Aynen benim kardeşim de öyle 10 yaşından beri basketbol oynuyor hala da devam ediyor 25 yaşında şuan. Ve bacakları kalın ama safi kas mübarek. Çok fit duruyor canım bence seninde öyledir. Çok takma kafana yağlı olmasındansa kaslı olması daha iyiben bekarken bacaklarıma lipo bile yaptırdım 1 kilo ancak alabildi kas oranın çok bacakta fazla zorlayamam dedi lisede basket takımındaydım sanırım ondan hediye bana
teşekkür ederim cnmMasallah gayet fitsin canım
öylede kalın olunca istediğin kıyafeti giyemiyorsunAynen benim kardeşim de öyle 10 yaşından beri basketbol oynuyor hala da devam ediyor 25 yaşında şuan. Ve bacakları kalın ama safi kas mübarek. Çok fit duruyor canım bence seninde öyledir. Çok takma kafana yağlı olmasındansa kaslı olması daha iyi
Kimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyorbende hem göbek var hem kalça bacak buna ne diyorsunuz
Aslında zayıflayinca her yerden gidiyor ama hep diyorlar ya elmaysan küçük bir elma oluyorsun, armutsan küçük bir armutvücut şeklimizi değiştirmek mümkün değil malesef, barışmak lazım
Maşallah bu senmisin
Neyi canım yaa anlyamadım baktım.Kaptan ne yapabiliriz ya bize fikir verir misinAnka
Kalın ve kaslı bacağı inceltmek için canım kaptanımNeyi canım yaa anlyamadım baktım.
Ewet cnm benim begendinizmi beni foto daha sisman cikartmis yakindan yekildigi icin bide cift dolgulu ic camasiriMaşallah bu senmisin
Aynen bi fikur ver kaptanim halimi gordunKalın ve kaslı bacağı inceltmek için canım kaptanım
Ewet cnm benim begendinizmi beni foto daha sisman cikartmis yakindan yekildigi icin bide cift dolgulu ic camasiri
Kac kiloydun kiŞöyle diyeyim canım benim senin gibi fit olmam için on kilo vermem lazım
Maşallah canım inceciksin
Kelin ilacı olsa misali benim de göbek kaldı öylece.Bacak baldır hareketleri işe yaramıyorsa kabul edeceksiniz giyim hileleriyle kamufile edeceksiniz.. benim göbek kamufile de olmuyor:))
Tesekkur ederim kaptanim sayenizde simdi ben 60 a dusunce insallah duserim devam etsem mi biraksam miMaşallah canım inceciksin
Evet peki biz şimdi ne yapalım ben tesettürlüyum ve elbise giyerim genelde tabi incecik duruyorum zayiflasam iyice çocuk gibi küçülmek istemiyorum ama elbise çıkıp ev haline girincede aci gerceklerlede yüzleşiyor um ;(ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?