Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok kaptanim 19 aylik oldu. 5 ay once ise dondum. Ama zaten 12 aylikken kendi birakti istemedi. 6 ay sadece benim sutumu icti sonra 1 yasinda istemedi birakti. Hatta biraz ben israr edince isirdi filan :)
Ay benimki de 15 aylık ama sürekli emiyor hiç bişey yemiyor iliğimi sömürdü ufacık kaldı deli ediyor beni. Babaya da çekmiş gerçi minyon tipli sanırım.

19 aylik oldu canim. Krese gidiyor. Ben ise donunce mecbur krese basladi. Gerci iyi de oluyor cok aktif evde sIKILIyor. Evden calistigim gunler gec birakiyorum sabah 11 gibi filan. Oyle iste. Senin cocugun var mi canim?
var 3 kız annesiyim 15 11 yaşlarında bide 11 aylık bi bebeğim var ev hanimiyim

Ay benimki de 15 aylık ama sürekli emiyor hiç bişey yemiyor iliğimi sömürdü ufacık kaldı deli ediyor beni. Babaya da çekmiş gerçi minyon tipli sanırım.
Benimkine de tam tersi sut cok yaramisti tam tosundu. Sutu birakali kilo almasi durdu. Simdi iyi gerci 11 bucuk kilo. Ama 8 9 aylikken bu kilolardaydi top gibiydi. Emerken cok iyiydi ne guzel zayiflatti beni. Emmeyi birakinca kilo aldim

Benimkine de tam tersi sut cok yaramisti tam tosundu. Sutu birakali kilo almasi durdu. Simdi iyi gerci 11 bucuk kilo. Ama 8 9 aylikken bu kilolardaydi top gibiydi. Emerken cok iyiydi ne guzel zayiflatti beni. Emmeyi birakinca kilo aldim
Anladım canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil işte bak biz kurtulmaya çalışıyoruz. Boyu iyi bizimkinin diye teselli ediyorum ben de 2 yaşında dedi doktor boyu için. Daha 15 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…