Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bugun aile hekimime gittim dahiliyenin bana insulin direnci için ilaç yazması gerekiomuş ama yazmamişdi adam nieyse ilaçsız kırılmaz yüksek dedi şeker ilacina başladm

kızlar bugun aile hekimime gittim dahiliyenin bana insulin direnci için ilaç yazması gerekiomuş ama yazmamişdi adam nieyse ilaçsız kırılmaz yüksek dedi şeker ilacina başladm
Gecmis olsun..glifor mu bide maltofermi ne vardi..zayiflamanada yardimci olcak..duzenli kullan vr bol su ic..bende kullandim iki s

Bana da vermişti canım matofin sana ne verdi, doz nasıl?
Bu arada zayıflatır diyorlar ama ilaç tek başına zayiflatmiyor tabiki. Şöyle ki zaten insulini düzenlediği için tatlı krizlerin olmuyor , çok aşırı acikmalar olmuyor. Yani vücudunda aslında olması gereken düzeni sağlıyor ve sende yemen gereken kadar yiyorsun

Matofin miydi o..ondanda kullandim ben aynen dedigin gibi..ilac zayiflatmiyor ama zayiflamaya yardimci oluyor..

15 şubat perşembe
sabah bir bardak ılık su
kahvaltı = domates salatalık roka yeşil nane bir kaşık omlet 3 yeşil zeytin beyaz peynir
ara öğün = 1adet yeşil elma 10 adet çiğ fındık bitki çayı
öğle = salata 1 adet alabalık
ara = 2 ceviz yarım muz
akşam 17.00 (olmak zorunda oldu kardeşimin cafesindeyim :) bir adet şinitzel bir avuç kadar patates sade soda

sabah aksam tok alıcakmışım cnm ztn kaçamaksiz bi diyet içindeyim ama diyetisyenim zorluyo demisdi inş bundan snra zorlanmadan zayiflamaya devam
Aynen canım bende ilaç kullanmadan önce de kaçamak yapmıyordum ama resmen kendimle savaşıyordum ilaç baya düzenliyor iyi oluyor yoksa versen de geri alıyorsun ne yazikki

Yok kaptanım burkmadım daha önce ultrason çekilmiştim şu toplamış demişti bandaj vermişti sadece yatarken çıkar dedi uzun süredir iyiyidi ama üzerine çok yüklenince yine oluyo malum taşınırken sabahtan akşama kadar ayakta durunca yine aynı rahatsızlık başladı her akşam agrı kesici içmeden yatmuyorum ama bunada şükür bugün üst komşum geldi eski evden diyo abla çok zayıflamışsın dedim kaç gündür yedigim içtiğim belli degil akşama kadar ayaktayım olsun o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…