Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim 9yaşında kızım var 3yıl önce 4aylık düşük doktor sebepsiz dedi kilo ver 9kilo verdim geçen Kasım ayındada dış gebelik yaşadım iç kanama geçirdim amaliyat oldum sag tüpüm alındı şimdi yasak gebelik 6ay kadar yaza dogru rahim filmi çekilip korunmayı bırakıcam nasipse yaza kadar diyete devam

Kist varsa sabah akşam aç karnına sogan suyu iç bende 3ay klomen kullandım kist oldu çatlatma ignesi oldugum halde sogan suyuyla eridi kist tavsiye ederim

Arkadaşlar ablalar.. evde yeşil mercimek var onunla öğle veya akşam yiyebileceğim ne yapabilirim ? Salatasını yapan var mı hiç..yada tok tutacak bi tarif?

Geçmiş olsun canım burktun mu noldu.
Aaaa aa olurmu öyle iç kaptanım hadi..
Bende günlük işleri bitirdim çamaşır bulaşık çöp vs evi de dik süpürgeyle öyle süpürdüm oturdum valla
Ben biraz abarttım bu gün ya camlara kapılara giriştim.
Arkadaşlar ablalar.. evde yeşil mercimek var onunla öğle veya akşam yiyebileceğim ne yapabilirim ? Salatasını yapan var mı hiç..yada tok tutacak bi tarif?
Salata da olur, omlet de olur normal yemeği de olur. Ben onu öyle çok seviyorum ki sadece haşlayıp yoğurtlayıp bile yiyorum

Benimde canim istedi simdi o zaman oglen yemegim mervenin uydurmasyon yesil mercimek salatasi olsum..
İcindekiler yesil mercimek:))
Dereotu maydanoz lor peyniri beyaZ sut sogan derim ben ondan bide
Mercimegi guzellce hasliyoruz..
İcine bir yk lor peynir
Dereotu ve maydanoz birde ince ince ay ay dogranmis sut sogani baharat biraz sumak biraz tuz karistir hooop gumlet..ohh miss

öğle arası yoğurtlu yaz köftesi yedim :) ekmeksiz çok hafifti çok iyi geldi :) akşam çorba salata yaparım :))

Kizlar salatam coook guzel oldu..resim atacaktim ama atamiyorum niyeyse..ama tadi muhtesemmm deneyin derim..renk katsin diye javucta rendeledim..lorum botmis onun yerine koy peyniri vardi yagsiz ondan rendeledim..miss miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…