- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben 2 litreyi bitirdimDidididittttt dididitttt
SU ALARMİ!!!SU ALARMİ!!!
SAYİN 12.TAKİM UYELERİ...
SAGLİKLİ BİR YASAM İCİN,GUNDE UC LİTRE SU İCİNNN..
Hadi yine iyisiniz...
Suyunuzu icin banada dua edin bakim
Ben ev işleriyle uğraşırıyorumBen 2 litreyi bitirdim
İyiyim kuzum şükür herşey yolunda sadece spordan ayrı kaldım sol ayagımın üzerine basamıyorum parmak ucuyla yürüyorum çok şişti baldırı ma vuruyo agrısı onun dişında hamdolsun sorun yokgünaydın hemsom sabah aklimdaydin napıyor nasıl diye
Benim 9yaşında kızım var 3yıl önce 4aylık düşük doktor sebepsiz dedi kilo ver 9kilo verdim geçen Kasım ayındada dış gebelik yaşadım iç kanama geçirdim amaliyat oldum sag tüpüm alındı şimdi yasak gebelik 6ay kadar yaza dogru rahim filmi çekilip korunmayı bırakıcam nasipse yaza kadar diyete devamYaaaçok geçmiş olsun canım ne oldu 2 aydır adetim gecikiyor kist dolayısıyla . aşılamaya başlayacaktım tam. vardır bir hayır beklemeye geçeceğim. doktor kafandan at dedi arı sütü polen kullan dedi. takmamaya calısacağım artık.
Sagol canım benimGeçmiş olsun canım
Kist varsa sabah akşam aç karnına sogan suyu iç bende 3ay klomen kullandım kist oldu çatlatma ignesi oldugum halde sogan suyuyla eridi kist tavsiye ederimYaaaçok geçmiş olsun canım ne oldu 2 aydır adetim gecikiyor kist dolayısıyla . aşılamaya başlayacaktım tam. vardır bir hayır beklemeye geçeceğim. doktor kafandan at dedi arı sütü polen kullan dedi. takmamaya calısacağım artık.
Geçmiş olsun dikkat et kendine canımİyiyim kuzum şükür herşey yolunda sadece spordan ayrı kaldım sol ayagımın üzerine basamıyorum parmak ucuyla yürüyorum çok şişti baldırı ma vuruyo agrısı onun dişında hamdolsun sorun yok
maalesef soğan suyu benim düzenimi tamamen bozdu 10 gün geciktirdi geçen ay .Kist varsa sabah akşam aç karnına sogan suyu iç bende 3ay klomen kullandım kist oldu çatlatma ignesi oldugum halde sogan suyuyla eridi kist tavsiye ederim
Aaaa aa olurmu öyle iç kaptanım hadi..Ben ev işleriyle uğraşırıyorum
İçmedim hiç aklıma gelmiyor
Geçmiş olsun canım burktun mu noldu.İyiyim kuzum şükür herşey yolunda sadece spordan ayrı kaldım sol ayagımın üzerine basamıyorum parmak ucuyla yürüyorum çok şişti baldırı ma vuruyo agrısı onun dişında hamdolsun sorun yok
Ben biraz abarttım bu gün ya camlara kapılara giriştim.Aaaa aa olurmu öyle iç kaptanım hadi..
Bende günlük işleri bitirdim çamaşır bulaşık çöp vs evi de dik süpürgeyle öyle süpürdüm oturdum valla
Salata da olur, omlet de olur normal yemeği de olur. Ben onu öyle çok seviyorum ki sadece haşlayıp yoğurtlayıp bile yiyorumArkadaşlar ablalar.. evde yeşil mercimek var onunla öğle veya akşam yiyebileceğim ne yapabilirim ? Salatasını yapan var mı hiç..yada tok tutacak bi tarif?
Bende tam yeşil mercimeği kaptana sor yazacaktımGeçmiş olsun canım burktun mu noldu.
Ben biraz abarttım bu gün ya camlara kapılara giriştim.
Salata da olur, omlet de olur normal yemeği de olur. Ben onu öyle çok seviyorum ki sadece haşlayıp yoğurtlayıp bile yiyorum
Eline sağlık afiyet olsun canım. Yeşil mercimek olur da güzel olmaz mıKizlar salatam coook guzel oldu..resim atacaktim ama atamiyorum niyeyse..ama tadi muhtesemmm deneyin derim..renk katsin diye javucta rendeledim..lorum botmis onun yerine koy peyniri vardi yagsiz ondan rendeledim..miss miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?