Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben bekarken bacaklarıma lipo bile yaptırdım 1 kilo ancak alabildi kas oranın çok bacakta fazla zorlayamam dedi lisede basket takımındaydım sanırım ondan hediye bana
Aynen benim kardeşim de öyle 10 yaşından beri basketbol oynuyor hala da devam ediyor 25 yaşında şuan. Ve bacakları kalın ama safi kas mübarek. Çok fit duruyor canım bence seninde öyledir. Çok takma kafana yağlı olmasındansa kaslı olması daha iyi

öylede kalın olunca istediğin kıyafeti giyemiyorsun

bugün işte yarım günüm şimdi oğluşu alıp eve geçicem akşama görüşürüz ancak kızlar bu arada doktorum ayağını bikaç gün zorlama spor yapma hatta ayakta bile çok dolanma dedi

Günaydın canlar

Çok doğru katılıyorum canım

Bugun aktara ugradim baya bi bitki cayi aldim funda mate aclikotu yesilcay kaysi cekirdegi
Yulaf kepegi yulaf ezmesi vs... baya bi fatura cikti bu zayiflama bekadar pahali yaw

Kelin ilacı olsa misali benim de göbek kaldı öylece. Bacak baldır hareketleri işe yaramıyorsa kabul edeceksiniz giyim hileleriyle kamufile edeceksiniz.. benim göbek kamufile de olmuyor:))

Kelin ilacı olsa misali benim de göbek kaldı öylece. Bacak baldır hareketleri işe yaramıyorsa kabul edeceksiniz giyim hileleriyle kamufile edeceksiniz.. benim göbek kamufile de olmuyor:))

Göbeği kamufule etmek icin gogus altindan bollasan kiyafet giymek gerek. Oda hamile gibi gosteriyo olmuyo..
Tek çare lipo..

ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan
Evet peki biz şimdi ne yapalım ben tesettürlüyum ve elbise giyerim genelde tabi incecik duruyorum zayiflasam iyice çocuk gibi küçülmek istemiyorum ama elbise çıkıp ev haline girincede aci gerceklerlede yüzleşiyor um ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…