- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Karatay hocam tereyağlı için çayı diyorBen hala aynı düşünüyorum kimse çaysız kahvaltı yapıldığına ikna edemez beni
Ozaman sana gobek adi koyalim..birsey diyelim sana..nikin cok uzun giiiz..de bakalim sana ne diyrekAdım gulenyuzum kız ifşa olmak istemiyorum tanıdıklar var
Yaa oyle mi ben hic gitmedim sakrana. Biz merkezdeyiz karşıyaka :)Yenişakrandayım canım 2 sene oldu :)
Gecmis olsun..glifor mu bide maltofermi ne vardi..zayiflamanada yardimci olcak..duzenli kullan vr bol su ic..bende kullandim iki skızlar bugun aile hekimime gittim dahiliyenin bana insulin direnci için ilaç yazması gerekiomuş ama yazmamişdi adam nieyse ilaçsız kırılmaz yüksek dedi şeker ilacina başladm
Gül de GülOzaman sana gobek adi koyalim..birsey diyelim sana..nikin cok uzun giiiz..de bakalim sana ne diyrek
Bana da vermişti canım matofin sana ne verdi, doz nasıl?kızlar bugun aile hekimime gittim dahiliyenin bana insulin direnci için ilaç yazması gerekiomuş ama yazmamişdi adam nieyse ilaçsız kırılmaz yüksek dedi şeker ilacina başladm
Matofin yazmışsın zaten :) günde 1 mi canım?matofin verdi 500mg inş bakalm
sabah aksam tok alıcakmışım cnm ztn kaçamaksiz bi diyet içindeyim ama diyetisyenim zorluyo demisdi inş bundan snra zorlanmadan zayiflamaya devamMatofin yazmışsın zaten :) günde 1 mi canım?
Super...tamm gulcum..anlastik..oh be kiz:))Gül de Gül
Matofin miydi o..ondanda kullandim ben aynen dedigin gibi..ilac zayiflatmiyor ama zayiflamaya yardimci oluyor..Bana da vermişti canım matofin sana ne verdi, doz nasıl?
Bu arada zayıflatır diyorlar ama ilaç tek başına zayiflatmiyor tabiki. Şöyle ki zaten insulini düzenlediği için tatlı krizlerin olmuyor , çok aşırı acikmalar olmuyor. Yani vücudunda aslında olması gereken düzeni sağlıyor ve sende yemen gereken kadar yiyorsun
Günaydın canım gece aklıma geldi kızının parmağı nasıl oldu. Doktora gittiniz mi?
Aynen öyle canımMatofin miydi o..ondanda kullandim ben aynen dedigin gibi..ilac zayiflatmiyor ama zayiflamaya yardimci oluyor..
Geçmiş olsun canım yaTeşekkür ederim kaptanım
Sandalye benim parmağıma düştü
Şimdi indi az morluk var
Aynen canım bende ilaç kullanmadan önce de kaçamak yapmıyordum ama resmen kendimle savaşıyordumsabah aksam tok alıcakmışım cnm ztn kaçamaksiz bi diyet içindeyim ama diyetisyenim zorluyo demisdi inş bundan snra zorlanmadan zayiflamaya devam
inş cnm faydasini görürümAynen canım bende ilaç kullanmadan önce de kaçamak yapmıyordum ama resmen kendimle savaşıyordumilaç baya düzenliyor iyi oluyor yoksa versen de geri alıyorsun ne yazikki
Yok kaptanım burkmadım daha önce ultrason çekilmiştim şu toplamış demişti bandaj vermişti sadece yatarken çıkar dedi uzun süredir iyiyidi ama üzerine çok yüklenince yine oluyo malum taşınırken sabahtan akşama kadar ayakta durunca yine aynı rahatsızlık başladı her akşam agrı kesici içmeden yatmuyorum ama bunada şükür bugün üst komşum geldi eski evden diyo abla çok zayıflamışsın dedim kaç gündür yedigim içtiğim belli degil akşama kadar ayaktayım olsun o kadarGeçmiş olsun canım burktun mu noldu.
Ben biraz abarttım bu gün ya camlara kapılara giriştim.
Salata da olur, omlet de olur normal yemeği de olur. Ben onu öyle çok seviyorum ki sadece haşlayıp yoğurtlayıp bile yiyorum
Sagol kuzumGeçmiş olsun dikkat et kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?