Evet ben de çoğu hareketi onunla yapıyorum ama şekillenmek için işte. Bi de kalori yakan egzersizleri var onları da yapmak lazımyou tube squatgirl in karın için hareketleri var bunlardan yapıyor kaptanim
Hoşgrldin o zamanEvet dün gece döndük eve kaldığım yerden devam
Hoşbuldumm günaydın dedim gelmiştimm zatenHoşgrldin o zaman
Aynen devamEvet dün gece döndük eve kaldığım yerden devam
Nasıl geçtii. Spora falan başlicakmısın eskisi gibiEvet dün gece döndük eve kaldığım yerden devam
Birinci sayfadaki kuralları oku canım aklına takılan birşey olursa yardımcı oluruzMerhaba kızlar siteye yeni üye oldum. Çok hakim degilim konuya fakat bu gruba katilmak istiyorum. Biri beni bilgilendirebilir mi
hiç öyle bişey olmadı daha çok baş dönmesi bulantı ben beceremedik demekkiMidende kaburgalarında ağrı hissettinmi bi ısınma eğer hissetmediysen başını yeterince kaldırmamışsındır
Hoşgeldin gamze...Evet dün gece döndük eve kaldığım yerden devam
Ya kıyamam kusmukhiç öyle bişey olmadı daha çok baş dönmesi bulantı ben beceremedik demekki
Evet canım hoşgeldin. 15 gün deneme süren var eğer bu süre içinde düzenli menü paylaşır spor yaprsan ve sohbetlere de katılırsan genel listemize de giriyorsunŞimdi gruba katilmiş oldum değil mi??
6 aylik bebegim var. 84 kiloyum boy 1.60 yaş 29
Sabah
2 haşlanmis yumurta
50 gr suzme beyaz peynir
2 zeytin
1 galeta
Yarim domates
Öğlen
Yarim muz
20 çiģ badem
25 gr dut kurusu
2 tunus hurmasi
Aksam
1porsiyon Firinda tavuk
1 kade yogurt
Cuma da karnabahar yemiştim yine pazartesi tartısında şişecem09:30 4 kuru erik 1 kivi
12:00 6 dilim pırasalı Karatay börk Zeytin çay
12:40 1 portakal
Akşam 16:30
El içi kadar tavuk göğüsü(yağlı kağıtla tost makinesinde pişti)
1 tabak salata
1 kase Yoğurtlu haşlanmış brokoli
Yarım baklava (yukarıdaki menüye tam uymuş demi
20:00 Türk kahvesi
Bende bugün kapuska yedim bişey olmaz cuma olmasın yeterkiCuma da karnabahar yemiştim yine pazartesi tartısında şişecem
Tamam cnm tesekkur ederim spor konusunda şu an tereddütlerim var. Çalistigim için hafta ici hep ayaktayim adım sayarim artikkatılırsan
Canım bugün kayıt olmuşsun yarışma içinmi kayıt oldun neden oldun merak ettimŞimdi gruba katilmiş oldum değil mi??
6 aylik bebegim var. 84 kiloyum boy 1.60 yaş 29
Sabah
2 haşlanmis yumurta
50 gr suzme beyaz peynir
2 zeytin
1 galeta
Yarim domates
Öğlen
Yarim muz
20 çiģ badem
25 gr dut kurusu
2 tunus hurmasi
Aksam
1porsiyon Firinda tavuk
1 kade yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?