- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Benim bi arkadaşım aldı da hiç kullanamadı sebebini bilmiyorum amainnuk mekik aleti sen kullandın mı pek memnun olan yok sanki.
Eksiğin yok cnm hoşgeldin
Zor gibi görünüyor ama kolay
tek yapman gereken buradan kopmamak , 15 gün deneme sürecinden sonra listeye girince bişi yemek istediğin de takım arkadaşlarının emeklerini başarılarla süslemek istediğin için vicdan yapıp yiyemiyorsun.
Başarılarla süslemek işin son noktası tabi önemli olan kilo vermek .
Emin'im olacaktır oda..
Ah o çikolatalar ah
Hosgeldin aramiza..
Oyle sok diyetler aslinda kilo verdiriyor evet ama aonrasi cok dikkat etmek verdigimiz kiloyla biraz,sabit kalmak lazim..
Basla bitir tekrar basla durumu hmn hmn herkeste oluyo..
İnsaallah burda motive olup hedefine ulasacaksin..memnun oldum :)))
Günaydın arkadaşlar nasilsiniz?
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar takima hareket gelmis maaşallah..
Slm canim hosgeldin
Bana uyar kuzu.Adı karışıkda bildiğimiz yan yatıp bacağı kaldırıp indirme hareketi canım .
İkimiz yarışalım mı motive olmak için
Side leg raise olunca ayakta oluyormuş canım tamamValla bilmiyorum kaptanım
Canım benim evde yok 2010 da spor salonuna giderken orda yapiyordum su asagidaki gibi bir alet.innuk mekik aleti sen kullandın mı pek memnun olan yok sanki.
Bende onu 40-40 yapıyorum gerçekten çok iyi oluyor hissediyorumAdı karışıkda bildiğimiz yan yatıp bacağı kaldırıp indirme hareketi canım .
İkimiz yarışalım mı motive olmak için
Ben ikisinide yapıyorumda işteSide leg raise olunca ayakta oluyormuş canım tamam
Bunlar bölgesel hareketler kilo vermek için kardiyo lazımBen ikisinide yapıyorumda işte
Ahhh ah ben onu 500 -500 yapıyordum daBende onu 40-40 yapıyorum gerçekten çok iyi oluyor hissediyorum
Onuda yapıyorumda yetmiyor desem eskiden daha çok yaparsım daha az giderdi kilom. Birde yine epilasyona gidicem pazartesi şükürler olsun rendevu bulduk salı çarşmaba perşembe spor yapamicamBunlar bölgesel hareketler kilo vermek için kardiyo lazım
Midende kaburgalarında ağrı hissettinmi bi ısınma eğer hissetmediysen başını yeterince kaldırmamışsındıray yaptım 30 tane ama doğru mu yaptım yapabildim mi bilmiyorum
Kız kursa gittim geldim eskileri okuyamadımkii sen döndün mü kiBeni hiç özlememişsinizz
elmanin saati gec degil diyet listemden ilerliyorum normalde o saatte yogurt kurum var ama balik yedigim icin elma yemek durumunda kaldım normal listede hem meyve hem yogurt zamanim 21.oo insulun direncim var ona göre listem varMenun guzel. Sadece elmanin saati cok gec olmus.
you tube squatgirl in karın için hareketleri var bunlardan yapıyor kaptanimBunlar bölgesel hareketler kilo vermek için kardiyo lazım
Evet dün gece döndük eve kaldığım yerden devamKız kursa gittim geldim eskileri okuyamadımkii sen döndün mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?