- 7 Eylül 2017
- 224
- 507
- 18
Ve bütünnnnnn sorun ne biliyor musunuz altta okunduğumu göre göre bunu yazıyorum.
Ben çok kişiyi yeterli paylaşım yapmadığı için takımdan gönderdim. Çok kişiyi takıma almadıö bile. Şimdi seni yüzden için aldığımı sanıyorlar.
gerilmeyin bence gerek yok arkadaşlar takımı bozmayınSorun kalmicak cuma resmi koyarim ki takimin ustune gelmesinler zaten soyledim normsl beslenmeme dondugumu pazartesi yuzde mi de verdim ben buraya dostluk edinmeye geldim ya herkes bir yerden tutmus cekustiriyor sorun basariyi kabullenememek iste bu kadar gerginlik bana iyi gelmiyor zaten ozel hayatimdada zor bir surecteyim yoruluyorum artik
Canım sen sadece güzelce diyetini yap sakin ol ve kimseyle ikili üçlü muhabbete girme olurmu .. haddim olmadan söylüyorum ama dost tavsiyesi..Sorun kalmicak cuma resmi koyarim ki takimin ustune gelmesinler zaten soyledim normsl beslenmeme dondugumu pazartesi yuzde mi de verdim ben buraya dostluk edinmeye geldim ya herkes bir yerden tutmus cekustiriyor sorun basariyi kabullenememek iste bu kadar gerginlik bana iyi gelmiyor zaten ozel hayatimdada zor bir surecteyim yoruluyorum artik
aynen öyle cnm insanlar herşeyde bir kusur bulurlar illaki@anka_misali
Seni de çok seviyor yaşadıklarına üZülüyorum ama herşey açıkça ortadayken ve gerçekten doğrusunu yapıyorken kimseye açıklama yapma zorunda hissetme artık kendini canım.. yıpratma kendini...
Fıkranın sırasımı deme ama sana bi fıkra kopyalayacağım sen anlayacağını ordan anla artık kendini yorma olurmu...
Hoca Nasreddin, oğluyla birlikte köyüne gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş, kendisi yürümüş. Karşıdan gelenler, oğlunu göstererek:
—“ Ak sakallı adam yürürken bacak kadar velet eşekte gidiyor. Zamane çocuğu işte.” , demişler.
Hoca oğlunu indirip kendisi binmiş. Az sonra birkaç kişiyle daha karşılaşmışlar. Bunlar ise:
— “Koca adama bak! Bu sıcakta minnacık çocuğu yaya yürütüyor. Hiç insafı yok.” demişler.
Hoca, eşeğe oğlunu da bindirmiş. Çok geçmeden yine üç beş kişiye rastlamışlar. Adamlar:
— “Zavallı hayvan! Düşüp ölecek! Hiç acımadan iki kişi birden binmişler üstüne!” demişler.
Hoca inmiş, oğlunu da indirmiş. Eşek önde, onlar arkada ilerlemişler. Biraz sonra, yol kıyısında duranlar:
— “Amma aptal adammış bu hoca, Eşek bomboş gidiyor, kendisi oğlu ile kan ter için de arkasından koşuyor!” diye konuşmaya başlamışlar.
Hoca dayanamamış. Oğluna dönüp:
— “Gördün mü, her kafadan bir ses çıkıyor. Şu dünyada kimseyi hoşnut edemiyor, kimsenin dilinden bir türlü kurtulamıyorsun! iyisi mi, kimseye kulak asmayacaksın ve kendi bildiğinden şaşmayacaksın.” demiş
İzin vermeyin canımValla takımda iç savaş çıkaracaklar
Az kaldı
ben işteyim cnm çalışıyorum fırsat buldukça squat yapıyorumİzin vermeyin canım
işe konuyu kapatmakla başlayalım
spor la ,neler yaptığımızla sohbetimizi devam ettirip yazmakla başlayalım hadi .
konuştukça karışıyor ortalık .
Bütün takıma soruyorum eeee kızlar napıyorsunuz ?
innuk
H Hamzakifzulallemonade17 soffty F feyzax glstn99 Niloyabebe
Yok kiz bozulmadı allah korusun..Kurutman bozuldu mu canım. Bu gün ben de boş geçirdim. Dün baya bişey yapmıştım allahtan. Yemek düşünüyorum şimdi
Aynen canım haklısın, fıkra da çok güzelmiş bu aradaİzin vermeyin canım
işe konuyu kapatmakla başlayalım
spor la ,neler yaptığımızla sohbetimizi devam ettirip yazmakla başlayalım hadi .
konuştukça karışıyor ortalık .
Bütün takıma soruyorum eeee kızlar napıyorsunuz ?
innuk
H Hamzakifzulallemonade17 soffty F feyzax glstn99 Niloyabebe
Kurutma makinesi çamaşırları çok kırıştırıyor ya, ona bir çözüm var mı? Ben sırf bu yüzden kullanmıyorum çok fazlaYok kiz bozulmadı allah korusun..
Sadece cok camasir olmadığı zaman calistirmiyorum
Maşallah canım Azmi'ne hayranım .ben işteyim cnm çalışıyorum fırsat buldukça squat yapıyorum
Selam canımSelam kızlar. Bilgisayarı zar zor çalıştırdım. Mavi ekran verip duruyor. Herşey üstüste geldi. Yeğenim ders çalışmaya gelecek birazdan. Telefonumu bilgisayar üzerinden kullanmayı deneyeceğim. Varmış öyle bir yol.
gerilmeyin bence gerek yok arkadaşlar takımı bozmayın
Aynen canım haklısın, fıkra da çok güzelmiş bu arada
Ben de işteyim, bölgesel hareketlerimi yapıyorumaksam olsa da eve gitsek
Maalesef 2 tane telefondan yapılması gereken ayar varmış, öncesinde yapmadığım için olmuyor...Selam canım
Rabbim yardımcın olsun çözülür inşallah sorunların
Canım sen sadece güzelce diyetini yap sakin ol ve kimseyle ikili üçlü muhabbete girme olurmu .. haddim olmadan söylüyorum ama dost tavsiyesi..
Normal de telefon bozulması anlaşılır birşey ama karışık durumlar olduğu için tereddütte kalıyor insan.
Günlük veya iki günde bir menünü paylaş
Tartını da artısıyla eksisiyle koy gerisini boşver
Sakinleş .
Takımdan ayrılmayı falan da düşünme yanlış kararlar bunlar .
sadece önüne bak boşver herkesi
ewet artı geldim geçen hafta spor olmayınca diyete dikkat etmeyince oldu artık telafi edicez inşallahMaşallah canım Azmi'ne hayranım .
Galiba artı gelmişsin yanlış hatırlamıyorsam.
Hiç üzülme canını sıkma
Menülerinde proteini arttır spora suyuna dikkat et olduğu kadar gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?