Canım kötü bişey yok menüde sadece sen aç kalmışsınKizlar menu icin gercekten affidin..
Oglum cok huysuz agri yapiyo muhtemelen..
Uyku yok...tam uyuyu on dakika sonra bir sanci ile aglayarak uyaniyo..kucagimda gezdirdim diyebilirim..
O yuzden ne kolayima geldiyse ac kalmamak adina yedim..
Ac kaldigimda gece saldiriya geciyorum..malum birde emzirince halsiz dusuyorum..bugunluk boyle olsun...telafi edicem
canim menüde abartılı bişey yok sadece emzirdigin için ve beben daha ufak olduğu için biraz az ama herzaman mükemmel menuler çıkartacağız diye bişey de yok sen kendin iyiyiysen saglikliysan gerisi önemli degilKizlar menu icin gercekten affidin..
Uyku yok...tam uyuyu on dakika sonra bir sanci ile aglayarak uyaniyo..kucagimda gezdirdim diyebilirim..
Ac kaldigimda gece saldiriya geciyorum..malum birde emzirince halsiz dusuyorum..bugunluk boyle olsun...telafi edicem
Gayet guzel olmus. Aa ben karatay yaparken ekmek yerine ceviz yiyordum. Himm cumadan sonra olmadi yine cevize doneyim o zaman cok iyi kilo vermistimKahvaltı 10:00
1 haş yumurta ve
Marul tere maydanoz domatesle salata
1 küçük portakal
Öğle 12:00
2 bardak çay+ 1 ceviz +3 parça peynir
4 yk menemen
Akşam 16:45
1 küçük kase şehriye çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu salata
Menunu cok begendim. Afiyet olsn20 şubat menüm : 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
domates salatalık
öğle : 1 kase sebze çorbası
1 muz
1 köfte
ara : 5 6 badem
akşam : beyaz peynirli ton balıklı salata yiyeceğim
Bence cok az olmus. Ve sabah oglen aksam veya ara ogu yazarsan yorumlamasi daha kolay olur canim20 şubat salı menüsü
2 haşlanmış yumurta
6 badem
1 kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon brokoli yemeği
1 dilim ananas
Tek domates de yesen olur. Yeterki lifini vitaminini al canimBen tam bir salata düşmanıyım hiç canım istemiyor bazen domates yiyorum sadece
Az olmus ama cumaya getirecegin eksinin cok olacagi kesinSabah 9:30 1 tabak kelle paça çorbası 1 dilim ekmek
Öğle (13:30) sütlü şekersiz kahve
Ara 1 tane mandalina
Akşam(17:00) 7 tane küçük ızgara köfte 1 tane zero kolasalata
Ara(18:30) 1 şekersiz türk kahvesi
Afiyet olsun canim. Himm leptinim calissin diyorsun yaniMerhaba kizlar
Menüm
Sabah
Az peynir zeytin salatalik çeyrek ekmek 1 has yumurta çay
Ara elma
Aksam
Mercimek salatası
4 kasik pilav
Patlıcan ezmesi
Su 2.5 lt
Senin menune bayildim. Cok yerinde ve bol ara ogunlu20 şubatmenü
aç karnı 2 kayısı 1 bardak şu
sabah 10
2bardaga yakın yarım yağlı süt içine
6 yk nesfit 2 yk yulaf ezmesi
1elma 6 fındık 4 tane kayısı tarcin
öğlen 15
1 keşfeden az yoğurtlu buğday çorbası
1 yemekbtabagi büyüklüğünde lahmacun salata ayran
2 yk yoğurtlu havuç salatası
ara
6 tane çubuk kraker
ara
1 kayısı form çayı 3 adet hurma
Sagol canimÇok gayretlisin böyle devaaam
:)Allah iyiliğini versinçok güldüm derler ben oldam derdim
Aksamin az olmus canimSelam kizlar..bugun dogru durust menum olmadi..
Sabah
Bir kase mercimek corbasi ictim..
Ara turk kahvesi
Oglen.
Bir yk kavurma
Bir bardaj ayran
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir kase salata
Su iki litre
Bugin sevdiceginleydin yani ohh havada ask kokusu vardi simdi anladim sebebiniBen bu gün sakaryadaydım o yüzden hiiiç giremedim buraya. Menümğ yazayım ama bana kızmayın agzıma ne zamandır güzel şeyler girmiş gibi hissediyorum. Çokda yoruldum ilaca karşıyım ama migrenim başladı otobüste sakaryada gittim ilaç içmezsem geçmez sporda yapamam
Ee disarda olunca yeniyor tabiki. Yine de gunu guzel kurtarmissin20.02.2018 salı
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım havuç
2çatal çökelek
2-3 zeytin
1 etimek
1 fincan bitki çayı
Ara 10.30
2 diyet bisküvi (otobüste yine kötü oldum(
Akşam 17.00
Bir porsiyon pilav üstü et döner (pilavın toplasan iki dolu kaşığını yedim dönerde dört parmak boyutunda 9parça vardı sanırım )
1 küçğk ayran
1 kağıt helva (çeyreğini erkek arkadaşım yedi)
Neden agriyorki canim. Yapma o zamanJj daha fazla yapcaktım ama yapamadım..karın arkasında ki bölgede zipladıkça bi ağrı saplanıp durdu neden oldu anlamadım...bel bölgesimi oluyo..korktumda biraz..
Oyy kuzum insallah kisa surede sagligina kavussun bebisin. Ama ac kalma canim suyunu da ihmal etmeKizlar menu icin gercekten affidin..
Ayy yaa cok da aciyordur. Sanki icinde sivi var gibi neden olmus ki. Cok gecmis olsun canimEki Görüntüle 2113866 Kızlar benım bebenın parmagı boyle oldu yanık dedım ama degıl herhalde yarın dr goturcem ama hemsıre olan arkadaşlar vardı bı bakabılırlermi
Toparlarsin canim.. Hatta bence bugun bile toparlamissin gunun geri kalanini cok az kaloriylekapatmissin. Iyi olmus@anka_misali kaptanım nasıl bi çözüm bulabilirim bu tatlı olayına bilmyorum...demeyin öyle almam inşallahannemde geçen gün beni spor yaparken gördü manken gibi olcaksın diye yarı şaka yarı ciddi güldü sonrada sen boşuna uğraşıyosun alcaksın onların hepsini geri dedi..
DeryaOnDiet evet cmt yeseydim iyidi ama olmadı sabah dayanamadım yedim:/
Toparlarım inşallah cumaya kadar.
20 şubat menü
Kahvaltı öğle beraber saat 11.30
-1dilim ev yapımı pasta
-1 tane un kurabiyesi
Öğleden sonra saat 15.00 (misafirlikteydim)
-5 yemek kaşığı patates salatası
-3 yemek kaşığı pancar salatası
Akşam yemeği yemedim..
Su 2lt
Bugün sağlıksız oldu yarın öbür gün güzel bişeyler yapıcam inşallah.
Cok tesekkur ederim canim..amin saolasin :)Oyy kuzum insallah kisa surede sagligina kavussun bebisin. Ama ac kalma canim suyunu da ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?