- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Amin canım sağol yine ikisi bir tutuldu yine bi kaosa girdik bakalım ne kadar sürerse .Gecmis olsun gulcum..
Rabbim sifa versin insaallah
Hafta sonu görden buralar dutluktu kimse konuşmadıki ama artık daha dikktli olucam sen üzülmehafta sonu çocuklar dan giremedim konuşamadım da bugün bilerek paylaşmadım listeyi bakıyım şimdi bari soracaklar mı diye
Hasta oldularmi oyle oluyo...benimkilerimde alerjik bromsiti var..iki gun iyiler uc gum pert..hava kullaniyoruz col tilanirsak..bu havalarin azizligine ugruyoruz hep..olmassa olmaz hastalik..Allahim dermansiz dert vermesin canimAmin canım sağol yine ikisi bir tutuldu yine bi kaosa girdik bakalım ne kadar sürerse .
2 gündür 2 saat uyumadım
Allah'ın bugününe çok şükür .
Canım ben giriyorda bana mı denk gelmedi diye etiketledim sonra baktım menü paylaşmışsın yazmamışsın dedim içinden gelmiyor herhalde rahatsız etmeyeyim dedim. Cuma günkü sorunlar herkesin canını sıktı zaten çözmek için çok uğraştık hep oralara koşturdum benYok canım niye suçun olsun herkesi kulağından tutup zorla getiremezsin tabi de ben bi etiketli hatırlamaktan bahsettim kaptanım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çocuklar hasta oldu mu çok zor oluyorBende düzenledim mesajı...
1 aylık moladan sonra tekrar çocuklar hasta oldu Cuma dan beri karıştı yine ortalık
Yaaaaa tam çıldırmalıkkkk12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76,6/
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/
compeng (69/
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/
@tmrlnk (91.9
@compeng (69/
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/
Dutluk olunca daha güzel olması gerekmiyor mu ben mi yanlış kullanıyorum bu deyimiHafta sonu görden buralar dutluktu kimse konuşmadıki ama artık daha dikktli olucam sen üzülme
Valla kaptanım bana ne oldu böyle ya hiç takıma giresim yok ben böyle degildim burdan çıkmazdım rüyamda bile buraya giriyordum beni sahipsiz bıraktınız sankiNedne acaba
Günaydın. Ayağın da kötü sana ne cezası vericez
Evett..tozsekeri boyle cay kasigiyla gelip gecip yiyom
dur bi bakiyimkızlar kontrol tartısı veya spor yazarken birbrmizinkileri kopyalamıyoruz arada kaynıyor. ona dikkat edelim azcık :)
soffty en son sen kopyala yapıştır yapmışsın ama benimki yok onda :)
Valla grçen hafta kızım rota oldu oğlum bronşit hastanelerde süründük hemen soğuyorsunuz napalım canım. Ben de bırakacaktım kaptanlığı bu sefer yönetime de yazdım ama ben bırakınca cuma takımları kapana yazdı yine gidemedimValla kaptanım bana ne oldu böyle ya hiç takıma giresim yok ben böyle degildim burdan çıkmazdım rüyamda bile buraya giriyordum beni sahipsiz bıraktınız sanki
hemsom nasılsın neörüyon
O nasıl bir yeme şekli bende çayda şeker kullanıyom sandım kız delimisin
Vallahi aklimdan suphe ediyom orasi varda,cayi sekersiz iciyom aksine .sekeri sade sevirem galiba
O nasıl bir yeme şekli bende çayda şeker kullanıyom sandım kız delimisin
Ha ha hopladın zıpladın bizim takıma mı düştünAranıza katılabilirmiyim canlar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?