Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

02.02.2018 cuma

Sabah 12.00
Yarım tatlı tabağı doluca değil üç yk falan patates kızartmadı
3-5 keçi peyniri
Çeyrek simit
3 fincan çau

Öğle 16.00
2 içli köfte
1 küçük dilim muhallebili bisküvili tatlı
1sb ayran

Bu arada yarinda ancak bu saatlerde girerim sanirim gezme tozmada olacaz misafirlerle merak edersejuz beni diye soylimm dedim

2 subat spor ve su listesi

1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420

Çok şükür iyiyim canım
Çok yoğun bir hafta geçirdim
Ama şunu iyice anladım ki yediğimize dikkat etmezsek ne kadar hareketli olursak olalımkilo alıyoruz
Ani diyet bırakınca malesef alıyoruz. Ama ben 1.5 kilo daha vermişim. Inşallah daha vermem. Ama senin yanında da cuvallarim. Maşallah çok fit bir hatun olmussun

Gündüz 9la akşam 9 a kadar olan İnternet paketim bitti, akşam da çocuklar uyuduktan sonra hemen bayılıyorum ve çok giremiyorum buralara ..

Nasıl gidiyor diye soracak olursanız öğünlerim de normal sağlıklı yiyorum ama
Bi tanecik kurabiye tabak hazırlarken iki ısırık börek bir tane çiğ köfte böyle fazladan atıştırmadan kendimi alamıyorum ...

Su içmeyi de resmen unUttum .
Allah sonumu hayır etsin
İnşallahh tekrar Almam kiloları
Tek tesellim hala makarna beyaz ekmek ve pilavları eskisine bakarak hiiç yememem.

Onun dışında atıştırma huyumu bırakamıyorum .
Hemen zıplamaya başlıyorum atıştırınca hareket yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olurum .
Bazen yiyince hareket yaptıktan sonra sorun olmaz sanki çünkü diyette değilim diyorum bazen de sinirden ağlıyorum
Memlekete gittiğim den beridir de spor dan soğudum az hareket yapmaya gücüm yok hiç
Yardım kızlar

Dün sabah 71.4 çıkmıştım
Bugün 70.9 çıktım tartıda ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…