tşkederm cnm hepimize bol bol eksiler olsun inş yediklerimiz buhar olsun uçsun gitsinTelefonu ac kapa kendine gelir belki
Ben 4 buçuk Aydır takımda diyetteyim normalde yemiyordum akşam yemeğinden sonra , kilo vermem durdu da bi değişiklik olsun diye yedimMenun guzel. Aksam meyve yememek lazım.. Daha cok acıktırır dıye bılıyorum.
)
Tartılma o zaman yarın tartılİyiyimm bende alıştım gruba
Siz nasılsınıızz.
Bu pozitiflik yataktan çıkıp lavaboya gidip sonra tartılınca geçecek o yüzden iyi değerlendirmeliyim
Günaydın seni neşeli görmek ne güzel bu ne hava böyle kızzzGünay dıııııınnnn
tşkkürlerBn çatlaklar ıcın dermaroller almıstım. Daha duzenlı uygulamaya gecemedım. Bıde bıo oıl yagı aldım sabah aksam surmek gerekıyor.inşallah faydasını gorurum.
Akşam yemeğını cokcaz yemıssın canım. Ogle yemegın cok degıldbence
Menun guzel. Aksam meyve yememek lazım.. Daha cok acıktırır dıye bılıyorum.
Menun harıka canım
Menun güzel ama peynır bıraz cok olmus sankı
Kanala dusmemesıne sevdındım. Sonuclardn bızıde
Chıa ıse yarıyor mu? İnan menunu okurken canım lahmacun cektı. Olsada yesek afıyetle
Menun guzel ama nescafe ve nesfıt yemesen daha ıyı olur. Hem bebısde emzırıyorsun.ne kadar saglıklı beslenırsen o kadar ıyı
Bayılırım kestaneye. Bı baslayınca yemeye durdurmak zorzoluyor. Senınkıde bıraz fazla kacmıs sankı:)
Olmazk kaptanım ona göre fazla spor yapıp az yiyceTartılma o zaman yarın tartıl
Sen listene uymalısın bence canım Çünkü ekmekleri kilo verdikçe azaltacak diyetisyenin aynen devam etGünaydınn kızlaar :)
Dün bıraz sınırlerım bozuktu gıremedım kusuku bakmayın.
14 şubat menüm
Kh(11:15)1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin
Öğle(14:00)2 dlm haşlanmış patates,2yk fırımda tavuk
Ara:7 fındık, 1 dlm pastırma
Akşam16:00)4 köfte, 1 sb ayran, yarım dlm ekmek, 1çay kaşıgından az bal yedım(canım cok tatlı cektı kendıme engel olamadım)
Baktım burda herkes cok az ekmek yıyor. Bende az yeme kararı aldım
Sen yine fazla spor yap az ye. 2 kilo eksik çıkınca çok mu yicenOlmazk kaptanım ona göre fazla spor yapıp az yiyce
Baştan öyle yap az yiyip yarın 100 gr daha eksi çıksan zararmı edecen kızOlmazk kaptanım ona göre fazla spor yapıp az yiyce
bakla çorbası yogurtlu yayla corbasi yapar gibi önceden haşladigin bakla ile yapiliyor dereotu da koyuyorsun harika oluyor cnm ekmegim yokki sadece sabah var listemde o da insülin direnci kırılması içinmiş ben normalde hiç ekmek yemiyordum onun icin kilo veremiyormuşum özellikle çavdar direnci kırmada etkiliymişDiyetisyene gitmiyorum canım kendi menüm
3 yumurta çok canım naptın. Şu nesfiti de alma artık bitince çok sağlıksızAfiyet olsun canım. Bakla çorbası nasıl oluyor. Ekmeklerin nerde
Afiyet olsun canım lahmacun çekti canım
Aaaa sen bana mercimekli omlet sordun ben bebeği uyutup yazacaktım ama unuttum yaa kusura bakmabeğendin mi canım nasılZ ay canım çekti kahvaltıya yapayım şimdi
Gamzeee kuzum hani saatler
