- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Her kelimesine katılıyorum... Mezun olmadan gitmek yok..
gülümse de haber vermeden ayrılmış insan bi der gidiyorum diye
Sen bilirsin canım.benim motivasyon gitti tatilden döndüğümden beri burda bi umursamazlık ve rahatlık var herkeste cuma bildirim yapıp ayrılmak istiyorum müsadenizle kendim devam edeyim artık gram gram gidiyor zaten
Çok teşekkür ederim canım desteğin için.Arkadaşlar motivasyon önce kendi içimizde, önce kendimiz motive olalım ki etrafımıza da bir faydamız olsun. Kimseyi buraya yazmıyor diye motivasyon sağlamıyor diyemeyiz, kimileri burada yazılanları okuyarak motive olur, kimi insan da buraya yazarak. Ben kendi adima motivasyonum yüksek buraya girince de yükseliyorçıkmak isteyenlere de saygı duyuyorum, bende bir ara düşünmüştüm ama şimdi iyiki çıkmamışım diyorum
Aynen öyle canım. Dünya kadar sorunum olmasına rağmen sizler istemiyorsunuz diye kapatmadım. Çok mükemmel bir kaptan olmasam da elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Gidene de dur diyecek gücüm yok artık. Kalanlarla da devam eder takımOppps noluyo yahu ?
Bu kadar şeyden sonra herkes bırakıyor mu yani?
Yazık değil mi ankanın emeklerine?
Mecburmuydu bunca zaman kendisinin bir yararı olmamasına rağmen bizi motive etmek için burda zaman harcadı.
Her gidenin peşine takılacaksak ooo ohhoo oo işimiz var.
Gulumse neden böyle yaptı hiç bir fikrim yok. Mutlaka vardır bir sebebi ama onca zaman burda birşeyler paylaştık bir hoşçakal deseydi keşke..
Anka sen burda olduğun sürece bende burdayım. Evet hiç verimli bir takım üyesi değilim ama elimden geleni yaparım.
CanımmmmmMezun olupta gidememekte var
Seviyorum sizi
Ben ip aldım küçük geldi onnan hiç olmuyorEeee kızlar kimse benle ip atlama yarışması yapmıyor muhep de yenildim ama niye korktunuz
Ben ip aldım küçük geldi onnan hiç olmuyor
İpliye ipsiz varsan ben varım
Çocuk ipi sanırımNasıl küçük geldi ya
Tüh kötü olmuş neyse tamam sen ipsiz atla. Ben ipli 500 atlamıştım kaldı öyle sabahÇocuk ipi sanırım
Tamam bana seninle yarışmak çok iyi geliyorTüh kötü olmuş neyse tamam sen ipsiz atla. Ben ipli 500 atlamıştım kaldı öyle sabah
Hep yeniyon tabiiTamam bana seninle yarışmak çok iyi geliyor
Hep yeniyon tabiiTamam bana seninle yarışmak çok iyi geliyor
Eski süpurgenin kablosunu kestim ip yaptım kaptanTamam bana seninle yarışmak çok iyi geliyor
Vayyy çok yaratıcıEski süpurgenin kablosunu kestim ip yaptım kaptan
Eski süpurgenin kablosunu kestim ip yaptım kaptan
Vayyy çok yaratıcı
Hadi bakalım ben de çay içiyorum bitsin kalkacağım
100 kere bebkaptanim bi nefeste kaç atliyon
Olsun canım atla da
Bende eve gidince atlarim ama muhtemelen yarışacak kadar olmaz
1000 oldu benimEski süpurgenin kablosunu kestim ip yaptım kaptan
Masallah1000 oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?