- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Çoğumuzda sende ki anne modelinden var ama bizim bedenimiz bizim kararımız canım
Aynı anneler kilo alınca da söylemediği şey kalmıyor
bize bazı şeylerden mahrum kaldığımızı görünce dayanamıyorlar sanım
Sen tam inançlı ol kimsenin desteğine ihtiyaç duymayacaksın mutlu olacağın kilo da olacaksın inşallah
Anladim. Tabi insilun direnci olunca ac kalmamak lazim. Haklisinelmanin saati gec degil diyet listemden ilerliyorum normalde o saatte yogurt kurum var ama balik yedigim icin elma yemek durumunda kaldım normal listede hem meyve hem yogurt zamanim 21.oo insulun direncim var ona göre listem var
Oyy kuzum cok gecmis olsunbidik yatağıma kustu yün yorgan kızın üstü bası benimki derken yarım saat 45 dakikadır kusm7k temizliyorum
Slm canim. Hosbulduk katil tabi. Bebislerle gelen gobekleri mekiklerle eritelim.Canım hosgeldın aramıza.
Mekık cekeceksenız eger bnde sıze katılsam olur mu?
Ah o bebekler benimki de muzu bir isirip birakir sonra gel de yemeMuzu bebeğe yediriyodum dayanamadim yarisini da ben yedim ondan oldu yani. Valla hedef 65 insallh
Anladim. Tabi insilun direnci olunca ac kalmamak lazim. Haklisin
Bence tavuklu bulgur pilavi gayet saglikli az yagli yapildiysa. Yanina da bolca salata ve yogurt. Ay canim istedikızlar akşam menüde tavuklu bulgur pilavı var sadece onu yiyecem de ne kadar yemek gerek4
Slm hatunlar
Bugun yediklerim:
Sabah: 1ck tereyaginda 2 yumurta. 2 dilim beyaz peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 avuc leblebi
Oglen: 4 kofte. 1 tabak salata. 8 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 avuc fistuk.
Aksam: disardaydik alisveriste o yuzden 1 tane tavuklu sandvic yedim.
Su: 2 litre kadar
Spor: 55 mekik
56 saniye wallsit
45 dak yuruyus
Toplam puan: 156
Ay 3 yk yenir mi ya. Ben pilavi genelde minimum 6 yk yiyorumDiğer öğünlerde ekmek patates vs yoksa
Tavuğundan yediğin kadar ye
Ayran salata 3 yk da pilav geçmese iyi olur sanki
Canimafiyet olsun. Zayiflamaya birebir bir menu. Ancak uzun sure boyle yersen metabolizman yavaslar. Bence bu sekilde az yemeyi haftada 2 yap en fazla. Tabi nacizane benim fikrimKahvaltı saat 11.00
- sütlü kahve
- 1 muz
- 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
- 1 kase haşlanmış sade patates
Öğlen saat 13.00
- keten tohumu ve yulaflı 1 kase yoğurt
Akşam saat 17.00
- 1 tabak sebzeli mercimek çorbası + 1 dilim tam buğday ekmeği
Normalde akşamları ekmek yemem ama bugün ters oldu biraz:/
Akşam yemeğinden öncede 3 bardak lahana suyu içiyorum yağ yakıcı kür olarak.
Kahvaltılık zeytin peynir vs. yiyemiyorum o yüzden geçiştiriyorum genelde.
Yemekdede et ürünlerini yiyemiyorum. Bu yüzden süt yoğurt yumurta tüketerek eksikliği böyle kapatmaya çalışıyorum..
2 litre suyumuda içtim..bi tek spor kaldı :)
Ben cok seviyorum kara bugdayin tadini ve hazmi cok kolay. Genelde pirinc bulgur bugday ben haslama yiyorum. Gayet de lezzetli oluyorlar.Gayet guzel tabi akşamki sandviç biraz sağlıksız olmuş:)
Karabuğday haşlaması nasıl oluyor tadı?
Hafta sonu bitti o zaman tam gaz devam. Bazen oluyor. Ama benim spor salonundaki hocam bu arada olan haftasonu kacamaklarinin gunluk 1800-2000 kaloriyi gecmedigi surece metabolizmayi hizlandirdigini soyluyor.Bu hafta sonlarından nefret ediyorum benn..
Bogaz durmadi yine..
Hem pismanim hem sismanim..
Afiyet olsun11.02.2018 pazar
Sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
Aç çökelek
1 küçük dilim pasta
1 sb süt
Öğle 15.30
1 sb kefir
2 diyet bisküvi
Akşam 18.30
2 yk ciğer
2 tk kapuska
Canimafiyet olsun. Zayiflamaya birebir bir menu. Ancak uzun sure boyle yersen metabolizman yavaslar. Bence bu sekilde az yemeyi haftada 2 yap en fazla. Tabi nacizane benim fikrim
Haklisin canim. Katilmazsak biz de kimse de motive olamaz ve sisko kalirizBaşkan yardımcısı kimliğimle az alıntı yapanları tesbit edecem valla menü yazıp gitmek Yok kızlar katılımı arttıralım birbirimizi motive edelim lütfen
Canim bence sabahin da cok guzel. Hele ki kahvalti davetinde super dikkat etmissin masallah11 Şubat menü
Sabah
2 kk peynir
7-8 zeytin
1 YK kahvaltılık sos
1 tatlı kaşığı bal + kaymak
3 dilim ekmek
Ara
1 kuru kayısı
5-6 fındık
10-15 dut kurusu
Form çayı
Akşam
2 küçük dilim karnabahar pizzasi
Sabah kahvaltıya gittik o yüzden kahvaltı biraz fazla kaçtı, yarından itibaren toparlayacagim insallah
Benden sama tavsiye canim tok karnina tartilip da tatli canini bosuna sIKMAAaAynen şu an aynı psikolojideyim
Çok da yemedim karnabahar brokoli ödemi de var tabi ama tok karna 73 çıktım innuk ağlamak istiyorum
Aa tmm o zaman haklisin canim bilmiyordum surekli boyle azyiyirsun sandim. Arada ceza vermek lazimSon iki gundur tıka basa ne varsa yediğim için bugün biraz ceza verdim kendime.
Evet oda doğru dengeyi tutturucam inşaallah teşekkürler:)
Sagol canim tarif icin. Cok saglikli gorunuyor.Tabanında hamur olmuyo karnabahar oluyo canım
https://www.google.com.tr/amp/www.nefisyemektarifleri.com/diyet-karnabahar-pizza/nyt-amp/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?