Niye 1.2.3 değilNeden 4. Lükte güzel bi kere
Gelim Sana yardım edim kapim en çok sevdigim şey hazırlık yapmakBenim de ya. Yarın misafirim var ikramlık yapmam lazım bebeto uyumuyor. Bişey de yaptırmıyor
Gel valla yaa.Gelim Sana yardım edim kapim en çok sevdigim şey hazırlık yapmak
Ne yapıcaz menüde ne varGel valla yaa.
Benim her tarafım agrıyo memleketten gelecegim gün dip köşe temizlik yaptım geldim burdada dün yaptım kollarım bacaklarım belim çok fena agrıyo dayak yemiş gibiyim vallaKızçeler çok olmadı eve geleli bugün yarı evde yarı dışarda geçirdim spor salonuna da gidemediim dünde spor yapamadım çok yorulmuştum kendime ceza 1500ip
Bizede iki defa girdi hırsız ve ikisindede en çok benim odamı dağıtmışlardı pislik herifler allahlarından bulsunlar çok sinirlendim şuanÇok geçmiş olsun
Gidene yanmak acı da en kötüsü kim olduğunu bilememek ve çevrenden biri olması
İki defa yaşadım bende bunu
Yunus eniştemi geldi bugün size700 vermem geçen hafta 200 almam en berbat iki gün. Her gün tatlı yaptım nerdeyse bu günde küçük bir dilim yedim yemicektim çok güzel olmuş diye yarısını yedi annem anneannem erkek arkadaşım bende merak ettim ha öncesinde patates kızartmasıda yedim 150de mekik çekeyim az bile aslında
Öok yorulmuşsun demekki kıyamam yaBenim her tarafım agrıyo memleketten gelecegim gün dip köşe temizlik yaptım geldim burdada dün yaptım kollarım bacaklarım belim çok fena agrıyo dayak yemiş gibiyim valla
Eveett anneannem pazartesi gidiyor köye onu görmeye geldiYunus eniştemi geldi bugün size
Bugün de ev bakmaya gittim geldim hiç halim yok tüm vücudum hem agrıyo hem sızlıyo kuzum yaÖok yorulmuşsun demekki kıyamam ya
Olmamışta vazgeçmişsiniz nasıl oldu doğalgaz su falan demişsin anlamadım. Geçmiş borcu mu çıktı üstünüze almayanı istediler nasıl olduBugün de ev bakmaya gittim geldim hiç halim yok tüm vücudum hem agrıyo hem sızlıyo kuzum ya
Kaptan özüne dön göxünü seveyimNeden 4. Lükte güzel bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?