Tesekkur ederim kaptanim sayenizde simdi ben 60 a dusunce insallah duserim devam etsem mi biraksam mi
Sağlıklı beslenmeye ve egzersizlere devam edersin canım, vücudun sıkılaşır. Bundan sonra bırakmak diye bir şey yok zaten , arada kacamaklarin olunca da dengelersinTesekkur ederim kaptanim sayenizde simdi ben 60 a dusunce insallah duserim devam etsem mi biraksam mi
O anlamda denedim cnm burda yarisnayi biraksam mi dedimSağlıklı beslenmeye ve egzersizlere devam edersin canım, vücudun sıkılaşır. Bundan sonra bırakmak diye bir şey yok zaten , arada kacamaklarin olunca da dengelersin
Niye kuzumTadım kaçtı
Ewet zaten az kaldikj ondan gram gram gidiyor60 a düşmek
Hayirli yolculuklar fistigimOtobüsteyim evime dönüyorum
Bizim takimda 1 2 kisi atliyo benim misafirim vardi atlayamadim bugunde degisik bi ruh halim var depresifim biraz o yuzden mumkun olmadikca yerimden kalkmadim :) yarin atlarim insallah
Ohh ohh iyi geri kalmamışız o zamanBizim takimda 1 2 kisi atliyo benim misafirim vardi atlayamadim bugunde degisik bi ruh halim var depresifim biraz o yuzden mumkun olmadikca yerimden kalkmadim :) yarin atlarim insallah
Tamam kaptanımSelam kızlar arkadaşa oturmaya gitmiştim yeni geldim. Bana kilo almışsın dedi.yarından itibaren ben de menü paylaşımı yapacağım. bulutungokyuzu yapmazsam sen de bana ceza ver olur mu sabah tartılıp güncel kilomu bildirerek başlayayım inşallah.
Hayirli yolculuklar fistigim
Ben yapmadım moralim bozuktu :))Dün kimler spor yapmadı mazeretleri alayım
Bune hal kız ifşa oldun ya
Niloyada atlamadimiOhh ohh iyi geri kalmamışız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?