- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim suyunu hic ihmal etme. Asil sut yapan sudur. Emzirirken en az 3 litre iciyordum ve gercekten cok fazla sutum oldu.Gunaydın kızlar
10.02.2017
Kahvaltı
2 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm kasar peynır(normal peynırden sıkıldım artık)
Ogle
1 dlm ekmek
3 yumurta buyuklugunde kofte
4 yk yogurt
Aksam
2 sarma
1 yk makarna salatası
Mısafırden dolayı az su ıctım. Bıde bana gore yemek olmadıgı ıcın az yıyınce sutum azaldı. Yogurt elma falan verdım bebıse onlarıda kabul etmedı. Gece bebısle ugrasmaktan gıremedım sıteye
Beni arkadaş üye yapmıştı acil durum setini aldım ama ilgilenmedim sonra hiç. Bi bakayım olmazsa. Ama o kapsül mü toz mu acaba96 galiba
Ama set alınca daha uygun bide uyeysen %40 falan daha ucuz
kahvaltı filan farketmiyor şu içsemhemen beliriyor goren diyor zaten senin gobegin yok miden var o mideyide bebek zanneden çokolduSabah bende de oyle oluyor. Ama benim kh yiyincecikiyor hemen mide. Khsiz diyet yapmistim bir ara o zaman ilk defa butun gun karnim dumduzdu.
Ohh saglikli menuye gel masallah.Bugün planlarınız ne kızlar
Ne yapmayı ne pişirmeyi düşünüyorsunuz bakalım
Ben evi toparlayıp çocukları banyo yaptırmayı, mercimek çorba ve pırasa pişirmeyi düşünüyorum inşallah
Ama birinci sayfada 10 saniyesi 1 puan yaziyor canim. Ben mi yanlis gordum?Yok cnm nerde 60 sn o saniyesi 1 puan 60.snyi zor gordummm
Ay değişti o saniyesi 1 puan oldu onların düzeltmemiş miyim? Hemen düzelteyim.Ama birinci sayfada 10 saniyesi 1 puan yaziyor canim. Ben mi yanlis gordum?
Ins canim. 1 yil emzirdim simdi 1 yasindan biraz buyuk artik emzirmiyorum canim. Sizin menuleri gorunce benimki cok gozukuyor ki dun dikkat ettim birazHosgeldin aramiza deryacim..insaallah hedefine bizimle berabsr ulasirsin..
Masaallaj bu birgunluk spor dimi..
Jj ve wallsit i ilk defa duyuyorum..hemn arastircam..supersin..
Afiyet olsun..dolu dolu bir menu..
Bebegin ne kadarlik..emziriyormusun..
Bol eksiler :)))
Hosgeldin aramiza..
Oyle sok diyetler aslinda kilo verdiriyor evet ama aonrasi cok dikkat etmek verdigimiz kiloyla biraz,sabit kalmak lazim..
Basla bitir tekrar basla durumu hmn hmn herkeste oluyo..
İnsaallah burda motive olup hedefine ulasacaksin..memnun oldum :)))
Ayyy kahvalti en sevdigim tarzda ama ya..roka nane ohhhh...
Ohhh afiyet olsun :)))))
Gunaydun canim
Ya canim uzuluo dert ettigine bak..
1 kilo odem olabilir...ki muhtemelen oylede .ben biraz fazla yurusem suan odem oluyo sisiyorum..
Bol su ic...uzme kendini..
Disardakileri gorme..
Dayanamiyorsan kendine bir odul gunu yap..asiriya kacmamak sartiyla ...
Aklin kalmaz en azindan..
Valla bana hergun boylecbiri gaz verse ohohjjh sifir beden olurim bir seneyw
bebeğin ne kadar lik canimOhh saglikli menuye gel masallah.
Esim ve bebegim sekerleme yapiyorlar. Onlar uyansin kofte salata yeyip alisverise gitmek lazim.
Duzenli mekik cekmeyi denesen bi. Hatta gel beraber baslayayim herhun en az 50 mekik ne dersin?kahvaltı filan farketmiyor şu içsemhemen beliriyor goren diyor zaten senin gobegin yok miden var o mideyide bebek zanneden çokoldu
Aaaa neden emzirmiyorsun. Yavaş yavaş alışırsın bi anda bırakırsan herşeyi zor olur sanaIns canim. 1 yil emzirdim simdi 1 yasindan biraz buyuk artik emzirmiyorum canim. Sizin menuleri gorunce benimki cok gozukuyor ki dun dikkat ettim biraz
Saniyesi 1 puansa hemen gaza gelfim wallsit yapayimAy değişti o saniyesi 1 puan oldu onların düzeltmemiş miyim? Hemen düzelteyim.
Aaaa bak bu prorama başlayabilirsiniz. Ben çekemiyorum benim de göbek kaldıDuzenli mekik cekmeyi denesen bi. Hatta gel beraber baslayayim herhun en az 50 mekik ne dersin?
Et bakimSaniyesi 1 puansa hemen gaza gelfim wallsit yapayimyok kaptanim 10 saniyesi 1 puan yaziyor 1. Sayfada. Bir daha kontrol edeyim de
Kapsul galiba ama acip toz olarakta kullanilabiliyor.Beni arkadaş üye yapmıştı acil durum setini aldım ama ilgilenmedim sonra hiç. Bi bakayım olmazsa. Ama o kapsül mü toz mu acaba
19 aylik oldu canim. Krese gidiyor. Ben ise donunce mecbur krese basladi. Gerci iyi de oluyor cok aktif evde sIKILIyor. Evden calistigim gunler gec birakiyorum sabah 11 gibi filan. Oyle iste. Senin cocugun var mi canim?bebeğin ne kadar lik canim
Bendee bennndeee benide alinn en gobekli benimmEki Görüntüle 2109623
Aaaa bak bu prorama başlayabilirsiniz. Ben çekemiyorum benim de göbek kaldı
Hımmmm o kadar isim verme ya reklamdan ceza almayalımKapsul galiba ama acip toz olarakta kullanilabiliyor.
Bende uyeyim her tur kozmetik ihtiyacimi aliyorum guzelde ürünler ama gida takviyelerini denemedim henüz. Fiberbrost diye bir diyet urunu daha var lif kaynağı imis onuda denemek istiyorum
Yok kaptanim 19 aylik oldu. 5 ay once ise dondum. Ama zaten 12 aylikken kendi birakti istemedi. 6 ay sadece benim sutumu icti sonra 1 yasinda istemedi birakti. Hatta biraz ben israr edince isirdi filan :)Aaaa neden emzirmiyorsun. Yavaş yavaş alışırsın bi anda bırakırsan herşeyi zor olur sana
1 yaşından az büyük deyince 13 aylık falan sandım19 aylik oldu canim. Krese gidiyor. Ben ise donunce mecbur krese basladi. Gerci iyi de oluyor cok aktif evde sIKILIyor. Evden calistigim gunler gec birakiyorum sabah 11 gibi filan. Oyle iste. Senin cocugun var mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?