- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
umudunu sakin kaybetme dr nere gidiyorusn ne kadardır deniyorsun
Canım gelirler arada her takımda olur öyle sessizlik. Bizde yer yok maalesef. En fazla 15 kişi olabiliyoruz biz zaten daha kalabalığız listeye girmek için sırada bekleyenler var... motivasyon için her zaman gelebilirsin amamerhaba kızlar,ben buralarda yeni sayılırım az size takılayımmı dün bi gruba yazdım ama cok sessizler.sizden sanki ses çıkıyor.
Kız valla keşke öyle bi imkanınız olsada gelseniz çok isterimTesekkurlerSenin ve eşinin de sevgililer günü kutlu olsun canım
Bitti mi ev yerleşme/temizleme? Oturmaya gelebilir miyiz artık
ıst olsaydın sana dr tavsiye edicektim benim 6 sene olmadı ama sorunum genetikti tedavini ve dua ni hiç eksik etme benimki rabbimin mucizesi2 senedir aslında ama eşim askere gitti tayin dolayısıyla ayrı kaldık vs. 2 kere klomen çatlatma tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. sincna koru hastanesine gittim.
günaydın hemsom sabah aklimdaydin napıyor nasıl diyeGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ahaaaaa kader arkadaşımda varmış kız üzülme yalnız degilsin emin ol herşeyin hayırlısını iste ben ölümlerden döndüm2 senedir aslında ama eşim askere gitti tayin dolayısıyla ayrı kaldık vs. 2 kere klomen çatlatma tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. sincna koru hastanesine gittim.
Doktor kim canim..bana soylesen..kiz kardesim icin..oda evli kistleri var..tedavi gormesi lazim bebek istiyo cok..Allahim isteyen dileyen butun kullarina versinıst olsaydın sana dr tavsiye edicektim benim 6 sene olmadı ama sorunum genetikti tedavini ve dua ni hiç eksik etme benimki rabbimin mucizesi
Ahaaaaa kader arkadaşımda varmış kız üzülme yalnız degilsin emin ol herşeyin hayırlısını iste ben ölümlerden döndüm
dr sami cengiz fulyada kendisi tüp bebek dr ama çok iyi ve bilgili bi dr yakın çevremden iki kişi tup bebek sayesinde bebeklerini kucaklarına aldılar bende kendisinden bayagi faydalnmisytimDoktor kim canim..bana soylesen..kiz kardesim icin..oda evli kistleri var..tedavi gormesi lazim bebek istiyo cok..Allahim isteyen dileyen butun kullarina versin
Cok tesekkur ederim canim ...kardesimesoyliyeuim ...oda faydalansin..dr sami cengiz fulyada kendisi tüp bebek dr ama çok iyi ve bilgili bi dr yakın çevremden iki kişi tup bebek sayesinde bebeklerini kucaklarına aldılar bende kendisinden bayagi faydalnmisytim
Ayni sekilde dusunuyorum..ve izlendigimi hossediyorum..:))bende sizleri seviyorumburası bana sıkıntılarımı unutturuyor ve kendimi zayıflamaya verdiğim için kafam dağılıyor :) sizleri seviyorum kızlar :)
Geçmiş olsun canımKız valla keşke öyle bi imkanınız olsada gelseniz çok isterim
Bitti şükür ama bana rahatlık yok dün kaynımın kızı burun ve bagdemcikten amaliyat oldu hastanedeydik sonrada eve çıkardık gelen giden oldu saat 23.30da eve gelip çocukları yatırıp yatağa zor attım kendimi
Yenişakrandayım canım 2 sene oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?