Akşam 1.30 da yattım sabah 8de kalktım eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim yataga girdim saat 10kadar uyanıktım sonra dalmışım 11.15de uyandımGünaydın yeni mi uyandın
Menüde ne var bizde gelelimmi kapim canım hamur işi istiyyy tatlı tuzlu Allah ne verdiyseSelam kızlar misafileri beklerken şöyle ayaklarımı uzattım kahve keyfi yapayım dedim. Amma yoruldum hee
Bende evde gördüğm sürece tutamıyorum boğazımı o yüzden birley diyeniyorum. Ama akşam internetin olunca biraz araştır internetten kilo kotuma için ne yapılabilirmiş insanlar ne yapıyorÖncelikle mesajın için çok teşekkür ederim canım
Dün misafirim vardı çayda öyle yiyince akşam yemeyeyim dedim yoksa hergün bu kadar çok olmuyor aslında ama
Artık acıktıkça su içeceğim o kiloları tekrar almak istemiyorum
Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim canım
Dün misafirim vardı çayda öyle yiyince akşam yemeyeyim dedim yoksa hergün bu kadar çok olmuyor aslında ama
Artık acıktıkça su içeceğim o o kiloları tekrar almak istemiyorum
Aynen bende nasıl yazıyım diyip yemiyordum sakıncalı şeyleriAlmazsin canim sıkıntı yapma biz buradayızcanın bir şey yemek istedikce yaz buraya menü de paylaş bence bir süre, menü paylaşmak insanı çok tutuyor bence
Menüde ne var bizde gelelimmi kapim canım hamur işi istiyyy tatlı tuzlu Allah ne verdiyse
Evet haklısın canım .Canım ben de aynı durumdayım toparlamak için şöyle bir yol seçtim
Karatayın kitabını yeniden okuyup motive olarak tekrar Karatay diyetine asılmak
Onda hem atıştırma ve sağlıksız beslenmeye son vereceğim inşallah
Motive olmak için eski paulaşımlarımı okurum onca dikkat gayret spor boşa mı gitsin derim
Bana iyi geliyor
En önemlisi buradan kopmamak
Netin oldukça yaz alıntıla yorumla
Seni seviyoruz canım
Kilo verirken de çok baktım da hah anladım diyemedim yine de araştırmaya devam canımBende evde gördüğm sürece tutamıyorum boğazımı o yüzden birley diyeniyorum. Ama akşam internetin olunca biraz araştır internetten kilo kotuma için ne yapılabilirmiş insanlar ne yapıyor
Kız ben buralardayım zaten . Hep okuyorum sizden geçemem alıştım artıkGel sen geri gel sen bizsiz yapamazsınn
Bende bu hafta mezun oluyodum ama kendime güvenemiyorum bacım o yüzden gittiği yere kadar burdayım sen bizi terki diyar eyledin özlemedinmi
Ben de diyemedim onuKilo verirken de çok baktım da hah anladım diyemedim yine de araştırmaya devam canım
Valla yaaaGünaydınnn
Kızlarr hafyta sonları menüler biraz cısslı oluyor dikkat edelimmmm
Hele kaptanım diyete başladım dedin bu günde misafirin var aman diyiimmn
Sen cevabı bulmuşsun bence 65 hedef sana iyi gelecekKilo verirken de çok baktım da hah anladım diyemedim yine de araştırmaya devam canım
Beyinde bitince öyle oluyo önemli olan bunu başarmak bide çevreden gelen sözler yemiş kadar oluyom daha mutlu oluyorumSen yemezdin
İnanmam
Memleketinde yemedin ya üsyüne verdin ya hauran kaldım iradene
Evet özellikle benim çok ihtiyacım var gaza spordan sogudum tatilde
Kabul ederseniz kaptan haber versin cnmEvet özellikle benim çok ihtiyacım var gaza spordan sogudum tatilde
bende yavaş yavaş spordan sıkılma evresindeyim beş ay oldu senelerdir yapanlar var çok mu çabuk oldu neEvet özellikle benim çok ihtiyacım var gaza spordan sogudum tatilde
Tembeliz ondan sıkılıyoruz kuzumbende yavaş yavaş spordan sıkılma evresindeyim beş ay oldu senelerdir yapanlar var çok mu çabuk oldu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?