Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta ve
Marul maydanoz tere yeşil soğanla salata
1 büyük portakal

Öğle 12:00
3 tane hurma
1 küçük kase yoğurt

15:00 (misafir vardı)
3 kaşık kısır
2 küp şeker tarçınlı cevizli kek
1 kare dilim peynirli börek
1 tuzlu kurabiye
2 bardak çay

19:00 1 kinder süt dilimi
(Bu resmen yemenin bende bi bağımlılık olduğunun kanıtı , nefret ettiğim bişiydi aslında ama resmen saniyeler içinde ağzıma atıp yuttum o an yemek istediğim için)
2 bardak çay

00.00 6-7 cipsi
5 tane fındık
(Bu da eşimin sayesinde oldu )

gördüğünüz gibi vasatım
sürekli bir iki atıştırıyorum daha belki aralarda da bişiler var ama şu an hatırladıklarım bu kadar Anka

Şimdi iştahımı biraz kesen kırmızı elma tarçın küründen hazırlıyorım ,

Saat 9 olacak birazdan nete bağlanamayacağım o yüzden kendi kendime konuşuyorum ,yazdıklarınıza akşama kadar cevap veremeyeceğim ama desteğinizi bekliyorum kızlar

bu atistirma huyu annemde de var mutfakta bir iki derken resmen öğün yapıyor farkında değil bunun çaresi sende canım oğünlerini sıkı ye ki atistirma isteyi gelmesin bide aralara yogurt sut köy tarcinli istersen bunların yanına bi biskuvi kek köy diyet olanlarından ki nefsinbkorelsin hemde kendi kendine telkin edersin benim atistirmaligim var bunlari yiyemem diye

Çok haklısın canım aslında bu dediklerinin hepsini de biliyorum ama koptum herşey mahvoldu işte ama toparlanacağım inşallah

ben bir aydır ağzıma tatlı koymadım recel balda dahil onumden ne ikramlar geldi gecti heleki çikolata bazen durduk yere buram buram çikolata kokusu geliyor amab hedefe yaklasincaya kadar kendime söz verdim yok

ben bir aydır ağzıma tatlı koymadım recel balda dahil onumden ne ikramlar geldi gecti heleki çikolata bazen durduk yere buram buram çikolata kokusu geliyor amab hedefe yaklasincaya kadar kendime söz verdim yok
4 ay diyet yaptım bende koymadım canım
Yoksa kilo veremiyor insan zaten ama şimdi ben vermek istemiyorum böyle kalsam yeter bana
E tabi hayat boyu da diyette kalınmıyor
Yediğim zaman nasıl davranacağımı bilmiyorum diğer öğünde az yiyim diyorum ama atıştırmaya devam ediyorum

Canim aslinda bu menüye baktığımızda hiç ana öğün yok hepsi atıştırma. Ne kadar porsiyon olarak az da yesen sonuçta vücuduna sağlıksız yağ ve şeker alıyorsun. Kahvaltıyi daha sağlam yaparsan o kadar da acikmazsin, abur cuburlara da saldırmazsın öğle ye de güzel bir yemek koy böylece zaten tok olacagin için aralarda canın atıştırmak istemeyecek. İllaki de kek kurabiye çekiyorsa canın çok güzel sekersiz tarifler var onlardan yap elinin altında bulunsun en azından onlardan yemis olursun canını sıkma her şey yoluna girer

2 subat spor ve su listesi

1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420

3. Lemonade17
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
Toplam 200 puan

Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim canım
Dün misafirim vardı çayda öyle yiyince akşam yemeyeyim dedim yoksa hergün bu kadar çok olmuyor aslında ama
Artık acıktıkça su içeceğim o kiloları tekrar almak istemiyorum

1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420

3. Lemonade17
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
Toplam 200 puan

4.soffty

30dk yürüyüş 30 puan

günaydın kızlar ev ahalisi uyurken küçük kızımla beraber ısınma hareketleriyle suqat yaptik ınş devamida gelir

1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420

3. Lemonade17
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
Toplam 200 puan

4.soffty

30dk yürüyüş 30 puan

5.ecembal
350 ip 70p
30 dk tempoluyuruyus 30 p
20 dk roman havasi 20 p

Toplam120 p

Almazsin canim sıkıntı yapma biz buradayız canın bir şey yemek istedikce yaz buraya menü de paylaş bence bir süre, menü paylaşmak insanı çok tutuyor bence

69.9 la mezun olmuştum
Ama reglim o yüzden öyle çıktı kilom ama yakında başlar artılar demek ne demek ya

Arada hatırlayıp etiketleyip buraya çağırmıyor da yakında başlar artılar diyor
Gel sen geri gel sen bizsiz yapamazsınn
Bende bu hafta mezun oluyodum ama kendime güvenemiyorum bacım o yüzden gittiği yere kadar burdayım sen bizi terki diyar eyledin özlemedinmi

Valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bacı korumada zorluk çekeceğimiz aşikar aynı düzen devam edecek mecburen kaçamak oluncada sporla ve sonraki ögünlerle dengelemek şart malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…