Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Masallah canim. Sporuna cook sevindim hem daha iyi hissedersin kendini, superr.

Kız sebepsiz olurmu vardır bundada bir hikmet hiç bozma kendini herşey bizim için ne kadar mutluysak o kadar herşey tıkırınds gidiyooor
aynen oldu :) iyi dusunelim iyi olsun derler ya ise yariyor gercekten

aa niye dustu ki canim tansiyonun aman dikkat et kendine.
Simdi nasilsin ?

Cok guzel yapiyorsunuz canim. Tabiki butun gun masa basi isi cok sagliksiz benimkisi de oyle o yuzden arad bir JJ veya squat filan yapiyorum isyerimde.

21 subat menü

Kahvaltı saat 10.00

-1 dilim tam buğday ekmeği
-1haşlanmış yumurta
-domates salatalık

Öğle saat 13.00

-1 tabak pırasa yemeği 3-4 kaşık yoğurtla

Ara saat 15.00

-1bardak chialı tarçınlı süt

Akşam sat 18.00

-1 kase yeşil salata
-1kase yoğurt

Su2lt

Burdan reklam yapmak yasak ya bende aslında instagram hesabı açtım desteğede ihtiyacım var. Ama yazamıyorum malesef (

Çok güzel canım afiyet olsun .

Kızlar menum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik yarım simit

Ara
1 elma

Aksam
2 ısırık simit
Tavuk ciger turp yoğurt çeyrek ekmek

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Böyle devam edersen en kısa zamanda gidecek o kilolar menü güzel afiyet olsun canım
aa niye dustu ki canim tansiyonun aman dikkat et kendine.
Simdi nasilsin ?.
sabaha göre iyiyim şükür canım .idare ediyorum

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Kızlar dün sağlık ocağına gittim bir antidepresan yazdı. Hafif ve şuan piyasada olan en zararsız olanlarindan bir ilaç. Hem dr hem eczacı söyledi. Kilo yaparmi acaba bu ilaç bu menüleri më rağmen.

ben bugün ufak ligi dr götürdüm ordan da arkadaşa oturmaya geçtim bayadır biyere cikmiyordum iyi geldi bu arkadaşım giyinmeyi sever dedim bi deneyim bakayim kac beden olmuşum bi etekle bi gömlek denedim 40 beden çok güzel oldu artık zayıflama böyle güzel olmuşsun deyip deyip durdu

Kızlar dün sağlık ocağına gittim bir antidepresan yazdı. Hafif ve şuan piyasada olan en zararsız olanlarindan bir ilaç. Hem dr hem eczacı söyledi. Kilo yaparmi acaba bu ilaç bu menüleri më rağmen.
yapmıyor canım ben ilk kullandigi da yapmadı ama ıkinci kez aldigimda yaninda başka bi ilaç daha kullandım o zaman yaptı yani iştahımı acti ve kilo aldim

ha bu arada bizim kızın parmağı enfeksiyon kapmış dr krem yazdı ama ilaçtan pek ümitli degilim

yapmıyor canım ben ilk kullandigi da yapmadı ama ıkinci kez aldigimda yaninda başka bi ilaç daha kullandım o zaman yaptı yani iştahımı acti ve kilo aldim
3 ay kullanmam gerekmis.istahta artış yok.inşallah boyle gider. 3 ay sonra bırakırım inşallah

21.02.2018 çarşamba

Sabah 11.00
1 kase roka salatası
5 parça keçi peyniri
3 zeytin
1 orta patates ile patates kızartması
4 fincan çay

Öğle 15.00
2 türk kahvesi
1avuç beyaz leblebi
1 diyet bisküvi

Akşam 20.00 (geç geldim malesef spordan)
1 tabak mercimek buğday çorbası
2yk mantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…