AlıstımAcanımBuraya katılmadan once ıradem zayıflamıstı sabrım kalmamıstı artıka Gruptakı arkadaslarasayesınde Baya motıve oldum. Gruba cuma 109.4 ıle katıldım bu sabah 107.1 ı gordum
Ne dedi doktor.Günaydın arkadaslar hastaneden yeni geldim
14 subat menu
Sabah 1 su bardagi sut 1 avuc kuruyemiş 3 hurma
Ogle ciger sote ve 1 bardak ayran
Ara : 3 hurma 1 adet mandalina
Aksam 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemegi
2.5 lt su 1 saat yuruyus
Gecmis olsuj canim:))Günaydın arkadaslar hastaneden yeni geldim
14 subat menu
Sabah 1 su bardagi sut 1 avuc kuruyemiş 3 hurma
Ogle ciger sote ve 1 bardak ayran
Ara : 3 hurma 1 adet mandalina
Aksam 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemegi
2.5 lt su 1 saat yuruyus
Yaa aşkolsun iki lafımdan biri sizsinizBizi saymayı unuttun
Tabiki de öyle canım herşeyin başı sağlık
Allahtan gelen herşeye hamdolsun sana da bu yakışırdı
Amin hepimizinnSenı boyle neselı gormek ne guzel. Yazdıkların cok hosuma gıttıMutlulugun daım olsun ınsallah canım
Ne dedi doktor.
Sonuçlar kaçta çıkacakmış peki. Hayırlısı bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallahadet gecikmesi olduğu için her ihtimale karşı kan verdim. muayene etti kist varmış. 1 hafta sonra yine gel dedi. hastalansam da hastalanmasam da gideceğim artık.
Sonuçlar kaçta çıkacakmış peki. Hayırlısı bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah
umudum yok canım. sabah test yaptım negatif :) bir de smear testi yaptı . kist 4 cm imiş(
umudunu sakin kaybetme dr nere gidiyorusn ne kadardır deniyorsunumudum yok canım. sabah test yaptım negatif :) bir de smear testi yaptı . kist 4 cm imiş(
Canımmmmm merak etmez olur muyuz acın büyük gelmezsin diye etiketlemedim hiç inan hep aklımdasın hoşgeldin canımSlm kızlar. Kimse beni merak etmemiş
Yaa rabbim şifa versin inşallah canım.. Ondan mı düzensiz oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?