Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım sen diyetisyene gitmiyor muydun? Listene uy sen. 16:00 çok erken zaten gece acıkmadın mı.

Hayırdır inşallah niye öyle hassaslaştı burnun :))
Benim bebek de bişey yemiyor yaa sütüm de azaldı emzik gibi emiyor napacağız bu bebekleri
kaptanim benim regl günlerime yaklasinca sutum bayağı azalir olunca ve sokulunce yavaş yavaş artar seninde öyle olmasin

Bn çatlaklar ıcın dermaroller almıstım. Daha duzenlı uygulamaya gecemedım. Bıde bıo oıl yagı aldım sabah aksam surmek gerekıyor.inşallah faydasını gorurum.
Akşam yemeğını cokcaz yemıssın canım. Ogle yemegın cok degıldbence

Menun guzel. Aksam meyve yememek lazım.. Daha cok acıktırır dıye bılıyorum.
Menun harıka canım
Menun güzel ama peynır bıraz cok olmus sankı

Kanala dusmemesıne sevdındım. Sonuclardn bızıde
Chıa ıse yarıyor mu? İnan menunu okurken canım lahmacun cektı. Olsada yesek afıyetle
Menun guzel ama nescafe ve nesfıt yemesen daha ıyı olur. Hem bebısde emzırıyorsun.ne kadar saglıklı beslenırsen o kadar ıyı
Bayılırım kestaneye. Bı baslayınca yemeye durdurmak zorzoluyor. Senınkıde bıraz fazla kacmıs sankı:)

Canım sen diyetisyene gitmiyor muydun? Listene uy sen. 16:00 çok erken zaten gece acıkmadın mı.
Dıyetısyene dogumdan sonra bır kere gıttım. Hep aynı dıyet lıstesı verdıklerı ıcın bıdaha da gıtmedım. Coook acıktım gece ınan kahvaltıda ne yıyecegımı hayal ederk uyudum.

Gayet guzel bir menu afiyet olsun...

Ben olsam turk kahvesi icerdim:))
Portakalgillerden yemissin zaten diyerekten..bide ben kahve bagimisi oldugum icinde olabilir tabi:))

Kahvaltiya ozellikle bayyyyildimmmm...afiyet olsun bol eksilee
Kiz niye cok olsun..ic hem rahatlatir..
Geçmiş olsun canım gelmeyince merak ettim . Ben de kontrole gitmiştim ağrıyor diye beni acil ameliyata aldılar sende öyle oldun sandım şükür iyisin rabbim şifa versin
Aminnnn aminn
Amin canim. Safra kesenfe tas mi var? Evetse kac cm?
evet canim..6 ile 8 mm caplarinda uc yada 4 tane dedi doktor

Sabah bır yumurta 2 dilim sucuk peynır domates
Ara kahve 1 kare bıtter
Ara 1 portakal yarım elma
Ara 1 k fıncanı beyqz leblebi
Akşam 3 dilim kuşbaşılı pide 2 közlenmıs bıber 1 bardak ayran
Yani tam bir diyet menusu diyemem amma kusbasili pideye bende bayilirim..:))afiyet olsun.ne kadar su iciyorsun gunde

Gayetttt basarili bir menuu...bol eksilsr

Kizlar cocuklar uyurken az bende uyuyayim..cokk uyiusuzum ya :))kizimle esimi gonderdim...bira dinleneyim

14 Şubat spor listesi

1.lemonade17
150 jj 150 puan
100 mekik 100 puan
500 bölgesel 100 puan

Toplam 350 puan

2.Derya60kilo
35 dk yuruyus
Toplam 35 puan

3.elifff_9595
500 ip 100 puan
100 mekik 100 puan
50 saniye plank 50 puan
50 squat 50 puan

Toplam 300puan
Su 2lt

4. Massmavi
1 Saat plates 120puan
3 lt su

Aaaa sen bana mercimekli omlet sordun ben bebeği uyutup yazacaktım ama unuttum yaa kusura bakma beğendin mi canım nasılZ ay canım çekti kahvaltıya yapayım şimdi
Güzeldi canım tadı. Çok aşırı derece de bayılarak yemedim ama güzeldi Ama şunu diyebilirim çok uzun süre acıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…