- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
6dan sonra yemiyorsan super.akşam yemeğini 6 civarı yiyorum ve ondna sonra hiçbirşey yemiyorum zaten. bence de ben leptinin çalışmasını akşama bırakayım. öğlen az yediğim içn ara öğünsüz duramıyorum.
Bana kalirsa bekle cumaya kadar eminim guzel bir eksiyle geleceksin3 günde canım cuma da dahil. ama dün yediklerimin vücuttan atılma süresi var bir de. yarın bi daha tartılcam:)))
Uyuman iyi olmus canim, en iyisi bebisin uyuyunca sen de uyu. DinlenGece hiç uyumamıştım bebekle uyudum biraz daha sersem oldum.
Aynen canım mutlu oluyorum çokkarti getirmiyor ye tabi canim, sonucta kakao orani en yuksek cikolata. hem mutluluk verir, enerji verir hem de bitter kolestorel icermez
Iyi olur tabi de yok yanimda malesefgaleta senı daha cok acıktırmaz mı canım. onun yerıne daha tok tutan bır sey yesen daha ıyı olur sankı
Hiçbir şeyi yoluna koyamıyorum derken birde babamın emeklisinden kardeşiminki kesilmişti benimkide kesilmiş. Yani ne alaka. Dert bitmiyorcanım neye sıkıldın bu kadar ya bu ara enerjini kaybettin sanki
kesilmis derken sagliktan mi yararlanamiyorsunuz yoksa para mi kesildiHiçbir şeyi yoluna koyamıyorum derken birde babamın emeklisinden kardeşiminki kesilmişti benimkide kesilmiş. Yani ne alaka. Dert bitmiyor
İkiside. Evlendim haberimmi yok.kesilmis derken sagliktan mi yararlanamiyorsunuz yoksa para mi kesildi
ya vardir bi caresi kk da muhasebeci veya bu işlerden anlayan vardır çözüm için çok bi bilgim yok bu konu hakkindaİkiside. Evlendim haberimmi yok.
Devlet sanıyor 750lirayla geçinebiliriz günah ya hiç merhamet yok bunlarda
Bakalım menüme ne diyeceksinizKahvaltı 08:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet -el içi kdr yufka
09:30 1 orta boy greyfurt
13:30 3 hurma 3 yk yoğurt 2 ceviz 5 fındık
15:30 1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
Akşam 17:30 4 tane köfte 2 bardak ayran
1 küçük kase susuz bezelye yemeği
20:30 Türk kahvesi
Canim bi araştır bakalım neden kesilmiş. Bir yanlışlık vs olabilir hemen bozma moraliniİkiside. Evlendim haberimmi yok.
Devlet sanıyor 750lirayla geçinebiliriz günah ya hiç merhamet yok bunlarda
Guzel menü tatlım afiyet olsunKahvaltı 08:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet -el içi kdr yufka
09:30 1 orta boy greyfurt
13:30 3 hurma 3 yk yoğurt 2 ceviz 5 fındık
15:30 1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
Akşam 17:30 4 tane köfte 2 bardak ayran
1 küçük kase susuz bezelye yemeği
20:30 Türk kahvesi
Valla acıktıkça yedim yaGuzel menü tatlım afiyet olsun
Senin bugün tam diyetisyenlerin az ve sık yiyin dedikleri gibi olmuş
menun güzel kalabalık gibi duruyor ama saatleri ayarlayinca denetleniyorBakalım menüme ne diyeceksiniz
Şu an kendimi çok tok hissediyorum elhamdulillah.
15:30 da çok acıkınca Cıslara saldırmamak için kereviz salatasını yedim , ömrümde ilk defa kereviz yedim bu tarifle beğendim , brokoli falan gibi kokuyor sanıyordum ama kokmuyormuş.
Akşamda bi kahve içersem gün bitiyor inşallah
8 bardakta içine yarım limon ve tarçın atılmış su içtim
Kızzzzz parantezi kapatsanaPAZARTESİ KONTROL TARTISI
Gulumse25(77.7
Lemonade17(66,6
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5
İnnuk(60,8
Yeni üyeler
elifff_9595 (
T tmrlnk (
@compeng (71/70.8/0.2)
M Massmavi (
mrv2855 (
DeryaOnDiet (
N nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/71/0.3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?