Süpersin500 gr az mı 2 paket margarin
Tamam o zaman canım yapayım şimdi. Sabitim ama yineTabii ki ortalamayı etkiliyorsun yapmab lazımdı
Hayır bu hafta izine ayrıldı yazacağız. Haftaya listede olmayacaksın artıkTamam o zaman canım yapayım şimdi. Sabitim ama yineönümüzdeki hafta mi izne ayrılmış olacağım peki?
Ben bıraktım artık yapmıyorumnapıyorsunuz kızlar?bulaşık dağ gibioff her gün aynı temizlik sil baştan yaa
Aha yedi kafayıı yedi yediiiSiz de yapmayın eşyaların üzerinden atlayarak gidin spor olsun
Kızım ben 15 ziyaretçiyi çekerim buraya ona göreeesayende
Amannnn yok ben almayayım benim bahara sözüm var kimseye uymicamKızım ben 15 ziyaretçiyi çekerim buraya ona göreee
Hııııhhhh tut sözünü tutAmannnn yok ben almayayım benim bahara sözüm var kimseye uymicam
Canim doktora gobek kaslarini kontrol ettir, eger kaslar yerindeyse 6 ayin tamamlanmasini beklemek zorunda degilsin. Benimki 3. ayin sonunda yerine oturmustu.Ya ben spor yaoamiyorum ya ilk 6 ay puanim az olsada bni fasulye olarak gorun:)))
Yada hergun yuruyus yapsam yarim saat tamamlarmitim haftalik 250 yi
Supersin canim hayranim senin yuruyuzlerine1 lt su içildi 1 saat yürüyüş yapıldı.
Bugun evden calisiyorum canim benim de durum ayni, bir bilgisayar basina oturuyorum biraz is sonra biraz ev isinapıyorsunuz kızlar?bulaşık dağ gibioff her gün aynı temizlik sil baştan yaa
büyük kızı alamaya gittim yolda da kustu ustumuz başımız kusmuk şekilde eve geldikKIzlar nerdesiniz neden kimse yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?