- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gel canim hadi bugun basliyoruz.Bendee bennndeee benide alinn en gobekli benimm
Ben değiştirdim sanıyordum düzenledikten sonra kaydete basmamışım demekkiKaptanimiz cok hizli masallah
Olsunlar tabi.hem zayif olsun daha iyi. Kilo bebekte bile guzel degil. Benim kizim kilodan dolayi gec yurumeye basladi. Sukur bu aralar tombikligi gitti.İnşallah ya biz karı koca öyle selvi boylu değiliz ama çocuklar uzun olur inşallah
Üyeyim falan yazınca belli mi olur. Zaten dün mune kara cumartesi yapmış siteyi griye boyamış
Kaptan sen mekik aleti alsan ya o zamanHiç bilmiyorum ben mekik. Bir kaç kere denedim boyun fıtığımdan dolayı ters dönmüş kaplumbağa gibi kldımbi daha tövbe dedim
Yapilalim canim Ben yarın başlıyorumBirlikte yapalimmmmmmm ben de ben de lutfen hic yapmadim basladiklarim hep 2 gun surdu bana da destek soyle tartida 100 gr dusse raziyimmmAnka
Bugün 30 dimi.Gel canim hadi bugun basliyoruz.
Simit için şu oklavayla yaptığımız gariban Twister çok iyi geliyor canım bi de side leg liftKaptan sen mekik aleti alsan ya o zaman
Hani su boyun destekli olanlardan
Onlar boynu zorlamiyor. Mekik cok etkili duzenli yapınca toparliyor gibi.
Bizim derdimizde gobek biliyorsun.
Squat benim bacaklari cok sekillendirdi. Tayt giyince sporcu bacagi gibi duruyor. Ama simit ve gobek baki kaldi bende. Onlara calismam lazim benim.
Ben bugunku mekigimi cektimKaptan sen mekik aleti alsan ya o zaman
Hani su boyun destekli olanlardan
Onlar boynu zorlamiyor. Mekik cok etkili duzenli yapınca toparliyor gibi.
Bizim derdimizde gobek biliyorsun.
Squat benim bacaklari cok sekillendirdi. Tayt giyince sporcu bacagi gibi duruyor. Ama simit ve gobek baki kaldi bende. Onlara calismam lazim benim.
Bencede ondan olduYaa aklıma geldilemonade17 senin menülerinde geçen hafta çok fazla şekersiz abur cubur vardı. Bence bu hafta onlar engelledi seni. Şekersiz de olsa fazla olmuş. Leptini de bozdukları için kilo vermene engel olmuş canım benim fikrim tabii bu.
OlurBugün 30 dimi.
Tamamdır yarim mekik yapiyorum ben bacaklar aşağıda yapiyorum ama bu sefer yukarda deneyim bakalim.
Yukarda beceremezsem mekik uzeri 30 leg raise yaparım.
Oklava benim omzumu zorluyor galiba kisa oklava kollari tam acamiyorum ondan olabilir.Simit için şu oklavayla yaptığımız gariban Twister çok iyi geliyor canım bi de side leg lift
Bende kalmadı gibi
ay maşallah kaptanim programına gore mi yapalim
Hiç bilmiyorum ben mekik. Bir kaç kere denedim boyun fıtığımdan dolayı ters dönmüş kaplumbağa gibi kldımbi daha tövbe dedim
Adı karışıkda bildiğimiz yan yatıp bacağı kaldırıp indirme hareketi canım .Oklava benim omzumu zorluyor galiba kisa oklava kollari tam acamiyorum ondan olabilir.
Arkadasran twister aleti aldim yapiyormuyum hayır
Side leg lift neymis bakem bi..
Ayakta yapılmıyor mu o hareket. Ayakta yana kaldırıp indiriyorsun bacağıAdı karışıkda bildiğimiz yan yatıp bacağı kaldırıp indirme hareketi canım .
İkimiz yarışalım mı motive olmak için
Valla bilmiyorum kaptanımAyakta yapılmıyor mu o hareket. Ayakta yana kaldırıp indiriyorsun bacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?