Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

senin de benim gibi karbonhidratlı bi menü olmuş canim ama emzirme işin içine girince değişiyor benimde stum yemekle orantılı hele ki regl günlerinde sutum bi baskilaniyor ki siktigim halde sut yok oluyo
Bn regl donemınde sutun azaldıgını bılmıyordum. Dun ılk gunumdu. Demek kı o yuzdn sutum baya azaldı.

Hosgeldın canım.
Bnmde bebısım 7 aylık. Menun cok guzel. Sankı muz bıraz fazla olmus gıbı. Hedef kılon kac canım

Canım bugün kayıt olmuşsun yarışma içinmi kayıt oldun neden oldun merak ettim
Yok cnm yarişmadan fln haberim yok siteyi anlamaya çalisiyorum henüz. 1 haftadir diyetteyim 2 kilo verdim bile.arastirirken burayi buldum denemekte fayda var dedim. Yarişma varsa katilirim ama.katilabiliyorsam tabi.

kızlar akşam menüde tavuklu bulgur pilavı var sadece onu yiyecem de ne kadar yemek gerek4

Kahvaltı saat 11.00

- sütlü kahve
- 1 muz
- 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
- 1 kase haşlanmış sade patates

Öğlen saat 13.00

- keten tohumu ve yulaflı 1 kase yoğurt

Akşam saat 17.00

- 1 tabak sebzeli mercimek çorbası + 1 dilim tam buğday ekmeği

Normalde akşamları ekmek yemem ama bugün ters oldu biraz:/

Akşam yemeğinden öncede 3 bardak lahana suyu içiyorum yağ yakıcı kür olarak.
Kahvaltılık zeytin peynir vs. yiyemiyorum o yüzden geçiştiriyorum genelde.
Yemekdede et ürünlerini yiyemiyorum. Bu yüzden süt yoğurt yumurta tüketerek eksikliği böyle kapatmaya çalışıyorum..

2 litre suyumuda içtim..bi tek spor kaldı :)

Mezun olalı 15 gün doldu baya dinlendim hesapsız kitapsız yemekleri yedim ama bugün artık dur diyorum

Eski sporuma ve Azmime dönüyorum 67 kilo hedefim şu anda...

Az önce tok karna tartıldım resmen ve kesin olarak tertemiz 73 kilo çıktım .

Tok olsam da ödemli olsam da 7 ki rakam görmek istemiyorum artık

Evet abla iyi bayram ettin az çok

Yok cnm yarişmadan fln haberim yok siteyi anlamaya çalisiyorum henüz. 1 haftadir diyetteyim 2 kilo verdim bile.arastirirken burayi buldum denemekte fayda var dedim. Yarişma varsa katilirim ama.katilabiliyorsam tabi.
Canım zaten cuma zayıflama yarışması adı üstünde tabi kendin için veriyorsun kiloları ama menü spor aktiflik derken 15gün sonra hak kazanırsan her cuma verdiğin kilonun yüzdesi alınarak yarışmaya katılmış olucaksın istemesende amaç o zaten. Sonra takımda kişiye göre takım yüzdesi çıkacak ve diğer takkmlarla yarışmış olacağız. Her ne kadar kendimiz için olsada takım içinde almamaya dikkat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…