- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Ay ben bu gün hayatımdaki en en en en en kalorili günü yaşadım sanırım. Yemediğim kalmadı. Moral bozukluğuyla tatlı tuzlu ekşi acı her şeyi karıştırdım. Hem ağladım hem yedim
200 anlayabildim kaptan seni tebrik ediyorum
Ben de saatin 9 olmasını beklerken Leslie yaptım şu an bacaklarım ve kollarım resmen seğeriyorKizlarr napiyonuz..
Herkes yemegini yedi mi?
Ben sumdi form cayı yaptim kendime çizgi film izliyorum
Kizlarr napiyonuz..
Herkes yemegini yedi mi?
Tabi ki cocuk zoruyla..Ben çorba balık yedim Akşam nasılsın İnnuk ne izlyorsun çocuk zoruyla mı gönüllü mü izliyorsun
Duygusal açlık olmuş kaptanım. O durumlarda kendine engel olmak çok zor çok iyi biliyorum. Bende yalnız kaldığımda neler neler yiyordum çok şükür nedenini bulduk hallettik, şimdi rahatım
Kuzum bir gün çok yedin diye külo akmazsın
Aynı ben duygusal açlık yaşıyorum sık sık
Seni anlıyorum geçecek inşallah
Herşeyin başı sağlık
Gerisi yola girer
Sen daha çok yapardın neden böyle oldu200 anlayabildim kaptan seni tebrik ediyorum
Yarın 500 yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun canım. Ben de çay içiyorumKizlarr napiyonuz..
Herkes yemegini yedi mi?
Ben de saatin 9 olmasını beklerken Leslie yaptım şu an bacaklarım ve kollarım resmen seğeriyor
Gerçekten az ama çok etkili olduğuna inanıyorum bu leslinin
Siz neler yapıyorsunuz kızlar
Ayy
Şu an yoğurt mayalamak için süt pişirdim bi canım istediki sormayın içsem mi tarçınlı bi bardak
menüyüde paylaştım ama
Valla her gün arka arkaya bidirim yapıyodum sürekli aktiftim bu günde ben kendime müsade verdim
Değilmi kaptanımNe güzel
neymiş canım nedeni nasıl buldunuz
Benim duygusal biliyorum millet üzülünce yemekten kesilir ben yemeğe veriyorum kendimi
süpersin yaaa maşallah sana ben de başlamak istiyorum yeniden ama bi türlü motive olamıyorum
Çay içiyorum :)
İç canım nolcak. Ben de az önce pirinç pilavı yoğurtladım yedim
Aynen. Bende canım sıkıldığında yemek yiyorum ama nasıl biliyormusun Tazmanya canavarı gibi... önüme ne gelse yutuyorum resmen...
Valla hiç bi hareket ip atlama yapmıyorum ama Leslie den çok zevk alıyorum müzik açıp yapıyorum baya eğleniyorum hemde kafam dağılıyor ..15 dk lıkla başla kaptanım yaptıkça açılırsın inşallah
Neden böyle oldun kaptanım
ama üzülme bi günden bişi olmaz sen yarın toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?