kendi başına çok zor oluyor bende denedim onu ama inşallah sen başarırsın cnmSagol canim benim içinde iyi oluyordu ama yeterli vakit ayiramadiktan sonra kimseyi mesgul etmiyim dedim elimden geleni yapicam artik kendi başıma sizede basarilar
bugün öğle yemeğine ege yemekleri yapan bi yere gittik iş yerinden arkadaşlarla muhteşemdi koca bi sebze tabağı yedimmm her türlü sebze vardı
teşekkür ederim cnmAfiyet olsun canım :) bir Ege'li olarak ot olsun çamurdan olsun, et hiç sevmem
Buradayım ev temizledim :)Nerdesin sen kaçak
Paylaşıma ekledim canım. Benim de yrın misafirim var da balkonları yıkadım 2 cam sildim.bu arada bugünkü sonuçlar belli olmadımı kaptanımAnka
Gulumse24 (78,6/77,7/0,9/%1,15)
lemonade17 (67,2/66,6/0,6/%0,90)
bulutungokyuzu (72,9/72,2/0,7/%0,96)
hCrb (76,3) bildirimde bulunmadı
glstn99 (61.6/61,3/0,3/%0,24) geçen hafta bildirimde bulunmadı için yüzde 2 ye bölündü
Ecembal (63,1 /63,2/ -0,1 / -0,16)
Gamzemdwf (80,9/80,3/0,6/%0,74)
soffty (65,2/64,2/1/%1,53)
F feyzax (62.4/61,5/0,9/%0,72) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde ikiye bölündü/ kendi isteğiyle ayrıldı
kozalakperisi(57/56,1/0,9/%1,58) kendi isteğiyle ayrıldı
@innukk (61,7/61,2/0,5/%0,20) 551. Etapta izne ayrılan üye. Yüzdesi 4 e bölündü.
12. Takım Ortalaması: %0,714
Tebrik ederim kizlarrrrrr
İnşallah kaptanım ara ara ödem sorunları yaşıyorum cm olarak inceliyorum kilo değişmiuorrCanım ödem var bence baksana ayakların çok şiş görünüyor. Takma kafana haftaya 70 lerdesin inşallah
Artık eski düzene dönelimm dimi kaptanım forever sporbulutungokyuzu tebrik ederim canımm tacı kapmışsın
glstn99 sen de her zamanki gibi çok iyisin.
Gamzemdwf maşallah sadece 2 gün spor yapmana ve taşınma telaşına rağmen ilk üçtesin
soffty neden hiç spor yapılmıyor soffty
Gulumse24 tatil bitti artık bundan sonra sporlar tablosunda görmek istiyoruz seni
Daha iyim canım teşekkür ederim. Ayağım iyi yarına birşey kalmaz insallah. S3n nasilsinSen den naber ysralı kuşumuz
Nasıl oldun
Ayağın düzeldi mi
Bulutcum senı hep birincilikte görmek isterimm biliyosunGamzenin ev telaşı beni birnci yapmış çok şaşırdım
Ama bu spor listesinin gerçekten kötü olduğunu değiştirmiyor
Demekki biraz yemeği arttırmam lazım heraldeValla kuş kadar yiyorsun neden Böyle bilmiyorum kuzum
Gelicemm yakındaa pek yakındaateşekkürler kaptanım herkesi tebrik ederim ama sporda hiç rekabet kalmadı kızlar bi toparlanın ya
Bende bugun pazardan bir sürü ot aldımAfiyet olsun canım :) bir Ege'li olarak ot olsun çamurdan olsun, et hiç sevmem
Dök ortayada otlanak mademBende bugun pazardan bir sürü ot aldım
Hadı buyrun gelin o zman yanınada balıkkk varrrDök ortayada otlanak madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?