- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Slm hosbulduk canimGünaydın arkadaşlar nasilsiniz?
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar takima hareket gelmis maaşallah..
Ay benimki de 15 aylık ama sürekli emiyor hiç bişey yemiyor iliğimi sömürdüYok kaptanim 19 aylik oldu. 5 ay once ise dondum. Ama zaten 12 aylikken kendi birakti istemedi. 6 ay sadece benim sutumu icti sonra 1 yasinda istemedi birakti. Hatta biraz ben israr edince isirdi filan :)
Dun okudum kaptanim supersin. Ama daha yeni basladim diyete simdi bir miktar azaltayim once.Günaydın canlarımmmm kimse benimle beyaz detox yapmayacak mıııııı
Ayy iyide reklam amaçli yazmadim ki. Böyle seylerin cezaya girdigininbile bilmiyodum neyse sustum.Hımmmm o kadar isim verme ya reklamdan ceza almayalım
bideneyim hiç mekik çekmedim hayatımda 50 olmasa da yapmaya calisiyimDuzenli mekik cekmeyi denesen bi. Hatta gel beraber baslayayim herhun en az 50 mekik ne dersin?
Haklisin az buyuk dedim nerdeyse 2 yasinda1 yaşından az büyük deyince 13 aylık falan sandım
Üyeyim falan yazınca belli mi olur. Zaten dün mune kara cumartesi yapmış siteyi griye boyamışAyy iyide reklam amaçli yazmadim ki. Böyle seylerin cezaya girdigininbile bilmiyodum neyse sustum.
var 3 kız annesiyim 15 11 yaşlarında bide 11 aylık bi bebeğim var ev hanimiyim19 aylik oldu canim. Krese gidiyor. Ben ise donunce mecbur krese basladi. Gerci iyi de oluyor cok aktif evde sIKILIyor. Evden calistigim gunler gec birakiyorum sabah 11 gibi filan. Oyle iste. Senin cocugun var mi canim?
Benimkine de tam tersi sut cok yaramisti tam tosundu. Sutu birakali kilo almasi durdu. Simdi iyi gerci 11 bucuk kilo. Ama 8 9 aylikken bu kilolardaydi top gibiydi. Emerken cok iyiydi ne guzel zayiflatti beni. Emmeyi birakinca kilo aldimAy benimki de 15 aylık ama sürekli emiyor hiç bişey yemiyor iliğimi sömürdüufacık kaldı deli ediyor beni. Babaya da çekmiş gerçi minyon tipli sanırım.
Yapariz 50 ne olcakbideneyim hiç mekik çekmedim hayatımda 50 olmasa da yapmaya calisiyim
bide hangi mekik turunu yapalım bu resimdekini beceremem gibi duruyorEki Görüntüle 2109623
Aaaa bak bu prorama başlayabilirsiniz. Ben çekemiyorum benim de göbek kaldı
Ohh masallah. Upuzin saglikli mutlu omurleri olsun.var 3 kız annesiyim 15 11 yaşlarında bide 11 aylık bi bebeğim var ev hanimiyim
Anladım canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil işte bak biz kurtulmaya çalışıyoruz. Boyu iyi bizimkinin diye teselli ediyorum ben de 2 yaşında dedi doktor boyu için. Daha 15 aylık.Benimkine de tam tersi sut cok yaramisti tam tosundu. Sutu birakali kilo almasi durdu. Simdi iyi gerci 11 bucuk kilo. Ama 8 9 aylikken bu kilolardaydi top gibiydi. Emerken cok iyiydi ne guzel zayiflatti beni. Emmeyi birakinca kilo aldim
Yapariz canim tek farki bunda bacaklar yukarda. Ama olmaz dersen bacaklar asagida da olurbide hangi mekik turunu yapalım bu resimdekini beceremem gibi duruyor
Masallah uzun olacak.Anladım canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil işte bak biz kurtulmaya çalışıyoruz. Boyu iyi bizimkinin diye teselli ediyorum ben de 2 yaşında dedi doktor boyu için. Daha 15 aylık.
Hiç bilmiyorum ben mekik. Bir kaç kere denedim boyun fıtığımdan dolayı ters dönmüş kaplumbağa gibi kldımbide hangi mekik turunu yapalım bu resimdekini beceremem gibi duruyor
İnşallah ya biz karı koca öyle selvi boylu değiliz ama çocuklar uzun olur inşallahMasallah uzun olacak.
Super program.Eki Görüntüle 2109623
Aaaa bak bu prorama başlayabilirsiniz. Ben çekemiyorum benim de göbek kaldı
Kaptanimiz cok hizli masallahEt bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?