Masallah canim. Sporuna cook sevindim hem daha iyi hissedersin kendini, superr.ohh miss canım ne iyi yapmışsınRabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahh nemde spor yaptım görsen dersin sanki çağla şikel gibi olmuşum ayaklarım yere basmıyor şeytanın bacağını kırdım
aynen oldu :) iyi dusunelim iyi olsun derler ya ise yariyor gercektenKız sebepsiz olurmu vardır bundada bir hikmet hiç bozma kendini herşey bizim için ne kadar mutluysak o kadar herşey tıkırınds gidiyooor
aa niye dustu ki canim tansiyonun aman dikkat et kendine.Bende iyi diyeyim öyle olayım canım
Çook dermansızım yürürken başım dönüyor
Şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktı biraz düşük mü bilmiyorum ama çok halsizim
Amin maşallah canım nazar değmesin
Cok guzel yapiyorsunuz canim. Tabiki butun gun masa basi isi cok sagliksiz benimkisi de oylebiz 12.15 gibi yemeğe inip hemen yeyip yürüyüşe gidiyoruz 1 buçukta iş başı yapıyoruz. benim gibi Karatay diyeti yapan ve zayıflamak isteyen bir arkadaşım var onunla yürüyoruz acaip iyi oluyor canım . akşama kadar masa başı oturmaktansa hareket çok iyi geliyor. hem açık ve temiz havada yürümek rahatlatıyor da :)
Evet yaa öyle oldu.eşim evdeydi oglusum la ilgilendi de spor sonra si duş öyle iyi geldiki anlatamam.5 aydan bu yana spor yapamadım ilaç gibi ilacMasallah canim. Sporuna cook sevindim hem daha iyi hissedersin kendini, superr.
Ne satisi canim..Selam canlarımmmm nasılsınız. Ben dehşet yoruldum valla bari adam akıllı satış yapsaydım değseydionu da yapamadım oyyy oyyy
TupperwareNe satisi canim..
Allah kolaylik versin
Evet yaa eskiden serbestti aslındaBurdan reklam yapmak yasak ya bende aslında instagram hesabı açtım desteğede ihtiyacım var. Ama yazamıyorum malesef(
iyi olacak ınşSelam. Kizlar..hastane postane derjen yoruldum anca kendime geldim..
Ufakligi takibe aldik..cunku sislik yoktu..doktor takip edelim dedi..simdilik iyiyiz bakalim nolcak
Çok güzel canım afiyet olsun .21 şubat çarsamba menusu
8:00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak tarçinli light sut
10:00
Çeyrek simit
Yeşil çay
11:00
Sütlü kahve
13:00
1 kase yayla çorbasi
1 kepekli grissini(20 kalori)
18:00
7 ızgara köfte
1 kaseden az yayla çorbası
1 kepekli grissini
21:00(yiyeceğim daha yemedim)
1 portakal
(Toplam 1000 kalori)
Böyle devam edersen en kısa zamanda gidecek o kilolar menü güzel afiyet olsun canımKızlar menum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik yarım simit
Ara
1 elma
Aksam
2 ısırık simit
Tavuk ciger turp yoğurt çeyrek ekmek
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
sabaha göre iyiyim şükür canım .idare ediyorumaa niye dustu ki canim tansiyonun aman dikkat et kendine.
Simdi nasilsin ?.
Çok güzel menü canım afiyet olsun21 subat menü
Kahvaltı saat 10.00
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1haşlanmış yumurta
-domates salatalık
Öğle saat 13.00
-1 tabak pırasa yemeği 3-4 kaşık yoğurtla
Ara saat 15.00
-1bardak chialı tarçınlı süt
Akşam sat 18.00
-1 kase yeşil salata
-1kase yoğurt
Su2lt
İnşallah canım inşallahÇok güzel canım afiyet olsun .
Böyle devam edersen en kısa zamanda gidecek o kilolar menü güzel afiyet olsun canım
sabaha göre iyiyim şükür canım .idare ediyorum
Çok güzel menü canım afiyet olsun
yapmıyor canım ben ilk kullandigi da yapmadı ama ıkinci kez aldigimda yaninda başka bi ilaç daha kullandım o zaman yaptı yani iştahımı acti ve kilo aldimKızlar dün sağlık ocağına gittim bir antidepresan yazdı. Hafif ve şuan piyasada olan en zararsız olanlarindan bir ilaç. Hem dr hem eczacı söyledi. Kilo yaparmi acaba bu ilaç bu menüleri më rağmen.
Kötü olmuş. AcBa hepiciğinize özel mesaj atsam ayıpmı olurEvet yaa eskiden serbestti aslında
3 ay kullanmam gerekmis.istahta artış yok.inşallah boyle gider. 3 ay sonra bırakırım inşallahyapmıyor canım ben ilk kullandigi da yapmadı ama ıkinci kez aldigimda yaninda başka bi ilaç daha kullandım o zaman yaptı yani iştahımı acti ve kilo aldim
İnsallah düzelir ya geçmiş olsunha bu arada bizim kızın parmağı enfeksiyon kapmış dr krem yazdı ama ilaçtan pek ümitli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?