- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Daha iyim canım teşekkür ederim. Ayağım iyi yarına birşey kalmaz insallah. S3n nasilsin
Yok yemem canım sıkıldı elektrik Sus dogalgaz emlakçı ya para kira buranın elektrik suyu dogalgaz kirası bi ton masraf çıktı evden Vaz geçtikHadı buyrun gelin o zman yanınada balıkkk varrr
Hala bildirim yapa bilirsin ablaaÇok özür dilerim, bugünün cuma olduğunun bile farkında değildim. stres ve koşturmacadan.. ( hırsızlık ile ilgili sorunlar vardı 2 gündür )
75,2 kg olmuşum.Hala bildirim yapa bilirsin ablaa
Ayyy ablaaa çok geçmiş olsun çok kaybınız yok inşallah... valla iyi ki geldin bildirimin yüzdemizi değiştirdi 4. Olduk75,2 kg olmuşum.
Çok geçmiş olsun75,2 kg olmuşum.
Offf dimi çok zor bir durumçok teşekkürler, bizde kayıp yok çok şükür, zaten ev boştu ama kapı pencerede hasar var, 3 komşumuz soyulmuş, kayıptan ziyade mahremiyete el uzatılması travmatik bir durum.
hepimizin basarisiAyrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben takımları geziyom tebrik ediyom bu hafta sevinç yaşayamadım içimde kaldı12. Takım nerdesiniz huuu
Geçmiş olsun AblacimÇok özür dilerim, bugünün cuma olduğunun bile farkında değildim. stres ve koşturmacadan.. ( hırsızlık ile ilgili sorunlar vardı 2 gündür )
Neden 4. Lükte güzel bi kereBen takımları geziyom tebrik ediyom bu hafta sevinç yaşayamadım içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?