edicem kaptanim genç kizliğim 36 bedenle gecti 38 beden bence de ideal ondan fazlasında çocuk gibi olurum boy kisa cunkuVayyyyyy harikasın canım amaaaa bence yetmez bir bayan ennnn fazla 38 olmalı bence sen devam et
Aksamin saati gec olmus. Ben spordan gec gelince yemiyorum canim cunku yeyince ertesi gun hep arti cikiyorum21.02.2018 çarşamba
Sabah 11.00
1 kase roka salatası
5 parça keçi peyniri
3 zeytin
1 orta patates ile patates kızartması
4 fincan çay
Öğle 15.00
2 türk kahvesi
1avuç beyaz leblebi
1 diyet bisküvi
Akşam 20.00 (geç geldim malesef spordan)
1 tabak mercimek buğday çorbası
2yk mantı
21 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
2500 ip atlar gibi zıplama =500 puan
1000 bölgesel bacak =200 puan
100 bridge=20 puan
Toplam=720 puan
2.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
Toplam 1540
Kesinlikle katiyoruumm.Vayyyyyy harikasın canım amaaaa bence yetmez bir bayan ennnn fazla 38 olmalı bence sen devam et
Selam canim. Seni gormek ne guzel. Var mi artik netin? Iyiyiz evdeyiz uzaniyorum kizim uyudu birazdan ben de giderim uyumaya. Sen nasilsin?Kızçeler iyi akşamlar nörüyonuz
kizcem uzerimde tepine tepine emiyor bugün yeni dogan gibiyizKızçeler iyi akşamlar nörüyonuz
Gayet güzel menü olmuş canım afiyet olsunSabah 10:00 1 yumurta peynır zeytın domates yarım simit
Ara 1 muz
Öğlen(14:00) 1 tabak engınar yemeği
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam (18:00) 1 tabak tavuk yemeği 3 kaşık yoğurt salata
Ara 1 portakal
Ama tadimlik yemissin canim en azindanMenün güzel canım afiyet olsun
Yok canım regl de değilim ama gözüm dönmüş gibi çikolata yedim malesef
Suppeer21 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
100 bridge=20 puan
Toplam=720 puan
İnan 10 ar paket olsa yerdim de durdum şükürAma tadimlik yemissin canim en azindanben acinca pakeyi bitiriyom
menüne bayıldım her zaman böyle bekliyoruz haberin ola çok şükür midene sebze girdiSabah 10:00 1 yumurta peynır zeytın domates yarım simit
Ara 1 muz
Ara 1 portakal
masa basi is olunca herhalde kahve cok oluyor gece uyuya biliyonmu ben bi türk kahvesi ictim bugun uyku püf oldu21 subat menusu
sabah: 1 dilim ekmek, yarim tabak salata, 1 dilim elma, yarim muz
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
oglen: yarim tabak haslanmis kara bugday, salata
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
aksam: salata, 2 dilim ekmek
su: 2.5 litre
Gayet guzel.Sabah 10:00 1 yumurta peynır zeytın domates yarım simit
Ara 1 muz
Ara 1 portakal
Wooow supeer21 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
100 bridge=20 puan
Toplam=720 puan
2.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200
Toplam 1540
Yok kuzum eşim okuldan geldi wifi den baglandım bugün komşuyla konuştum netiniz varsa talibim dedim faturaya ortak olalım tmm akşam eşime söylim dedi haber ederim şifreyi bilsem veririm kullan dedi ama ben bilmiyorum dedi çocuklar biliyo yarın haber gelir inş gelmesede eşim dayanamaz alırSelam canim. Seni gormek ne guzel. Var mi artik netin? Iyiyiz evdeyiz uzaniyorum kizim uyudu birazdan ben de giderim uyumaya. Sen nasilsin?
Sukur uyuyorum canim. Saat 14 ten sibra icmemeye calisiyorum. Dedigin gibi masa basi iste ne yazik ki cok oluyor kahvemasa basi is olunca herhalde kahve cok oluyor gece uyuya biliyonmu ben bi türk kahvesi ictim bugun uyku püf oldu
Iyi olmus canim girdiginYok kuzum eşim okuldan geldi wifi den baglandım bugün komşuyla konuştum netiniz varsa talibim dedim faturaya ortak olalım tmm akşam eşime söylim dedi haber ederim şifreyi bilsem veririm kullan dedi ama ben bilmiyorum dedi çocuklar biliyo yarın haber gelir inş gelmesede eşim dayanamaz alır
Öyle esip gürledigine bakma yufka yüreklidir kendisi bende çocuklar yattı onların uyumasını bekliyorum eşimde kanepede sızdı bende size bi selam verim dedim
Hemşo 16yaşında kızınmı var senin ben şok sen kaç yaşındasın yakizcem uzerimde tepine tepine emiyor bugün yeni dogan gibiyiz
Iyi olmus canim girdigin
16 tam değil seneden dolayı 2002 aralık doğumlu ışte 15 yaşında ben mi efem öhhh öhhhh 37 sanırım gurubun en yaşlısı benim ama göstermiyor gizi öyle diyorlar şimdi zayıflıyorum ya hep ten ufaldimHemşo 16yaşında kızınmı var senin ben şok sen kaç yaşındasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?