200 200 atlıyorum canım. Arada ayağıma takılıyor ama öğrendim baya. 3-5 tane zor atlardım.kaptanim bi nefeste kaç atliyon
ben daha kahvaltı yapi cam kızı yikamam lazım beraber banyoya girecez sonra kuran sohbetim var oraya gitcem pazarda var bakalım vaktım olursa yeşillik yemeklik almak için gidicemGirip bakıp kaçarsanız kimse olmamış olur tabiki her girdiğinizde yazın kızlar sohbet başlar böylece
Kahvaltımı yaptım mutfağı bi toparlayıp ya Leslie ya da hoplama zıplama yapacağım
Yaa canımsın
Yorulmuştun sen dün sağlık olsunakşam hiç bişey yapmadan yatmayayım dedim anca bu kadar oldubulutungokyuzu
günaydın canim
istanbul da hava biraz soğuk ama güneşli bol bol gezersiniz insBende uyanabilseeemmm duş alıp kahvaltı yapıp çıkcam. Erkek arkadaşım dün geldi istanbula bu gün yarın akrabasında kalıcaklar. Onlarda sefAköyde bizde havalar kötü sinemaya gidelim dedikte neye gitsek
ben 30 da kalıyorum nefesim kesiliyor200 200 atlıyorum canım. Arada ayağıma takılıyor ama öğrendim baya. 3-5 tane zor atlardım.
Paşa bey çok hassasistanbul da hava biraz soğuk ama güneşli bol bol gezersiniz ins
o heves içine dustu mü kolayİnstadan bir sürü ev dizen kız takip ettim dünanasayfam nişanlık düğünlük kınalık ne varsa doldu ne bu acele bir işin bile yok desenize
Bende 100de 1duruyorıumben 30 da kalıyorum nefesim kesiliyor
maşallah desene ben firin kapatmam lazimBende 100de 1duruyorıum
vaz geçmez anneler kızlarından daha hevesliler hani benim yoktu senin olsun ben yasamadim sen yasa mantigiAnne buda güzelmiş anne bak evine anne bak duvarına anne bak tabloya bibloya tabağa bardağa diye diye kadın vazgeçecek
Başta öyle oluyor canım atladıkça alışıyorsunben 30 da kalıyorum nefesim kesiliyor
Artı mı geldi yoksaO benden korkuyo galiba gel gel bişey yapmıcam
söylemesem olmaz mı listeye girince bi haller oluyor bana
Kız benim annem napıyor onuda diyor dün pike takımı gördüm annemde sever çiçekli gösterdim diyo ne kadarmış dedim yüz tamam diyo bi takım sana bi takımda bana alvaz geçmez anneler kızlarından daha hevesliler hani benim yoktu senin olsun ben yasamadim sen yasa mantigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?