Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet kesinlikle ben nasıl mutlu olcaksam onun için uğraşmalıyım:)
Bide insan diyete başlayınca herkes üstüne üstüne gelir ya tam onu yaşıyorum..şu anda bilgisayardan un kurabiyesi tarifi bulmuş bana yarın yap diyor:)

elmanin saati gec degil diyet listemden ilerliyorum normalde o saatte yogurt kurum var ama balik yedigim icin elma yemek durumunda kaldım normal listede hem meyve hem yogurt zamanim 21.oo insulun direncim var ona göre listem var
Anladim. Tabi insilun direnci olunca ac kalmamak lazim. Haklisin

Slm hatunlar
Bugun yediklerim:
Sabah: 1ck tereyaginda 2 yumurta. 2 dilim beyaz peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 avuc leblebi
Oglen: 4 kofte. 1 tabak salata. 8 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 avuc fistuk.
Aksam: disardaydik alisveriste o yuzden 1 tane tavuklu sandvic yedim.

Su: 2 litre kadar

Spor: 55 mekik
56 saniye wallsit
45 dak yuruyus

Toplam puan: 156

Gayet guzel tabi akşamki sandviç biraz sağlıksız olmuş:)

Karabuğday haşlaması nasıl oluyor tadı?

Canimafiyet olsun. Zayiflamaya birebir bir menu. Ancak uzun sure boyle yersen metabolizman yavaslar. Bence bu sekilde az yemeyi haftada 2 yap en fazla. Tabi nacizane benim fikrim

Bu hafta sonlarından nefret ediyorum benn..
Bogaz durmadi yine..
Hem pismanim hem sismanim..
Hafta sonu bitti o zaman tam gaz devam. Bazen oluyor. Ama benim spor salonundaki hocam bu arada olan haftasonu kacamaklarinin gunluk 1800-2000 kaloriyi gecmedigi surece metabolizmayi hizlandirdigini soyluyor.

Canimafiyet olsun. Zayiflamaya birebir bir menu. Ancak uzun sure boyle yersen metabolizman yavaslar. Bence bu sekilde az yemeyi haftada 2 yap en fazla. Tabi nacizane benim fikrim

Son iki gundur tıka basa ne varsa yediğim için bugün biraz ceza verdim kendime.
Evet oda doğru dengeyi tutturucam inşaallah teşekkürler:)

Canim bence sabahin da cok guzel. Hele ki kahvalti davetinde super dikkat etmissin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…