlar herşeyde bir kusur bulurlar illaki

Selam kızlar. Bilgisayarı zar zor çalıştırdım. Mavi ekran verip duruyor. Herşey üstüste geldi. Yeğenim ders çalışmaya gelecek birazdan. Telefonumu bilgisayar üzerinden kullanmayı deneyeceğim. Varmış öyle bir yol.

Ben çok şükür ki regl oldum
Atıştırma krizlerimi sağlıklı ana öğünler yaparak bastırmaya çalışıyorum .

Acaba tokken kesilirim kriz diye düşünerek..
Saat 3 oldu hala ev işlerine başlamadım
Şimdi başlayayım diyorum sonra da biraz bölgesel hareketler yapayım diyorum

Buraları bırakmayın kızlar sustukça uzak kaldıkça takım gidiyor .
4 gün oldu takımdan çıktım ve sizlere
Listede olmanın kıymetini bilin diyorum
Hadi bakalım
Çabalamaya devam

Selam canım
Rabbim yardımcın olsun çözülür inşallah sorunların

Aynen canım haklısın, fıkra da çok güzelmiş bu arada

Ben de işteyim, bölgesel hareketlerimi yapıyorum aksam olsa da eve gitsek
Valla harikasınız işte fırsatını bulunca bölgesel hareket yapma fikriniz muhteşem
İnşallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız hepiniz

Canim her yerden biri laf sokuyo bende ibsanim sus sus nereye kadar bide boyle sanki umurlqrindaymis gibi sagligimdan endise dden samimiyetsiz sirfcekemefiginden yazanlara daha sinir oluyorum bi tanesi benim adimi kullaniyo kendi basarisini anlatiyo orda beni karalamalar onu ovmeler bende kendimle ilgili sozler yazdim baska bisey degil

Maşallah canım Azmi'ne hayranım .
Galiba artı gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam.
Hiç üzülme canını sıkma
Menülerinde proteini arttır spora suyuna dikkat et olduğu kadar gider inşallah
ewet artı geldim geçen hafta spor olmayınca diyete dikkat etmeyince oldu artık telafi edicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…