- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Sen kaçmada biz vermeyizİstemeden olmaz tabi iş bulsun bakalımişsiz adama kız vermez 12.takım
Sen hiç tartıldınmı elin deyipte. Çok az yiyorsunSabah yarım simit kk peynır
Öğlen şekersiz kahve bı kare bitter
Akşam bı tane fırın but 4 kaşık ıspanak
Ne guzelllYa sizi unuturmuyum ben çıtır kızlar selam söyledi diyorum. Oda size selam söyledi. Kavuştuk sonundaaa
Nasıl şaşırdı nasıl şaşırdı nolmuş kız sana böyle diyor (alıştırdım onu oda kııız diye konuşuyo) Bir sevindim bir sevindim sormayın. Bundan sonra elimden gelenin fazlasını yapıcaaam
Kız bacakların ağrımadımı squattan 60 yapsam pert benim bacaklar30 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
150 squat 150 puan
50 mekik 50 puan
200 twister 40 puan
800 bolgesel 160 puan
Toplam 400 puan
2 lt su
Ben bekarım eşim yohh yanımdaKızlaaarr bu saatler eşlere mi ayrıldı nedir
Benimse olmuştu ip atlamaktan. Seninki neden acabaBugun sol ayak taraklarim agriyor dunde agriyordu ama canimi disime takip cardio yapmistim hugun yapamadim daha cok agridi neden oldu bilmiyorum hafifte sislik var insallah daha da artmaz
Dedin ya nerde problem carsa ona yonelik yapin diye benkmde bacaklarin masallahi var napim kendimi zorluyorum ara ara yapiyorum is yerinde zaten 50 ser 50 serKız bacakların ağrımadımı squattan 60 yapsam pert benim bacaklar
ŞimdiliiikkBen bekarım eşim yohh yanımda
Bilmiyorumki bugun cardio yapamam jj yapayim dedim basamadim ustuneBenimse olmuştu ip atlamaktan. Seninki neden acaba
İvit şafak 2Şimdiliiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?