- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Yok canım o sayılmıyorda illaki bizim yaptıklrjmızdan vs kendine göre egzersizler bulursunTamam cnm tesekkur ederim spor konusunda şu an tereddütlerim var. Çalistigim için hafta ici hep ayaktayim adım sayarim artik
Bn regl donemınde sutun azaldıgını bılmıyordum. Dun ılk gunumdu. Demek kı o yuzdn sutum baya azaldı.senin de benim gibi karbonhidratlı bi menü olmuş canim ama emzirme işin içine girince değişiyor benimde stum yemekle orantılı hele ki regl günlerinde sutum bi baskilaniyor ki siktigim halde sut yok oluyo
Canım hosgeldın aramıza.Duzenli mekik cekmeyi denesen bi. Hatta gel beraber baslayayim herhun en az 50 mekik ne dersin?
Normalde ıhmal etmıyorum ama mısafırlıge falan gıttıgımde o kargasayla daha az su ıcıyorum. Gunluk 3lt olmasada 2.5 falan ıcıyorumdur.Canim suyunu hic ihmal etme. Asil sut yapan sudur. Emzirirken en az 3 litre iciyordum ve gercekten cok fazla sutum oldu.
Hosgeldın canım.Şimdi gruba katilmiş oldum değil mi??
6 aylik bebegim var. 84 kiloyum boy 1.60 yaş 29
Sabah
2 haşlanmis yumurta
50 gr suzme beyaz peynir
2 zeytin
1 galeta
Yarim domates
Öğlen
Yarim muz
20 çiģ badem
25 gr dut kurusu
2 tunus hurmasi
Aksam
1porsiyon Firinda tavuk
1 kade yogurt
Yok cnm yarişmadan fln haberim yok siteyi anlamaya çalisiyorum henüz. 1 haftadir diyetteyim 2 kilo verdim bile.arastirirken burayi buldum denemekte fayda var dedim. Yarişma varsa katilirim ama.katilabiliyorsam tabi.Canım bugün kayıt olmuşsun yarışma içinmi kayıt oldun neden oldun merak ettim
Muzu bebeğe yediriyodum dayanamadim yarisini da ben yedim ondan oldu yani. Valla hedef 65 insallhHosgeldın canım.
Bnmde bebısım 7 aylık. Menun cok guzel. Sankı muz bıraz fazla olmus gıbı. Hedef kılon kac canım
bende bugün karnabahar yapacaktım yarın artı gelmiyim diye yapmadimCuma da karnabahar yemiştim yine pazartesi tartısında şişecem
benim acayip azalıyor özellikle bi kaç gün öncesinde sokulunce artmaya başlıyorBn regl donemınde sutun azaldıgını bılmıyordum. Dun ılk gunumdu. Demek kı o yuzdn sutum baya azaldı.
Bazn banada oluyor. Dayanamayıp yıyorum bendeMuzu bebeğe yediriyodum dayanamadim yarisini da ben yedim ondan oldu yani. Valla hedef 65 insallh
Diğer öğünlerde ekmek patates vs yoksakızlar akşam menüde tavuklu bulgur pilavı var sadece onu yiyecem de ne kadar yemek gerek4
tavukla beraber pilav 4 yk yedim çığ kofteden bi tane yesem mi acabaDiğer öğünlerde ekmek patates vs yoksa
Tavuğundan yediğin kadar ye
Ayran salata 3 yk da pilav geçmese iyi olur sanki
Evet abla iyi bayram ettin az çokMezun olalı 15 gün doldu baya dinlendim hesapsız kitapsız yemekleri yedim ama bugün artık dur diyorum
Eski sporuma ve Azmime dönüyorum 67 kilo hedefim şu anda...
Az önce tok karna tartıldım resmen ve kesin olarak tertemiz 73 kilo çıktım .
Tok olsam da ödemli olsam da 7 ki rakam görmek istemiyorum artık
Canım zaten cuma zayıflama yarışması adı üstünde tabi kendin için veriyorsun kiloları ama menü spor aktiflik derken 15gün sonra hak kazanırsan her cuma verdiğin kilonun yüzdesi alınarak yarışmaya katılmış olucaksın istemesende amaç o zaten. Sonra takımda kişiye göre takım yüzdesi çıkacak ve diğer takkmlarla yarışmış olacağız. Her ne kadar kendimiz için olsada takım içinde almamaya dikkat ediyoruzYok cnm yarişmadan fln haberim yok siteyi anlamaya çalisiyorum henüz. 1 haftadir diyetteyim 2 kilo verdim bile.arastirirken burayi buldum denemekte fayda var dedim. Yarişma varsa katilirim ama.katilabiliyorsam tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?