Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Girip bakıp kaçarsanız kimse olmamış olur tabiki her girdiğinizde yazın kızlar sohbet başlar böylece
Kahvaltımı yaptım mutfağı bi toparlayıp ya Leslie ya da hoplama zıplama yapacağım
ben daha kahvaltı yapi cam kızı yikamam lazım beraber banyoya girecez sonra kuran sohbetim var oraya gitcem pazarda var bakalım vaktım olursa yeşillik yemeklik almak için gidicem

Bende uyanabilseeemmm duş alıp kahvaltı yapıp çıkcam. Erkek arkadaşım dün geldi istanbula bu gün yarın akrabasında kalıcaklar. Onlarda sefAköyde bizde havalar kötü sinemaya gidelim dedikte neye gitsek

Anne buda güzelmiş anne bak evine anne bak duvarına anne bak tabloya bibloya tabağa bardağa diye diye kadın vazgeçecek

Anne buda güzelmiş anne bak evine anne bak duvarına anne bak tabloya bibloya tabağa bardağa diye diye kadın vazgeçecek
vaz geçmez anneler kızlarından daha hevesliler hani benim yoktu senin olsun ben yasamadim sen yasa mantigi

ben çok sevmiyorum ip atlamayı ust tarafım dahada çok gidiyor onla zaten göğüs yok iyice gitmesin

vaz geçmez anneler kızlarından daha hevesliler hani benim yoktu senin olsun ben yasamadim sen yasa mantigi
Kız benim annem napıyor onuda diyor dün pike takımı gördüm annemde sever çiçekli gösterdim diyo ne kadarmış dedim yüz tamam diyo bi takım sana bi takımda bana al geri kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…