Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba kızlar,ben buralarda yeni sayılırım az size takılayımmı dün bi gruba yazdım ama cok sessizler.sizden sanki ses çıkıyor.
Canım gelirler arada her takımda olur öyle sessizlik. Bizde yer yok maalesef. En fazla 15 kişi olabiliyoruz biz zaten daha kalabalığız listeye girmek için sırada bekleyenler var... motivasyon için her zaman gelebilirsin ama

Tesekkurler Senin ve eşinin de sevgililer günü kutlu olsun canım

Bitti mi ev yerleşme/temizleme? Oturmaya gelebilir miyiz artık
Kız valla keşke öyle bi imkanınız olsada gelseniz çok isterim
Bitti şükür ama bana rahatlık yok dün kaynımın kızı burun ve bagdemcikten amaliyat oldu hastanedeydik sonrada eve çıkardık gelen giden oldu saat 23.30da eve gelip çocukları yatırıp yatağa zor attım kendimi

2 senedir aslında ama eşim askere gitti tayin dolayısıyla ayrı kaldık vs. 2 kere klomen çatlatma tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. sincna koru hastanesine gittim.
ıst olsaydın sana dr tavsiye edicektim benim 6 sene olmadı ama sorunum genetikti tedavini ve dua ni hiç eksik etme benimki rabbimin mucizesi

2 senedir aslında ama eşim askere gitti tayin dolayısıyla ayrı kaldık vs. 2 kere klomen çatlatma tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. sincna koru hastanesine gittim.
Ahaaaaa kader arkadaşımda varmış kız üzülme yalnız degilsin emin ol herşeyin hayırlısını iste ben ölümlerden döndüm

ıst olsaydın sana dr tavsiye edicektim benim 6 sene olmadı ama sorunum genetikti tedavini ve dua ni hiç eksik etme benimki rabbimin mucizesi
Doktor kim canim..bana soylesen..kiz kardesim icin..oda evli kistleri var..tedavi gormesi lazim bebek istiyo cok..Allahim isteyen dileyen butun kullarina versin

Ahaaaaa kader arkadaşımda varmış kız üzülme yalnız degilsin emin ol herşeyin hayırlısını iste ben ölümlerden döndüm

Yaaa çok geçmiş olsun canım ne oldu 2 aydır adetim gecikiyor kist dolayısıyla . aşılamaya başlayacaktım tam. vardır bir hayır beklemeye geçeceğim. doktor kafandan at dedi arı sütü polen kullan dedi. takmamaya calısacağım artık.

Doktor kim canim..bana soylesen..kiz kardesim icin..oda evli kistleri var..tedavi gormesi lazim bebek istiyo cok..Allahim isteyen dileyen butun kullarina versin
dr sami cengiz fulyada kendisi tüp bebek dr ama çok iyi ve bilgili bi dr yakın çevremden iki kişi tup bebek sayesinde bebeklerini kucaklarına aldılar bende kendisinden bayagi faydalnmisytim

dr sami cengiz fulyada kendisi tüp bebek dr ama çok iyi ve bilgili bi dr yakın çevremden iki kişi tup bebek sayesinde bebeklerini kucaklarına aldılar bende kendisinden bayagi faydalnmisytim
Cok tesekkur ederim canim ...kardesimesoyliyeuim ...oda faydalansin..

Geçmiş olsun canım

Unut gitsin dertlerini,cektiklerin bitmedimi ...

Terket artik sevmediyse gozyaslarin bitmedimi..
Keskeleri koy kenara suslen haydi ,at kendini disko bara

Leslie yapiyorim...actim bu sarkiyi nerden ciktitsa karsimaa huhahahahah
İyi gaz veriyo amma

Simdi sira sende dj
Bastir playa oynat dj
Kaldir elleri salla dicey
Zaten hayay bos degil mi
At kendini salla dj

Allahim bu nasil sarkidir...ya rabbimm

Oyle sevrrim yari saganda ballar gadar
Kurban olurum ona bastan ayaga gadar
Vur davula inlesun davulu kim dinelsun
Sen brnumsun ben senun eller ne derse desun

Honaaaaaaaa uyyyy ahhaaaa
Horonaaa gekin kizlarrr

Allahim lesliye baslicam diyip horonla devam eden bi bnm galibaaa...
Garadenizli olmakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…