- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim. Anladigim kadariyla diyetisyen menusu. Yemek arasi en az 5 saat baua fazlaymis letini calistirmak icin olsa gerek.standart şubat ayı menüm:
Sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 fincan çay, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen: 130 gram protein ( beyaz et, kırmızı et veya bakliyat çiğ tartıdır miktarlar), 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 meyva ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma öğlen menüsü )
Akşam: 175 gram protein ( öğlen yenmeyen protein grubundan ), 105 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği - meyva yok ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma akşam menüsü )
Yemek araları en az 5 saat, yemekten 45 dakika sonrasına kadar su, çay içmek yasak.
Günlük 3,5 lt su
Canim kac kilosun? Menun cok guzel ve doyulur yani bunlastandart şubat ayı menüm:
Sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 fincan çay, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen: 130 gram protein ( beyaz et, kırmızı et veya bakliyat çiğ tartıdır miktarlar), 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 meyva ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma öğlen menüsü )
Akşam: 175 gram protein ( öğlen yenmeyen protein grubundan ), 105 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği - meyva yok ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma akşam menüsü )
Yemek araları en az 5 saat, yemekten 45 dakika sonrasına kadar su, çay içmek yasak.
Günlük 3,5 lt su
Supersin masallahben ilk zayıflama kararı alıp doktora gittim gün bir bileklik aldım kendime karar nişanı olarak. bozma yolunda bir heves gelse hemen bilekliğime dokunuyorum. kararımı hatırlatıyorum kendime. Tavsiye ederim bir sembol oluşturmanızı.
Cumaya daha 5 gun var. Odemin varsa dukan birasi odeme bire bir.Ben bugün 2 litre içinde limon dilimleri olan su içtim diğer günlerde daha az içiyordum . Acaba bu da bi etken mi kiloya ne dersiniz kızlar?
Bana kalirsa aksami 8 yk yiyebilirdin. Gunduz de cok dikkat etmissin. Az geldi gozume ama sana yarin eksi getirecegi kesin11 ocak menü
sabah 11
2 haslanmis yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
domates salatalık
peynir roka
çeyrekten az simit
ara 1 küçük elma
aksam19
4 yk tavuklu bulgur pilavı 1 küçük kase yogurt
Super~11 Şubat Spor Su Listesi~
1.bulutungokyuzu
1000ip 200
860 bölgesel 172
65 squat 65
250 mekik 250
200 jj 200
40 şınav 40
200 twister 40
30sn plank 30
30 sn wall sit 30
Toplam 1027 puan
Ufak tefek kacamakli menu olmus. Ama haftasonu nirmal. Afiyet olsun ins arti getirmesinSabah (9:00) 1 kase yoğurt çorbası
Ara (14:00) 1 bardak şekersiz sütsüz kahve yanına ıkı kare bitter
Akşam (18:00) 1 kase çorba 1 tabak ıspanak ıkı kaşık yoğurt
Ara (19:00)1 top sade dondurma
Menun guzel afiyet olsun canim11 şubat pazar
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı = 3 adet patates kızartması domates salatalik 3 zeytin 2 parmak kdr beyaz peynir 2 küçük tam buğday unundan krep
ara öğün = 2 adet eti form pirinç patlağı
öğle = tavuk salatası ayran
akşam = tarhana çorbası kabak yemeği yoğurt
21.oo = tarçınlı süt
Degistirdim ben7 yazacagıma 3 yazmısım yanlıkla.
Afiyet olsun bence menun cok iyi
Sagolasın canımDegistirdim ben
Menun guzel olmus. Afiyet olsnKahvaltı
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
Kozlenmıs bıber
Ogle
1 kase makarna aalatası
1 dlm borek
(yıyecek baska bırsey yoktu)
Aksam
3 yumurta buyuklugunde et
4 yk bulgur pılavı
Salata
Misafirrr geldiii aksam bana gunduz de alisveristeydimmmmBi kaçak daha geldi
Nerdesin bakıyım kız sen
Ben de hadi BismillahhhhYapilalim canim Ben yarın başlıyorum
Iyı geveler canım. Bebısı yatırdım bende yatıcam sımdı. Yarın guzel bır gun olması dılegıyleIyi geceler guzeller. Yarin pazartesi is var uyumak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?