Wagatsagap ogolaganlagaraga yagazagabigiligirsiginKötü olmuş. AcBa hepiciğinize özel mesaj atsam ayıpmı olur
Aaaa nasıl enfeksiyon kapmış ki çok geçmiş olsun inşallah faydası olur kuzumaha bu arada bizim kızın parmağı enfeksiyon kapmış dr krem yazdı ama ilaçtan pek ümitli degilim
İnşallah faydasını görürsün canım ama ilaç yerine terapi alma imkanın yok muKızlar dün sağlık ocağına gittim bir antidepresan yazdı. Hafif ve şuan piyasada olan en zararsız olanlarindan bir ilaç. Hem dr hem eczacı söyledi. Kilo yaparmi acaba bu ilaç bu menüleri më rağmen.
Vayyyyyy harikasın canım amaaaa bence yetmez bir bayan ennnn fazla 38 olmalı bence sen devam etben bugün ufak ligi dr götürdüm ordan da arkadaşa oturmaya geçtim bayadır biyere cikmiyordum iyi geldi bu arkadaşım giyinmeyi sever dedim bi deneyim bakayim kac beden olmuşum bi etekle bi gömlek denedim 40 beden çok güzel oldu artık zayıflama böyle güzel olmuşsun deyip deyip durdu
Geçmiş olsun canım derdi neymiş paşamın gazı mı varmış kiSelam. Kizlar..hastane postane derjen yoruldum anca kendime geldim..
Ufakligi takibe aldik..cunku sislik yoktu..doktor takip edelim dedi..simdilik iyiyiz bakalim nolcak
Keşke olsaydı bir dk durmaz giderdimİnşallah faydasını görürsün canım ama ilaç yerine terapi alma imkanın yok mu
anlasilan bugun baya bir kakao , sikolata ihtiyacin varmis. Regl misin yoksa canim?Kahvaltı 10:00
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurması
1 portakal avuç içi kadar yufka ekmek
1 kare çikolata
12:45 1 bardak tarçınlı süt
4 tatlı kaşığı aşure
14:00 3 kare çikolata
15:00 1 muz üstüne kakao 1 çay bardağı süt
Akşam 17:45
1 kase tavuk haşlama
Büyük bi kase salata
6 yk yoğurtlu haşlanmış ıspanak
21:00 1 fincan Türk kahvesi
Menün güzel canım afiyet olsun21 subat menusu
sabah: 1 dilim ekmek, yarim tabak salata, 1 dilim elma, yarim muz
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
oglen: yarim tabak haslanmis kara bugday, salata
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
aksam: salata, 2 dilim ekmek
su: 2.5 litre
Yok canım regl de değilim ama gözüm dönmüş gibi çikolata yedim malesefanlasilan bugun baya bir kakao , sikolata ihtiyacin varmis. Regl misin yoksa canim?
Afiyet olsun ben begendim menunu
Canim menun guzel kalorisi de iyi ancak sebze eksik21 şubat çarsamba menusu
8:00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak tarçinli light sut
10:00
Çeyrek simit
Yeşil çay
11:00
Sütlü kahve
13:00
1 kase yayla çorbasi
1 kepekli grissini(20 kalori)
18:00
7 ızgara köfte
1 kaseden az yayla çorbası
1 kepekli grissini
21:00(yiyeceğim daha yemedim)
1 portakal
(Toplam 1000 kalori)
Yurusyus de cok iyi olmus, Menu de guzel.Kızlar menum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik yarım simit
Ara
1 elma
Aksam
2 ısırık simit
Tavuk ciger turp yoğurt çeyrek ekmek
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
menunu cok begendim afiyet olsun canim21 subat menü
Kahvaltı saat 10.00
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1haşlanmış yumurta
-domates salatalık
Öğle saat 13.00
-1 tabak pırasa yemeği 3-4 kaşık yoğurtla
Ara saat 15.00
-1bardak chialı tarçınlı süt
Akşam sat 18.00
-1 kase yeşil salata
-1kase yoğurt
Su2lt
Super olmus canim. ee diyet de var spor da o zaman ins kisa surede formdasin yinedenEvet yaa öyle oldu.eşim evdeydi oglusum la ilgilendi de spor sonra si duş öyle iyi geldiki anlatamam.5 aydan bu yana spor yapamadım ilaç gibi ilac
Çikolatalar ve aşure erimiş midir kızlar21 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
2500 ip atlar gibi zıplama =500 puan
1000 bölgesel bacak =200 puan
100 bridge=20 puan
Toplam=720 puan
dr bişey demedi elini ağzına götürse yeter dedi agiz en cok mikrop barindirirmis ama benim tahminim bu geçen hafta ateşlendi ya dis ten dolayı ışte o ateş elinden ciktiAaaa nasıl enfeksiyon kapmış ki çok geçmiş olsun inşallah faydası olur kuzuma
Istahini acmazsa almazsin galiba canimKızlar dün sağlık ocağına gittim bir antidepresan yazdı. Hafif ve şuan piyasada olan en zararsız olanlarindan bir ilaç. Hem dr hem eczacı söyledi. Kilo yaparmi acaba bu ilaç bu menüleri më rağmen.
40 bedende durulur mu canim hayiiiir. bence durma ben de uzun zaman once basladigimda 80 kusurdum simdi 67yim ve ben istedigim kiloya gelene kadar devam. Sen de devam et, sunu da unutma ki diyeti birakinca ister istemez 3 4 kilo alinacakben bugün ufak ligi dr götürdüm ordan da arkadaşa oturmaya geçtim bayadır biyere cikmiyordum iyi geldi bu arkadaşım giyinmeyi sever dedim bi deneyim bakayim kac beden olmuşum bi etekle bi gömlek denedim 40 beden çok güzel oldu artık zayıflama böyle güzel olmuşsun deyip deyip durdu
Cok gecmis olsun canimha bu arada bizim kızın parmağı enfeksiyon kapmış dr krem yazdı ama ilaçtan pek ümitli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?