Yok canım bekliyorum meraklaAnka son durum ne bilgin varmi
Insallah kapatilmazYok canım bekliyorum merakla
Ellerine sağlık canım son durum belli olsun da ona göre cezalara bakalım
İnşallahInsallah kapatilmaz
Valla atılır kaptanım hergün parça parça atmaktan sa birden atmak daha mantıklı.Valla işte emekler kolayca silinip atılmıyor.
Tam bitti diyorum yeter biri bişey yazıyor kıyamıyorumValla atılır kaptanım hergün parça parça atmaktan sa birden atmak daha mantıklı.
Üst yöneticilerimize de Allah sabır versin zor idare etmek. Bu grupların tartışmaları bööö getirdi artık
Tam bitti diyorum yeter biri bişey yazıyor kıyamıyorumyoksa gerçekten çok zor insan çocuğunu atabiliyor mu burası da bizim çocuklarımız gibi oldu kaptanlar olarak. Çoğu üyenin umurunda değil kapanmış falan ama işte önemseyenler için çaba sarfediyoruz
Ekmekler kotu etkiledi galiba kaptanim. Ama bu hafta listede degilim galiba haftaya giriyorum, Insallah haftaya eksiyle gelcemAaaaaa neden böyle oldu. Ekmekler çoktu gerçi ama başka bişey olmayınca etkilemez demiştim tüh
Supersin canim masallahÇoook mutluyum insallah haftaya 79 ları görürüm...
Superr bir eksiKızlar ben de düsusumu ekledim ama doğru mu yaptim bilmiyorum. Ya da böyle bir şey yapmam gerekiyo muydu onu da bilmiyorum. Tek bildigim 85 buçuktan 81.9 a düştüm
Insallah sennenin geri kalaninda cok huzurlu, mutlu gunlerin olsun canim.açıkcası 2009 da geldim ben buraya. Arada ayrı kaldığım zamanlar oldu hiç bu seneki kadar yıpranmadım. Hayırlısı bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.
Canım selam ben bu hafta izne ayrılacağım diye yazmıştım ya o yüzden bildirim yapmadım , yapmam ki gerekiyordulemonade17 sen bu saate kalmazdın
Tabii ki ortalamayı etkiliyorsun yapmab lazımdıCanım selam ben bu hafta izne ayrılacağım diye yazmıştım ya o yüzden bildirim yapmadım , yapmam ki gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?