Nasıl gidiyor yaa bende nie gitmiyor?hayır cnm göbek gidiyor asıl bacak gitmiyor
Kimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyorbende hem göbek var hem kalça bacak buna ne diyorsunuz
Aslında zayıflayinca her yerden gidiyor ama hep diyorlar ya elmaysan küçük bir elma oluyorsun, armutsan küçük bir armutvücut şeklimizi değiştirmek mümkün değil malesef, barışmak lazım
Sanada günaydın ..Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Senin bacaklrın benim bacaklrımmış gibi çok üzüldüm valla ölçüsü kaç peki ölçtünmü hiçgünaydın kızlarr
inşallah cnm da onlar eriyene kadar bende ericem iyiyce
göbeği en iyi eriten şey yoğurt kürü onu dene cnm ve sürekli yoğurt yeNasıl gidiyor yaa bende nie gitmiyor?
en son 57 di galiba normal gibi sanabilirsiniz ama üst tarafıma göre çoookkkkSenin bacaklrın benim bacaklrımmış gibi çok üzüldüm valla ölçüsü kaç peki ölçtünmü hiç
Ay hiç ağzını açıp bakmasaydın bile hatta eşin yerken gitseydin odadan gözün görmeseydiGünaydınlar dün biraz başarısız oldum sanırım gün boyu diyet listemden asla çıkmadım herşey güzeldi 2 lt su içtim vs ancak gün sonunda eşim baklava getirmiş malesef dayanamayıp yedim 2 parçatüm gün çöp hala çok kızgınım ya
Bisiklette eritebilir. Sizin ordada spor salonu yok dimien son 57 di galiba normal gibi sanabilirsiniz ama üst tarafıma göre çoookkkk
varda benim gitmem imkansız hiç vaktim yok ama ben geçen yıl spor salonuna gittim bu kadar kilo verememiştim evde bölgesel ve cardio daha iyi kilo verdimBisiklette eritebilir. Sizin ordada spor salonu yok dimi
Ayy merak ettim bi foto atsana. Hayal edemedim üst o kadar zayifken alt nasil gitmiyor.bel üstüme bakan acıyor halime kaburgalarım omuz kemiklerim afrikalılar gibi oldu
Hımm..pc den giriyorum foto atmam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?