Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aksamin saati gec olmus. Ben spordan gec gelince yemiyorum canim cunku yeyince ertesi gun hep arti cikiyorum spora gotur istersen bir saklama kabinda birsey spor bitince hemen salonda ye. Benim hocamin onerisi

Sabah 10:00 1 yumurta peynır zeytın domates yarım simit
Ara 1 muz
Öğlen(14:00) 1 tabak engınar yemeği
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam (18:00) 1 tabak tavuk yemeği 3 kaşık yoğurt salata
Ara 1 portakal
menüne bayıldım her zaman böyle bekliyoruz haberin ola çok şükür midene sebze girdi

21 subat menusu
sabah: 1 dilim ekmek, yarim tabak salata, 1 dilim elma, yarim muz
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
oglen: yarim tabak haslanmis kara bugday, salata
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
aksam: salata, 2 dilim ekmek

su: 2.5 litre
masa basi is olunca herhalde kahve cok oluyor gece uyuya biliyonmu ben bi türk kahvesi ictim bugun uyku püf oldu

Sabah 10:00 1 yumurta peynır zeytın domates yarım simit
Ara 1 muz
Öğlen(14:00) 1 tabak engınar yemeği
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam (18:00) 1 tabak tavuk yemeği 3 kaşık yoğurt salata
Ara 1 portakal
Gayet guzel.
Wooow supeer

Selam canim. Seni gormek ne guzel. Var mi artik netin? Iyiyiz evdeyiz uzaniyorum kizim uyudu birazdan ben de giderim uyumaya. Sen nasilsin?
Yok kuzum eşim okuldan geldi wifi den baglandım bugün komşuyla konuştum netiniz varsa talibim dedim faturaya ortak olalım tmm akşam eşime söylim dedi haber ederim şifreyi bilsem veririm kullan dedi ama ben bilmiyorum dedi çocuklar biliyo yarın haber gelir inş gelmesede eşim dayanamaz alır
Öyle esip gürledigine bakma yufka yüreklidir kendisi bende çocuklar yattı onların uyumasını bekliyorum eşimde kanepede sızdı bende size bi selam verim dedim

masa basi is olunca herhalde kahve cok oluyor gece uyuya biliyonmu ben bi türk kahvesi ictim bugun uyku püf oldu
Sukur uyuyorum canim. Saat 14 ten sibra icmemeye calisiyorum. Dedigin gibi masa basi iste ne yazik ki cok oluyor kahve

Iyi olmus canim girdigin

21 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
2500 ip atlar gibi zıplama =500 puan
1000 bölgesel bacak =200 puan
100 bridge=20 puan
Toplam=720 puan

2.gamzemdwf

bölgesel 1000 200
Mekik 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
1000 ip 200

Toplam 1540

3.Derya60kilo
80 squat_80p
Su:2.5 lt
Toplam: 80 puan

Hemşo 16yaşında kızınmı var senin ben şok sen kaç yaşındasın ya
16 tam değil seneden dolayı 2002 aralık doğumlu ışte 15 yaşında ben mi efem öhhh öhhhh 37 sanırım gurubun en yaşlısı benim ama göstermiyor gizi öyle diyorlar şimdi zayıflıyorum ya hep ten ufaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…