AlıstımAcanımBuraya katılmadan once ıradem zayıflamıstı sabrım kalmamıstı artıka Gruptakı arkadaslarasayesınde Baya motıve oldum. Gruba cuma 109.4 ıle katıldım bu sabah 107.1 ı gordumSen nasılsın canım alıştın mı gruba
Sebebi ne biliyomusun dün bdv de gezdim gece ordaki çoğu insanın dertlerinin birbirine yakın olduğunu gördüm. Ve bir baktım ki çoğunluğun derdi benim aynı konuda mutluluğum. Sonra dedimki şükür allahıma böyle bir şeyde sınanmadığım için.Günaydın seni neşeli görmek ne güzel bu ne hava böyle kızzz
Dıyetıme devam etcem ama haftada bır kere az yıyıp vucudumu sasırtmak ıstıyorum.Sen listene uymalısın bence canım Çünkü ekmekleri kilo verdikçe azaltacak diyetisyenin aynen devam et
Ay keşke de nerdeee. Hiç spor yapmadım bu hafta biliyorsun bakalım sabit çıksamda olur zararım olmasındaSen yine fazla spor yap az ye. 2 kilo eksik çıkınca çok mu yicen
Anladım canım. Faydası olursa eger soylermısın duraklama donemınde bnde senın yaptıgını yaparımBen 4 buçuk Aydır takımda diyetteyim normalde yemiyordum akşam yemeğinden sonra , kilo vermem durdu da bi değişiklik olsun diye yedim
Yağ yakar diye de greyfurtu tercih ettim canım
Senı boyle neselı gormek ne guzel. Yazdıkların cok hosuma gıttıMutlulugun daım olsun ınsallah canımSebebi ne biliyomusun dün bdv de gezdim gece ordaki çoğu insanın dertlerinin birbirine yakın olduğunu gördüm. Ve bir baktım ki çoğunluğun derdi benim aynı konuda mutluluğum. Sonra dedimki şükür allahıma böyle bir şeyde sınanmadığım için.
Çünkü. Fiziki sağlıktan sonra ruh sağlığı geliyor.
Bir yere kadar yediklerinle egzersizinle vs vücudunu koruyabiliyorsun. Ama ruh sağlığının %80i dış etkenlere bağlı belki daha fazla. Elinden nerdeyse hiçbir şey gelmiyor bi noktadan sonra. Çaresizlik çok acı. Ve ben çaresiz değilim. Annem sevgilim kardeşim bir iki tane beni seven arkadaşım akrabalarım ve beni çocuklarından farksız seven ikinci bir annem babam var. Bir insan daha ne ister.
Herşeyin kıymetini bilip gelecek kaygısını biraz daha azaltmalıyım ve sabretmeliyim
Bizi saymayı unuttunSebebi ne biliyomusun dün bdv de gezdim gece ordaki çoğu insanın dertlerinin birbirine yakın olduğunu gördüm. Ve bir baktım ki çoğunluğun derdi benim aynı konuda mutluluğum. Sonra dedimki şükür allahıma böyle bir şeyde sınanmadığım için.
Çünkü. Fiziki sağlıktan sonra ruh sağlığı geliyor.
Bir yere kadar yediklerinle egzersizinle vs vücudunu koruyabiliyorsun. Ama ruh sağlığının %80i dış etkenlere bağlı belki daha fazla. Elinden nerdeyse hiçbir şey gelmiyor bi noktadan sonra. Çaresizlik çok acı. Ve ben çaresiz değilim. Annem sevgilim kardeşim bir iki tane beni seven arkadaşım akrabalarım ve beni çocuklarından farksız seven ikinci bir annem babam var. Bir insan daha ne ister.
Herşeyin kıymetini bilip gelecek kaygısını biraz daha azaltmalıyım ve sabretmeliyim
Tabi söylerim canımAnladım canım. Faydası olursa eger soylermısın duraklama donemınde bnde senın yaptıgını yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?