- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
dun ben de biraz estim evde. Esim sagolsun evi supurur yemek yapar ama daginik. Dedim bu ne bir taraftan kizim dagitiyor bir taraftan esim. Hic sevmem daginikligi, her sabah her aksam toplayip duruyorum ama eski haline cabuk geliyorSiz de yapmayın eşyaların üzerinden atlayarak gidin spor olsun
Oyy kuzum benim cok gecmis olsun.büyük kızı alamaya gittim yolda da kustu ustumuz başımız kusmuk şekilde eve geldik
vallahi yapsanda ertesi günü aynı oluyor.Ben bıraktım artık yapmıyorum
Oyyy kuzular hep hasta yaabüyük kızı alamaya gittim yolda da kustu ustumuz başımız kusmuk şekilde eve geldik
dun ben de biraz estim evde. Esim sagolsun evi supurur yemek yapar ama daginik. Dedim bu ne bir taraftan kizim dagitiyor bir taraftan esim. Hic sevmem daginikligi, her sabah her aksam toplayip duruyorum ama eski haline cabuk geliyor
aboooooo benimki akşam gelsin çok pis sopalicamBizde de eşim topluben çok dağınığım. Her gün kavga ediyoruz ev dağınık diye napyım içimden gelmiyor toplamak
Bak dağınıksın diye azar işiten olarak söylüyorum ben dağınık seviyorum böyle mutluyum eşin de öyle mutludur elleşmeaboooooo benimki akşam gelsin çok pis sopalicamçok pis doldurdum kendimi
Bak dağınıksın diye azar işiten olarak söylüyorum ben dağınık seviyorum böyle mutluyum eşin de öyle mutludur elleşme
Yaaa sen 11 şubatta gelmişsin ya alamıyorum listeye tüh yaaaAkşama misafir geliyor bende bi temizlik bi mutfaktayıımmm.
Bugün şekersiz21e başladımm. Annem baklava şekerpare ıslatmş şöyle bi gözüm kaydı ağzıma atsam diye..sonra topladım kendimi gittim bi elma aldım dolaptan onu yedim..dedim kendi kendime elif seni elma paklar anlık zevk için değermi baklavaya şekerpareye
Yok canım yaa arkadaşa yaradı o.Anka kaptanim diyetisyen işiniz ne oldu bu sonuçta vardinmi
Yok canım ben mezun oldum. 57 ile mezun olmuştum sabah 59.3 çıktımKaptanım sen kaç kilosun çok merak ettimsen de katıliyor musun yarışa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?