- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
CanimCanim her yerden biri laf sokuyo bende ibsanim sus sus nereye kadar bide boyle sanki umurlqrindaymis gibi sagligimdan endise dden samimiyetsiz sirfcekemefiginden yazanlara daha sinir oluyorum bi tanesi benim adimi kullaniyo kendi basarisini anlatiyo orda beni karalamalar onu ovmeler bende kendimle ilgili sozler yazdim baska bisey degil
bence sakin olalım boşverelim diğerlerini kendimiz için zayıflıyoruz başkası için değil takımımız çok güzel bozmayalım nereye gidiyorsun hemen kaptanda okadar laf yedi gidecekti bizler gitme demedikmi onun gibi işte kimse mezun olmadan bi yere gitmiyor burdanBenim takima basari kazandirmaktan baska bisey yaptigim olmadi buraya kadarmis
TühMaalesef 2 tane telefondan yapılması gereken ayar varmış, öncesinde yapmadığım için olmuyor...
Canimgulenyuzumsunsen in yazdığı fıkrayı oku bak çok güzel sen mutluysan memnunsan gerisi boş. Boşver artık herkes kendine göre düşüncesini söylüyor, kim ne derse desin
bence sakin olalım boşverelim diğerlerini kendimiz için zayıflıyoruz başkası için değil takımımız çok güzel bozmayalım nereye gidiyorsun hemen kaptanda okadar laf yedi gidecekti bizler gitme demedikmi onun gibi işte kimse mezun olmadan bi yere gitmiyor burdan
Ben normalde tekstil mezunuyum canim ama 10 senedir müşteri hizmetleri isindeyim. En son kalite uzmanligi yaptim. Hani su musteri hizmetlerini aradiginizda gorusmeler kayit ediliyorya iste onlari dinleyen insan bendimMesleğin neydi abla unuttum ben hemşire çok olunca herkesi hemşire sanıyorum
Bos ver canim en azindan tatil sonrasi donecek bi isin var. Zaten iki gun gecti yarina kalmaz adapte olursun.hoşbuldum cnm koşturmacayla geçti ama tatilde olmak güzel bugün işe gelmek bir işkence oldu valla
ewet keşke zengin kocam olaydıda beni bu hayattan çekip kurtaraydıBos ver canim en azindan tatil sonrasi donecek bi isin var. Zaten iki gun gecti yarina kalmaz adapte olursun.
Ben sicakken cikariyorum kirismiyor.ama beklersem kirisiyor hemenKurutma makinesi çamaşırları çok kırıştırıyor ya, ona bir çözüm var mı? Ben sırf bu yüzden kullanmıyorum çok fazla
Sagol canım aklımda olsunBen sicakken cikariyorum kirismiyor.ama beklersem kirisiyor hemen
MasallahKeşke evin resmini atma şansım olsaydı şükür gittiler 6demlik çay yaptım
Masallah1 bardakta bize koy gulumsem ama yeşilinden olsun
Muhabbetiniz bol olsun inş Rabbim huzur mutluluk nasip etsin ne zaman istiyo seni bizdenYa sizi unuturmuyum ben çıtır kızlar selam söyledi diyorum. Oda size selam söyledi. Kavuştuk sonundaaa
Nasıl şaşırdı nasıl şaşırdı nolmuş kız sana böyle diyor (alıştırdım onu oda kııız diye konuşuyo) Bir sevindim bir sevindim sormayın. Bundan sonra elimden gelenin fazlasını yapıcaaam
İstemeden olmaz tabi iş bulsun bakalımMuhabbetiniz bol olsun inş Rabbim huzur mutluluk nasip etsin ne zaman istiyo seni bizden
Bu aradaa bir şey daha söylemek istiyorum. Eğer spor yoksa o kilo gitmiyor gerçekten doğru düzgün. Ve spor olunca insan kendini daha dinç ve sağlıklı hissediyor. Spor yapın. Nilo gamze kadar olmak zorunda değiliz karatay hocamız bile ne diyor 40-60dk yürüyüş diyor en az diyor
Mesela hengi bölgenizden şikayetçiyseniz araştırın bu bu egzersiz tam bana göre deyin hatta bana atın bir rahatsızlığınız varsa spor hocama sorayım hani bu bu olurmu diye. Siz yeterki isteyin azimli olun. Bir olduk mu yapamayacağımız şey yok biziiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?