Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim gulenyuzumsunsen in yazdığı fıkrayı oku bak çok güzel sen mutluysan memnunsan gerisi boş. Boşver artık herkes kendine göre düşüncesini söylüyor, kim ne derse desin

Benim takima basari kazandirmaktan baska bisey yaptigim olmadi buraya kadarmis
bence sakin olalım boşverelim diğerlerini kendimiz için zayıflıyoruz başkası için değil takımımız çok güzel bozmayalım nereye gidiyorsun hemen kaptanda okadar laf yedi gidecekti bizler gitme demedikmi onun gibi işte kimse mezun olmadan bi yere gitmiyor burdan

Canim gulenyuzumsunsen in yazdığı fıkrayı oku bak çok güzel sen mutluysan memnunsan gerisi boş. Boşver artık herkes kendine göre düşüncesini söylüyor, kim ne derse desin

Aynen kızlara katılıyorum kozalakperisi
Sende haklısın sancıyla girdin hala öyle devam ediyor ama kimse umrunda olmasın
Kim ne konuşursa konuşsun herkes kendinden sorumlu .sinirle karar verme canım . Sakinleş

Mesleğin neydi abla unuttum ben hemşire çok olunca herkesi hemşire sanıyorum
Ben normalde tekstil mezunuyum canim ama 10 senedir müşteri hizmetleri isindeyim. En son kalite uzmanligi yaptim. Hani su musteri hizmetlerini aradiginizda gorusmeler kayit ediliyorya iste onlari dinleyen insan bendim

Ya sizi unuturmuyum ben çıtır kızlar selam söyledi diyorum. Oda size selam söyledi. Kavuştuk sonundaaa

Nasıl şaşırdı nasıl şaşırdı nolmuş kız sana böyle diyor (alıştırdım onu oda kııız diye konuşuyo ) Bir sevindim bir sevindim sormayın. Bundan sonra elimden gelenin fazlasını yapıcaaam

Muhabbetiniz bol olsun inş Rabbim huzur mutluluk nasip etsin ne zaman istiyo seni bizden

Bu aradaa bir şey daha söylemek istiyorum. Eğer spor yoksa o kilo gitmiyor gerçekten doğru düzgün. Ve spor olunca insan kendini daha dinç ve sağlıklı hissediyor. Spor yapın. Nilo gamze kadar olmak zorunda değiliz karatay hocamız bile ne diyor 40-60dk yürüyüş diyor en az diyor

Mesela hengi bölgenizden şikayetçiyseniz araştırın bu bu egzersiz tam bana göre deyin hatta bana atın bir rahatsızlığınız varsa spor hocama sorayım hani bu bu olurmu diye. Siz yeterki isteyin azimli olun. Bir olduk mu yapamayacağımız şey yok biziiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…